• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle Sorunlarımız Var

Cocuk evlilik kurtarma

Aşağılamak ? Aşağılamak benim yaptığım şey değil kocanızın size yaptığı şey oluyor. Sizinle evliyken eski sevgilisi ile görüşmek gibi.
Ayrıca derdinizi yazdığınız ilk mesajınıza bakarak cevap yazıyorum, aralardaki konuşmaları okumak zorunda değilim ki. Ilk mesajı eksik yazdıysaniz benim sorunum değil.
Bu alınganlığı eşinize gösterin bence, her şeye rağmen senin yanındayım karnımda çocuğumuzu taşıyorum ve sen bana böyle mi davranıyorsun diye sorun.
Sormak keşke bir çözüm olsa inanın çok zor bir durumdayım her defasında salya sümük ağlıyor özür diliyor yalvarıyor bir daha yapmayacağını söylüyor yardım edeceğim sana da falan filan diyor ama 1 hafta sonra eski taş eski hamam.1 yıl olmadan bosanamiyorumda

Ulan varya ..... benim cocuhum yokken hamilede degulken calisiyordum aonucta o kazandigim parayi esimle yiyiyoruz calisiyorum diye cocugu erteliyoruz diye sinir oluyordum ve evle hic ilgilenmiyordum esim hic bir sey diyemiyordu . Hatta bana yardim bile ediyordu . Madem calisiyorum her seyle o da ilgilenecek . Bir de guvensizligin ustune hamie olmaniz uzucu yarin ne olacagi belli olmaz o tatli minik bebise yazik . Her seyin zamani vardi acele etmeseydiniz keske . Yas kac bilmiyorum ama .
19 yaşındayım aynen parayı yerken hiç sorun değil kendiside çalışıyor ev için birisini tutalım diyorum annem gelip yapar millete mi para vercez dedi çıldırdım tabiki. Kesinlikle annesinin ya da kız kardeşinin ben yokken evime giremeyeceğini söyledim çok rahatsız oluyorsan annenin temiz evine gidebilirsin dedim yaklaşık olarak 1 saat önceki tartışmamızı anlattım

19 yaşındayım aynen parayı yerken hiç sorun değil kendiside çalışıyor ev için birisini tutalım diyorum annem gelip yapar millete mi para vercez dedi çıldırdım tabiki. Kesinlikle annesinin ya da kız kardeşinin ben yokken evime giremeyeceğini söyledim çok rahatsız oluyorsan annenin temiz evine gidebilirsin dedim yaklaşık olarak 1 saat önceki tartışmamızı anlattım
Güzel güzel anlaşıp şakalaşıp gülücükler atıp hayatı mutlu mutlu yasamak varken neden insanlar kendilerine zulm eder ki . Al karşına kocanı beni ciddi bir şekilde dinle ne sen bağır ne ben sakin sakin sorunlarımızı konuşup ona gore davranalim oyle hareket edelim de . Birbirinize bir kac dakikaliğina miyav miyav pis pisi gibi olun belkide aradiğınız cevapları vereceksiniz birbirinize 😊

Sormak keşke bir çözüm olsa inanın çok zor bir durumdayım her defasında salya sümük ağlıyor özür diliyor yalvarıyor bir daha yapmayacağını söylüyor yardım edeceğim sana da falan filan diyor ama 1 hafta sonra eski taş eski hamam.1 yıl olmadan bosanamiyorumda
1 yıl olmadan anlaşmalı olarak boşanamazsın, ama çekişmeli dava açabilirsin. Zaten 1 yıl dolsa da o senle anlaşma yoluna gitmek istemezse mecbur çekişmeli açacaksın. Kısaca, kocamı boşamak istemiyorum de, anlayalım. Ne gerek var bunlara?

Güzel güzel anlaşıp şakalaşıp gülücükler atıp hayatı mutlu mutlu yasamak varken neden insanlar kendilerine zulm eder ki . Al karşına kocanı beni ciddi bir şekilde dinle ne sen bağır ne ben sakin sakin sorunlarımızı konuşup ona gore davranalim oyle hareket edelim de . Birbirinize bir kac dakikaliğina miyav miyav pis pisi gibi olun belkide aradiğınız cevapları vereceksiniz birbirinize 😊

1 yıl olmadan anlaşmalı olarak boşanamazsın, ama çekişmeli dava açabilirsin. Zaten 1 yıl dolsa da o senle anlaşma yoluna gitmek istemezse mecbur çekişmeli açacaksın. Kısaca, kocamı boşamak istemiyorum de, anlayalım. Ne gerek

1 yıl olmadan anlaşmalı olarak boşanamazsın, ama çekişmeli dava açabilirsin. Zaten 1 yıl dolsa da o senle anlaşma yoluna gitmek istemezse mecbur çekişmeli açacaksın. Kısaca, kocamı boşamak istemiyorum de, anlayalım. Ne gerek var bunlara?
Çekişmeli dava açmak istesem açardım evet şuan için boşanmayı rafa kaldırdım ki merak etmeyin eşim anlasma yoluna gider bundan bi şüphem yok

Çekişmeli dava açmak istesem açardım evet şuan için boşanmayı rafa kaldırdım ki merak etmeyin eşim anlasma yoluna gider bundan bi şüphem yok
Zannetmiyorum, evde donlarını yıkayan yemeğini yapan ona bir de nesil veren biri varken de hayatını her türlü yaşıyor. Böyle rahatı yerinde.

Zannetmiyorum, evde donlarını yıkayan yemeğini yapan ona bir de nesil veren biri varken de hayatını her türlü yaşıyor. Böyle

Zannetmiyorum, evde donlarını yıkayan yemeğini yapan ona bir de nesil veren biri varken de hayatını her türlü yaşıyor. Böyle rahatı yerinde.
Bu sizin düşünceniz saygı duyuyorum ama ben farklı düşünüyorum bu konuda yorum için teskkurleri

O kadın evli olduğunu biliyordu tabiki de ve daha önce dusukyaptigim için hamileligim riskli doktor bana kendini yorma her fırsatta istirahat et dedi bunu eşimin yanında söyledi ki ben yine elimden geldiğince evin işlerini yapmaya çalışıyorum ise sabah 8 buçukta geliyorum 5bucumta çıkıyorum eve gidince ancak yemek yapabilecek kadar bir enerjim oluyor beni hicanlamiyor o kadar hatasına rağmen ben onun yanında kaldım sevmekten vazgeçmedim neden o benim eksikliklerini benim yüzüme vuruyor anlamıyorum
Olan olmuş artık hamilesin😒
Ama senin yerinde olsam şu dakkadan itibaren eşimi değil artık bebeğimi düşünürüm.
Sana öyle yapan bi adam için kendini hırpalama.

Haklisinizdir belkide peki ne yapmam gerekiyor
Hamile kalmayıp boşanmış olmanız gerekiyodu. İlk konuşmalarını öğrendikten sonra. Kendinizi çok aşağılamışsınız kusura bakmayın. Yanlış anlaşılmasın.aşağılamışsıjız derken kendinizi düşürmüşsünüz anlamında.

sizin düşük yaptığınız gün bile eski sevgilisiyle konuşup vakit ayırabilmişliği beni bu derece üzmüşken siz nasıl affedebildiniz tam olarak aklım almıyor açıkçası. ve eşiniz ev işlerinin olup olmaması, dağınık olması konusuna nasıl takılıyor bu durumda bunu da anlamıyorum. bir de hamilesiniz. ne diyeyim. sonradan burada yazılan her seyin ne kadar doğru olduğunu göreceksiniz insallah o zamanda yazık etmis olmazsınız kendinize

Birini hatalarına rağmen kabul ettiginiz zaman karşınızdaki insanın gözünde değeriniz artmıyor. Aksine bak bunları yaptım ona rağmen benden vazgecemiyor algısı yaratıyor. Böylece her şeyi yapabileceğine inanmaya başlıyor. Doktor size istihrat edin demiş, üstüne ise gidiyorsunuz zaten. Ona ragmen elimden geleni yapiyorum diyorsunuz. Neden yapiyorsunuz ki.

Siz dusuk yaptiginizda sizi dusunmeyen ve eski sevgilisiyle konusan bir es var karsinizda. Cocugunuzu ve sizi dusunmuyor ki doktorun dedigini önemsesin. Onun için onemli olan yemeginin ve ev isinin yapilmasi.

Allah size ve cocugunuza saglik versin. Ama bence esinizi kendinizden ya da cocugunuzdan cok sevmeyin. Onceliginiz sizin ve cocugunuzun sagligi olsun. Esiniz cocuk degil ac kalmaz, karnini bir sekilde doyurur. Evin temizligine gelince iki kisi yasiyorsunuz o evde. Iki kisi ise gidiyorsunuz. Evi pis goruyorsa o zaman gordugunu daginikligi toparlasin. Sizin gozunuze batan bir sey yok ki siz sikayetci degilsiniz.

Ev temizligi ve yemeginden önce sizin ve cocugunuzun sagligi geliyor dedigim gibi. Ev temizlenir, evde siz yemek yapmadiniz diye esiniz aç kalmaz ama sagliginiz bir kere giderse yerine gelmez.

Yanlış anlamayın da eşinizle cocuk yaparken eskisi gibi olmuşsunuz işte. Niye madem diğer zamanlar soğuk yapıyorsunuz .Ev ışıne bir şey demem zaten çalışıyorsunuz beraber yapmalısınız. ama onun dışında cocuk yaparken iyi ama diğer zamanlar unutamıyorum eskisi gibi olamıyorum çok saçma.

sizin düşük yaptığınız gün bile eski sevgilisiyle konuşup vakit ayırabilmişliği beni bu derece üzmüşken siz nasıl affedebildiniz tam olarak aklım almıyor açıkçası. ve eşiniz ev işlerinin olup olmaması, dağınık olması konusuna nasıl takılıyor bu durumda bunu da anlamıyorum. bir de hamilesiniz. ne diyeyim. sonradan burada yazılan her seyin ne kadar doğru olduğunu göreceksiniz insallah o zamanda yazık etmis olmazsınız kendinize
Bende çok düşünüyorum hata mi ettim acaba diye ama önceki yazılanları cevaplarimi okuduysaniz anlarsınız evliliğini devam ettirmem çocuğum babasız kalmasın diye değil gerçekten s3viyorum hâlâ eşimi çok kavgalar ettik sonrasında kendisi bana bi konu hakkında sözler verdi ve şuan görüşmüyor hiç bir şekilde telefonu sürekli bende hiç bir aramasını mesajını silmiyor ki ben ne olur olmaz diye birlikte gidip telefon dokümanlarını da alıyorum tekrar öyle bir şey yapmıyor ama ben o olaydan çok etkilendim ve ister istemez eskisi gibi oolamiyorum bu olay ilk yaşandığında kendime dedimki ben bu adamın evini her gün temizledim yemeğini yaptım güler yüz gösterdim cinsel anlamdaki ihtiyaçlarını karşıladım ve bana bunu yaptı demekki bazı şeyleri eksiksiz yapmam çokta önemli değilmiş diye düşündüm ve aksattım herşeyi ufak ufak sonrasında neyse çözdük ben biraz toparladım kendimi e bu seferde ise başladım atanmayı bekliyordum kasımda ise basladim memur olarak ise başladıktan 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ister istemez yetişemiyorum herşeye ise giderken bile zorlaniyorum kendimi çok halsiz hissediyorum hemen yoruluyorum allah var bazı zamanlar geçip yardım ediyor ama bazen de abartilmaiycak şeyleri o kadar çok abartiyoki ne olmuş yani eev temiz olmayiversin rabbim bize bir çocuk nasip etti önceki hamileligim düşükle sonuçlandı bunun kıymetini niye bilmiyor diye soruyorum kendime eşimin psikolojik sorunları var bence neden derseniz kendisi ceza evinde yatmış 7 sene bütün gençliği orda geçmiş onu da anlamaya çalışıyorum beni çok uzuyor ağlatıyor sonra da deli gibi pişman olup özür diliyor kendinden nefret ediyor sonra profesyonel bir yardım alması lazım

Bende çok düşünüyorum hata mi ettim acaba diye ama önceki yazılanları cevaplarimi okuduysaniz anlarsınız evliliğini devam ettirmem çocuğum babasız kalmasın diye değil gerçekten s3viyorum hâlâ eşimi çok kavgalar ettik sonrasında kendisi bana bi konu hakkında sözler verdi ve şuan görüşmüyor hiç bir şekilde telefonu sürekli bende hiç bir aramasını mesajını silmiyor ki ben ne olur olmaz diye birlikte gidip telefon dokümanlarını da alıyorum tekrar öyle bir şey yapmıyor ama ben o olaydan çok etkilendim ve ister istemez eskisi gibi oolamiyorum bu olay ilk yaşandığında kendime dedimki ben bu adamın evini her gün temizledim yemeğini yaptım güler yüz gösterdim cinsel anlamdaki ihtiyaçlarını karşıladım ve bana bunu yaptı demekki bazı şeyleri eksiksiz yapmam çokta önemli değilmiş diye düşündüm ve aksattım herşeyi ufak ufak sonrasında neyse çözdük ben biraz toparladım kendimi e bu seferde ise başladım atanmayı bekliyordum kasımda ise basladim memur olarak ise başladıktan 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim ister istemez yetişemiyorum herşeye ise giderken bile zorlaniyorum kendimi çok halsiz hissediyorum hemen yoruluyorum allah var bazı zamanlar geçip yardım ediyor ama bazen de abartilmaiycak şeyleri o kadar çok abartiyoki ne olmuş yani eev temiz olmayiversin rabbim bize bir çocuk nasip etti önceki hamileligim düşükle sonuçlandı bunun kıymetini niye bilmiyor diye soruyorum kendime eşimin psikolojik sorunları var bence neden derseniz kendisi ceza evinde yatmış 7 sene bütün gençliği orda geçmiş onu da anlamaya çalışıyorum beni çok uzuyor ağlatıyor sonra da deli gibi pişman olup özür diliyor kendinden nefret ediyor sonra profesyonel bir yardım alması lazım
Adına başka telefon numarası olabilir, e devletten bi sorgulat. Bi bahane iş yerine git, ikinci telefonlar genelde iş yerinde saklanır. Neden cezaevinde yatmış?

Back