- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden ağlayıp geri çağırıyorsunuz böyle birini evinize tekrardan?Evet hepsinden korkuyordum. Şükürler olsun ki cuma günü oturduk anlaştık ayrıldık. Eşyalarını toparladı. Çünkü oda biliyordu iyi şeyler olmıcağını hemde bıkmıştı. O yüzden ayrılmak istedi. Çünkü gerçekten iyi şeyler olmıcaktı
Sevismek isteyeceği veya canı hirpalamak isteyeceği birilerini aradıgi an yeniden kapınızı çalabilir. O evden taşının bence derhal. Ve rica ediyorum şu yaşadıklarımıza kader deyip durmayın..Evet hepsinden korkuyordum. Şükürler olsun ki cuma günü oturduk anlaştık ayrıldık. Eşyalarını toparladı. Çünkü oda biliyordu iyi şeyler olmıcağını hemde bıkmıştı. O yüzden ayrılmak istedi. Çünkü gerçekten iyi şeyler olmıcaktı
Birdaha hayatıma erkek alıcağımı sanmıyorumBöyle aşk ile bağlanabilecegin sana şiddet uygulamayacak sana saygı huzur aşk verecek güzel adamlarda var emin ol mıknatıs gibi dayakcilari çekiyorsun sebebini öğrenmek için psikiyatriye gidebilirsin
İnanın onu bende düşündüğüm zaman saçma buluyorum.Neden ağlayıp geri çağırıyorsunuz böyle birini evinize tekrardan?
Başka kadınlara nasıl dokunacakmış, üzüleceğiniz kadınların kıskanacak kadar normal değil bakışınız.
Ya zaten daha doğru düzgün tanımadığınız bir adamı neden evinizin, hayatınızın içine sokuyorsunuz ki?İlk yaptığı zaman yapmadım. Tek hatam zaten odur. Keşke ilk başta tavrımı koysaydım bu hale gelmezdim. Ama daha sonrasında yapamadım. Korktum. Ona evden git diyemezdim daha kötü şeyler yapacağından korktum.
Böyle demeyin ve düşünmeyin. Sadece kendinize zaman verin. Nerelerde yanlış yaptım tercihlerim de neler doğru değildi diye düşünün. Kendinizi kapatmayin. Ve bence bir uzman desteği alın.Birdaha hayatıma erkek alıcağımı sanmıyorum
İlk başlarda öyle yapıyordu zaten. Evden gitsin diye baktım. Ama bu cuma günü kendi isteğiyle ayrılmak istedi topladı gitti. Seninle kötü ayrılmak istemiyorum dedi. Beraber yaşamadığımız zamanlar bana birşey olduğu zaman hastaneye gelir ilgilenirdi. Ve cuma günü yine aynı şeyi söyledi sana telefonum her zaman açık dedi. Ama bu şekilde ilişkimiz olmuyor birbirimize şiddet uyguluyoruz bende üzülüyorum sende üzülüyorsun dedi. Olmuyor olmuyor dedi.Siddet var yazmissin. Yinede ayrilmayi kabul ettigine sevinmen lazim diye dusunuyorum. Problem cikarmamis, olmuyo demis. Dusunsene pesini birakmasa doverek yaninda kalmani diretse. Allah korusun.
Çok haklısınız şuan için bilmiyorum seninle kötü ayrılmak istemiyorum dedi kötü gitmediİnsanlar bir iliskiden çıktıktan sonra tutunacak bir dal ararlar ama unutmamalı ki dallar çabuk kırılır. Başta size iyi gelmiş bu kişi o yüzden değiştirmekle uğraşıp durmuşsunuz ama bu arkadaş tutunacak dal bile değilmiş dal görünümlü yılanmış yani kendine faydası olmadığı gibi size zararı dokunmuş. Muhtemelen bu kişi siz onu istemeseniz de size geri dönmek isteyecek hayatınızdan o kadar kolay çıkacağını düşünmüyorum
Sevismek isteyeceği veya canı hirpalamak isteyeceği birilerini aradıgi an yeniden kapınızı çalabilir. O evden taşının bence derhal. Ve rica ediyorum şu yaşadıklarımıza kader deyip durmayın
Şunuda belirtmek istiyorum. Bana dediği şey o evde tek başına kalma. Ailenin yanına dön. Bunu neden istiyorsun diyorum. Senin orada tek kalmanı istemiyorum aklım sende kalır. Gönlüm el vermiyor dedi. Bu ne demek şimdi.Sevismek isteyeceği veya canı hirpalamak isteyeceği birilerini aradıgi an yeniden kapınızı çalabilir. O evden taşının bence derhal. Ve rica ediyorum şu yaşadıklarımıza kader deyip durmayın..
Sizin düşünceleriniz sevgi değil, bir takıntı. Artı çok emek verip karşılığında elin boş kalması. Kendi kendinize yetmeyi öğrenin öncelikle. Ve asla bir erkek için fedakarlık yapmayın. Erkekler kendilerine fedakarlık yapan kadınlara aşk duygusunu zamanla yitirirler. (Türkiye için söylüyorum) Çok sınırlı olmalı verdikleriniz, 1 veriyorsanız, 5 vermeli. Maalesef bu böyle. Çevrenize bakın verici ve fedakar kadınların gördükleri değer ile fedakar olmayan kendine odaklanan, kolay memnun olmayan ve kaybetmekten korkmayan kadınların gördükleri değeri bir kıyaslayan. Ve sonlarına bir bakın hepsi aynıdır.Merhaba bayanlar.Yaşım 25 2020 senesinde boşandım. Ailemin yanına dönmek zor olacağı için kendime başka bir semtten ev kiraladım. Benim için maddi manevi çok zor oldu. Ailem yardım etmedi. Bütün herşeyi kendim yaptım. O ara işim yoktu. Birikmiş param vardı. Onlarla yaptım. Daha sonra günlük evlere temizliğe gittim. Ekmek paramı öyle çıkardım kiramı onla ödüyorrum zorda olsa geçiriyordum. Buradan anlatması kolay gibi gelitor ama yalnızlık ve hayata yalnız sarılmak çok zor. 5 ay sonra internetten birisyiiyle tanıştım aklımda tanışmak yoktu ama oluverdi. Kendisi benim doğup büyüdüğüm semteydi. Belkide o yüzden konuşmak istedim bilmiyorum. Biz birkaç hafta sonra buluştuk kendisine boşandığımı söylemedim bekarım dedim. 2 hafta sonra onu gece 12 de arayıp gelmeeini istedim. Oda çıktı geldi sahile gittik. Ona herşeyi anlattım. Eski kocamdan şiddet gördüğümü vs o yüzden boşandığımı. Kendisi bekardı... Beni anlayışla karşıladı kabul etti. Sabaha kadar sahile güneşin doğuşunu izledik rüya gibiydi. Aylar geçti eve gidip geliyordu. Ben çağırıyordum. Ama daha sonra rahatsız oldum. Kendimi tuhaf hissettim. Eğer benimle ciddi isen yanıma gelirsin beraber yaşarız dedim. Oda ben seninle ciddiyim dedi ve aile evinden yanıma taşındı. Kendisi nasıl biri diye sorarsanız muhtemelen linç yicem. İşi olmayan pek eski hayatında eve uğramayan illegal iş yapan biriymiş ben bunu daha sonradan öğrendim kendisi söyledi. Eski hayatı günlük gülüstanlıkmış. Değiştiririm dedim onu gerçekten o pis işlerden alırım kurtarırım dedim. Başardım da. Onu o semtten yanıma aldım. Baktım beraber yedik içtik. Eş hayatı yaşıyorduk. Ona iş buldum fabrikada. Keza kendime de. Düzenli saatlerimiz vardı akşam 6 da evimizde oluyorduk. Çok güzeldi. Eve Bana yardım ederdi. Yemek yapardı çok titiz bir erkekti. Elinden her iş gelirdi. Ben dağınık bir insanım ama o çok düzenli bir erkekti. Ürününü bile kendi yapardı. Ama kendisi çok SİNİRLİ.. Ve kıskanç bir insandı. Kafasında olmadık şeyler kurardı. Ve bana şiddet uygulardı. Gerçekten çok zoruma gidiyordu. Canımın acısını geçerdim. Ona onca iyilik emek yaptığım şeyler canımı daha fazla yakardı. Ve bu kavgalar son 2 aydır arttı. Birbirimizi öldürecek noktaya gelmiştik. Cuma günü oturduk konuştuk. İlişkimiz olmuyor hep kavga şiddet. Binaya rezil olduk. 2 defa polis geldi eve. Evet birbirimizi çok seviyoruz. Ama anlaşamıyoruz. Ben ona emir verirmiş gibi konuşuyormuşum. Erkekmiş gibi rol yapıyormuşum. Bunu kendine yediremiyormuş. Bende kavgalardan bıktığum için şiddetten bıktığum için ayrılalım dedim. Oda eşyalarını toparladı erkek kardeşini aradı gitti. Ailesi benibiliyor ama tanışmamıştık. Sadece erkek kardeşi ile tanışmıştık. Olayın içinde aldatma kesinlike yok. Kendisinin telefonunu hep alırdım oda benimkini o yönden içim çok rahat. Ama bizim ilişkimizi yıkan. Saygısızlığımız ve Şiddet Kıskançlık. Anlayışlı olmama. Ben şuan çok kötü durumdayım. Ona mesaj attım dün kötüyüm diye. Yine evinden 1.5 saatlik yol geldi. Konuştuk yeniden sarıldım ağladım oda ağladı. Ama olmuyor sende görüyosun dedi. Evet görüyorum herşeyin farkındayım ama çok seviyorum onu başka kadınların dokunmasına nasıl dayanıcam o aklıma geldikçe evde tek başıma çıldırıyorum. Kendisi gerçekten evlenilecek bir adam değil. Ne kadar düzenli tertipli bana yardım eden bir adam olsada. Bana şirinlik hep o yapardı hep o gelir öperdi sarılırdı. Bensiz uyuyamazdı bensiz bir yere gidemezdi. Şimdi ailesinin evinde yalnız uyuyor. Ben dayanamıyorken o nasıl dayanıyor.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Psikolojimi bozan kendisi. Çok güzel kurumsal alman kökenli şartlı üst düzey işim vardı. Bu ay ayrılmak zorunda kaldım. Sebebi işimi kötü yapmam değil. Devamsızlığımda. Şiddet gördükten sonra o ruh hali ile işe gitmek istemedim. Çünkü yüzümde kollarımda morluklar vardı. Devamsizlik yüzünden işden çıkardılar beni. Çok güzel bir işim vardı. Belkide hayatımda bu kadar güzel bir iş birdaha Bulamıcam. Onun yüzünden işimide kaybettim.Ya zaten daha doğru düzgün tanımadığınız bir adamı neden evinizin, hayatınızın içine sokuyorsunuz ki?
Bakin burada kimse sizi tenkit etmek icin yorum yapmiyor. O yuzden soylenenlere kulak verin. Kac sayfa yorum yazildi. Benim gördüğüm siz kendinizi çok iyi niyetlerle bir adama sahip çıkmış, emek harcamış, kimsenin yapmayacağını yapmış, sevmiş, aşık olmuş gel gor ki kaderin azizliğine uğramış,dayak yemis,terk edilmis,emekleri boşa çıkmış biri gibi görüyorsunuz.
Ben konunuzu okuyunca ne görüyorum derseniz; sağlıklı akıllı kararlar veremeyen bir kadın görüyorum. Kendisi ayaklarının ustunde durmaya çalışırken elin tanimadigi serserisini hiç korkmadan evine almış, ona annelik yapip bunu aşk zannetmiş, maddi ve manevi somurulmus ve buna izin vermis,siddet görmüş, bu siddetin nedeni olarakta kendinde suç arayan hala adamın başka kadınlarla olmasını kıskanan, ciddi zihniyet sorunları olan birini görüyorum. Ve sizin için çok üzülüyorum. Rica ederim kendinize gelin ve hatalarınızın farkına varın. Haberlerde üzülerek izlediğimiz kadına şiddet haberlerine konu olmayın.
Yaşadıklarınız sizin secimlerinizin sonucu, kotu kader falan değil.
Hiçbir şey demek olmuyor, sizi sevdiğinden düşündüğünden falan değil yani konuyu ona getirecekseniz. Sizi öldüresiye dövecek potansiyelde bir adamın kuru laflarından anlam çıkarmayın.Şunuda belirtmek istiyorum. Bana dediği şey o evde tek başına kalma. Ailenin yanına dön. Bunu neden istiyorsun diyorum. Senin orada tek kalmanı istemiyorum aklım sende kalır. Gönlüm el vermiyor dedi. Bu ne demek şimdi.
Boşuna konuşuyoruz demek..Şunuda belirtmek istiyorum. Bana dediği şey o evde tek başına kalma. Ailenin yanına dön. Bunu neden istiyorsun diyorum. Senin orada tek kalmanı istemiyorum aklım sende kalır. Gönlüm el vermiyor dedi. Bu ne demek şimdi.
Polis gelecek kadar evde har gür var, şiddet var bunun hiçbir yerinde aşk yok. Tanimadiginiz adami evinize almayin. Illegal işler de yapiyormuş onceden. Caninizi sokakda mi buldunuz Allah aşkina. Ben birine selam vermeye korkan biriyim artik çikan haberler yhzunden. Kimseye guven yok. Ilişkjlere sozum yok. Yalniş anlamayin ama bu kadar birine çabucak guvenmek ve bağlanmak normal değil. Ilk deneyiminiz de size biraz ders olmaliydiki daha tedbirli olasiniz. Hayatiniz zor geçmiş çok saygi duydym ayaklariniz uzerinde durmaya çalişmaniza. Ama nebileyim riske atiyormuşsunuz gibi geldi hayatinizi. Bence bu adamdan uzak durun. Bu ilişkinin biçbir yerinde aşk sevda yok. Malesef biz kadinlar çok çabuk bağlaniriz. Şu an senin zayifligini kullanicakdir. Sen çagiracaksin o gelecek. Ağlayacak gidecek. Ve boyle boyle ona bağimli hale gelicrksin. Bu kadar guçluyken birden bire bu kadar zayif olma. Tanişacagin adami evine alma. Bunu namus bekciliyi yapmamla alakasi yok sadece guvenilmez. Bir gun parani alir kaçar, bir gün sana tecavuz eder, bir gun borç ister uzerine yikar. Aşka ihtiyac duyan kadinlar gibi daha zayif bir canli yok bu dunyada. Çunki herşey yaptirila bilir kivama getiriliyor. O tür insan olmasa bile yaşadiklarinizdan sizi sevdiğini düşünemedim. Sadece çoğu erkek gibi bir bayanin teklifini geri çevirmemiş. Sevmekden bagimsiz olarak size taşinmiş. Keyfi isteyince de istediği gibi davranmiş. Bunu gormeniz lazim. Kalbinizi devre dşı birakinMerhaba bayanlar.Yaşım 25 2020 senesinde boşandım. Ailemin yanına dönmek zor olacağı için kendime başka bir semtten ev kiraladım. Benim için maddi manevi çok zor oldu. Ailem yardım etmedi. Bütün herşeyi kendim yaptım. O ara işim yoktu. Birikmiş param vardı. Onlarla yaptım. Daha sonra günlük evlere temizliğe gittim. Ekmek paramı öyle çıkardım kiramı onla ödüyorrum zorda olsa geçiriyordum. Buradan anlatması kolay gibi gelitor ama yalnızlık ve hayata yalnız sarılmak çok zor. 5 ay sonra internetten birisyiiyle tanıştım aklımda tanışmak yoktu ama oluverdi. Kendisi benim doğup büyüdüğüm semteydi. Belkide o yüzden konuşmak istedim bilmiyorum. Biz birkaç hafta sonra buluştuk kendisine boşandığımı söylemedim bekarım dedim. 2 hafta sonra onu gece 12 de arayıp gelmeeini istedim. Oda çıktı geldi sahile gittik. Ona herşeyi anlattım. Eski kocamdan şiddet gördüğümü vs o yüzden boşandığımı. Kendisi bekardı... Beni anlayışla karşıladı kabul etti. Sabaha kadar sahile güneşin doğuşunu izledik rüya gibiydi. Aylar geçti eve gidip geliyordu. Ben çağırıyordum. Ama daha sonra rahatsız oldum. Kendimi tuhaf hissettim. Eğer benimle ciddi isen yanıma gelirsin beraber yaşarız dedim. Oda ben seninle ciddiyim dedi ve aile evinden yanıma taşındı. Kendisi nasıl biri diye sorarsanız muhtemelen linç yicem. İşi olmayan pek eski hayatında eve uğramayan illegal iş yapan biriymiş ben bunu daha sonradan öğrendim kendisi söyledi. Eski hayatı günlük gülüstanlıkmış. Değiştiririm dedim onu gerçekten o pis işlerden alırım kurtarırım dedim. Başardım da. Onu o semtten yanıma aldım. Baktım beraber yedik içtik. Eş hayatı yaşıyorduk. Ona iş buldum fabrikada. Keza kendime de. Düzenli saatlerimiz vardı akşam 6 da evimizde oluyorduk. Çok güzeldi. Eve Bana yardım ederdi. Yemek yapardı çok titiz bir erkekti. Elinden her iş gelirdi. Ben dağınık bir insanım ama o çok düzenli bir erkekti. Ürününü bile kendi yapardı. Ama kendisi çok SİNİRLİ.. Ve kıskanç bir insandı. Kafasında olmadık şeyler kurardı. Ve bana şiddet uygulardı. Gerçekten çok zoruma gidiyordu. Canımın acısını geçerdim. Ona onca iyilik emek yaptığım şeyler canımı daha fazla yakardı. Ve bu kavgalar son 2 aydır arttı. Birbirimizi öldürecek noktaya gelmiştik. Cuma günü oturduk konuştuk. İlişkimiz olmuyor hep kavga şiddet. Binaya rezil olduk. 2 defa polis geldi eve. Evet birbirimizi çok seviyoruz. Ama anlaşamıyoruz. Ben ona emir verirmiş gibi konuşuyormuşum. Erkekmiş gibi rol yapıyormuşum. Bunu kendine yediremiyormuş. Bende kavgalardan bıktığum için şiddetten bıktığum için ayrılalım dedim. Oda eşyalarını toparladı erkek kardeşini aradı gitti. Ailesi benibiliyor ama tanışmamıştık. Sadece erkek kardeşi ile tanışmıştık. Olayın içinde aldatma kesinlike yok. Kendisinin telefonunu hep alırdım oda benimkini o yönden içim çok rahat. Ama bizim ilişkimizi yıkan. Saygısızlığımız ve Şiddet Kıskançlık. Anlayışlı olmama. Ben şuan çok kötü durumdayım. Ona mesaj attım dün kötüyüm diye. Yine evinden 1.5 saatlik yol geldi. Konuştuk yeniden sarıldım ağladım oda ağladı. Ama olmuyor sende görüyosun dedi. Evet görüyorum herşeyin farkındayım ama çok seviyorum onu başka kadınların dokunmasına nasıl dayanıcam o aklıma geldikçe evde tek başıma çıldırıyorum. Kendisi gerçekten evlenilecek bir adam değil. Ne kadar düzenli tertipli bana yardım eden bir adam olsada. Bana şirinlik hep o yapardı hep o gelir öperdi sarılırdı. Bensiz uyuyamazdı bensiz bir yere gidemezdi. Şimdi ailesinin evinde yalnız uyuyor. Ben dayanamıyorken o nasıl dayanıyor.
Çok haklısınız tavsiyeniz için teşekkür ederim benimde burada amacım tavsiye almak. Çünkü şuan kimsem yok. Ve belkide bu yüzden bu kadar kötüyüm. Keşke yanımda sevdiğim birileri olsa daha çabuk toparlardım. Yalnızlık gerçekten zor. Şuan da bazıları beni linçliyor. Ama unutmayın sizde bir KADINSINIZ. Yarın sizinde başınıza gelip gelmiceği muaamm. Rabbim yaşatmasın yinede kimseye. Ben emek verdim iyilik ettim. Sevdim de kendisini ama böyle olucağını bilmiyordum. Kendisi böyle değildi kendini daha sonra gösterdi. Bu yaşadıklarımı ben seçtim doğru ama iyi birşeyler olsun iyi bit hayatımız olsun diye istedim çaba sarf ettim. Oda sarf etti. Ama onun o şiddeti psikolojisinisin bozuk olması normal değildi. Onunda tedavisi görmesi şarttı. Ben dayak yemeye şiddet görmehe meğilli bir kadın değilim. Bundan zevk de almiyorum. Fantezim de YOK. Ben insanım canım var. Benim canım acıyordu. Ben hıçkıra hıçkıra ağlayıp canımı yakıyordu. Evet haklisiniz kötü şeyleri düşündüğüm zaman bu adamı hala nasıl seviyorum böyle pislik bir insanı insan demeye bin şahit lazım olan birini nasıl seviyorum diye kendimden iğreniyorum. Sevmicem haklısınız sevilmeyi hak etmiyor.Sizin düşünceleriniz sevgi değil, bir takıntı. Artı çok emek verip karşılığında elin boş kalması. Kendi kendinize yetmeyi öğrenin öncelikle. Ve asla bir erkek için fedakarlık yapmayın. Erkekler kendilerine fedakarlık yapan kadınlara aşk duygusunu zamanla yitirirler. (Türkiye için söylüyorum) Çok sınırlı olmalı verdikleriniz, 1 veriyorsanız, 5 vermeli. Maalesef bu böyle. Çevrenize bakın verici ve fedakar kadınların gördükleri değer ile fedakar olmayan kendine odaklanan, kolay memnun olmayan ve kaybetmekten korkmayan kadınların gördükleri değeri bir kıyaslayan. Ve sonlarına bir bakın hepsi aynıdır.