• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim evi terk etti.

Hiç mantıklı değil biliyorum. Şiddet gördüğüm zamanlar kurana sarılıp ağladığım keşke bu evden gitsede kurtulsam diye dua ettiğimi hatırlıyorum. Çünkü Devam etseydik benim ölüm çıkacaktı onu da çok iyi biliyorum. Ama bir yanım nasıl düşünüyorsa kendime kalbime engel olamıyorum. Bu süreci nasıl atlatıcam. Yeniden yıkıldım.. En başa döndüm. Bu sefer nasıl toparlayacağım.

Ayni sekilde toplanacaksaniz, toplanmayin efendim. Cünkü o zamam gidip kendinize ayni sekilde size siddet uygulayan yalan makinesi bulursunuz. Profesyonel yardim alin kendiniz icin. Normal iliskiler degil bunlar

Şiddet ilişkilerinizin olmazsa olmazı sanırım. İnsan kendini döven birini nasıl sevebilir? Sağlıklı bir psikolojiniz yok. Bir psikiyatriste gitmeniz ruhunuza iyi gelecek ve gelecekte yapacağınız eş/partner seçimlerinize de olumlu etkisi olacaktır. Şiddetin dozu gittikçe artar. Bu tarz adamlarla beraber olmaya devam ederseniz bir gün birinin elinde kalırsınız.
Evet yaşadıklarım gerçekten son 2 yıldır nornal şeyler değildi. Çok zordu. Zor üstesinden kalktım. Üst üste aynı kader beni buldu. Ama birdaha tövbeliğim hayatımda erkek istemiyorum. Artık gerçekten ders aldım. Erkeksiz de hayat yaşanır. Mantıklı düşünüp öyle hareket etmem lazım. Tekrardan güzel bir iş sahibi olmam gerek. Çok haklısınız

Bir başka şiddette bir organınız zarar gördüğünde dayanırsınız. Zira acılara dayanıklı bir yapınız olacaktır.

Allah aşkına şiddetten kaçıp şiddete aşık olmuşsunuz bari yazık çırpınıp da emek vermeyip eski eşinizden yeseydiniz dayağı.

Benimle yaşarken ailesini hep kötülerdi. Annem bizi küçükken bıraktı gitti. Bana babanem baktı derdi. Ben sokaklarda büyüdüm. Annem bana kahvaltı hazırlamazdı. Sen bana sabah namazında kalkıp kahvaltı hazırladın sen ben annemin yapmadığını yaptın derdi hep. Ama ne olduysa. 3 gün önce ailesi kıymetli oldu. Evet dedi benim çok güzel bir ailem varmış bunun şimdi farkına vardım ben dedi bana. Utanmadan bana öyle söyledi. Beni ailen için. Belirsiz bir iş için satıyormusun. Bırakıyor musun dedim. Ona. Oda Zaten anlaşamıyoruz. Ne istiyorsun sen mezara ben hapisemi gireyim dedi bana.
Bak sen kadar zor bir hayatım olsa bu insan ırkının ciğer röntgenini çekerim, sen nasıl bu kadar saf kalmayı başardın hayretler içerisindeyim şu an.

Gerçekten kınamak ve yargılamak için sormuyorum. Boşanmış, arkasından aile desteği alamamış ama aslanlar gibi kendi ayakları üstünde durabilmiş, namuslu olduğu sürece iş ayırt etmemiş bu kadar güçlü bir kadın, şiddete eyvallah çekiyor ??? Üstelik eşinizden de şiddet yüzünden boşanmışsınız🙄Bırakın gitsin. Bunu kendinize yapmayın. Bu hayatta sevilmeyi hakeden başka birine şans verin. Olmazsa yalnızlık hiç zor değil, böyle bir hayat yaşamaktansa mis gibi kafanıza göre yaşayın...
Çok haklısın verdiğiniz tavsiye için teşekkür ederim. Şuan derdimi anlatacağım bu kötü olayları anlatacağım ne ailem var nede dostum. Belkide bu yüzden bu kadar kötü bir haldeyim. Kendime çok güzel bir ev kurdum lüks denicek kadar. Namusumla çalıştım şu zamana kadar. Tuvalet temizledim bu genç yaşımda. Hiç utanmadım evime ekmek götürmek için. Yine yaparım yapıcam da iş bulamazsam. Yalnızlık evet zor ama biryandan da çok güzeldi. Doğrusöylüyorsunuz

Ciddi düşünen bi insanın her şeyi yolu yordamına göre yapacağını düşünüyorum. Gelmiş sizinle yaşamış, denemiş, nasılsa evli değilsiniz bi şey değilsiniz. Bırakması da kolay olmuştur. Ki böyle biri evlense ne evlenmese ne?? Orası da ayrı mesele

Çok haklısın verdiğiniz tavsiye için teşekkür ederim. Şuan derdimi anlatacağım bu kötü olayları anlatacağım ne ailem var nede dostum. Belkide bu yüzden bu kadar kötü bir haldeyim. Kendime çok güzel bir ev kurdum lüks denicek kadar. Namusumla çalıştım şu zamana kadar. Tuvalet temizledim bu genç yaşımda. Hiç utanmadım evime ekmek götürmek için. Yine yaparım yapıcam da iş bulamazsam. Yalnızlık evet zor ama biryandan da çok güzeldi. Doğrusöylüyorsunuz
Yalnız değilsiniz , biz varız. Resmen kadın ordusuyuz 💪🏻 Geçecek bu günler, sabaha varmayan gece mi var ☺️ Kocaman sarılıyorum yaranızdan öpüyorum 🌿

Bak sen kadar zor bir hayatım olsa bu insan ırkının ciğer röntgenini çekerim, sen nasıl bu kadar saf kalmayı başardın hayretler içerisindeyim şu an.
Normalde saf da değilimdir. Kurnaz akımıyımdır. Ama neden böyle oldu. Nasıl bu kadar dalıp gittim gözlerim kör olduda gerçekleri göremedim bilmiyorum.

Sizinki resmen şey, "aa hayatımı ne güzel derledim topladım ama ne eksik? Kaoooss.
Hemen gidip psikopat bi sevgili bulmalıyım hayatımın içine etsinler ben toparlayayım."
Kaosu seviyorsunuz, hayatınızda illa ki bir sıkıntı olsun istiyorsunuz, kader değil siz kendiniz çekiyorsunuz bunu, rahat huzur güvende olma duygusu batıyor.

Sizinki resmen şey, "aa hayatımı ne güzel derledim topladım ama ne eksik? Kaoooss.
Hemen gidip psikopat bi sevgili bulmalıyım hayatımın içine etsinler ben toparlayayım."
Kaosu seviyorsunuz, hayatınızda illa ki bir sıkıntı olsun istiyorsunuz, kader değil siz kendiniz çekiyorsunuz bunu, rahat huzur güvende olma duygusu batıyor.
Ne yazıkki öyle değil. İlk başlarda kendini çok değişik tanıttı. Bambaşka bir insandı. Bütün kirli çamaşırları daha sonradan su üstüne çıktı. Benim istediğim nornal bir hayat bir ilişki idi. Ama en başlatı gibi kalmadı olaylar ne yazıkki. Tam tersi yalnız kalmayı seven bir insanım. Rahatıma düşkün bir insanım. Dert kaos sevmem. Bu olaylar neden bu şekil oldu inanın bilmiyorum.

Ne yazıkki öyle değil. İlk başlarda kendini çok değişik tanıttı. Bambaşka bir insandı. Bütün kirli çamaşırları daha sonradan su üstüne çıktı. Benim istediğim nornal bir hayat bir ilişki idi. Ama en başlatı gibi kalmadı olaylar ne yazıkki. Tam tersi yalnız kalmayı seven bir insanım. Rahatıma düşkün bir insanım. Dert kaos sevmem. Bu olaylar neden bu şekil oldu inanın bilmiyorum.
Kaos sevmeyen kadın değil ilk tokatında, ilk ses yükseltmesinde sittir eder o herifi o evden.
Kusura bakmayın kendinizi kandırıyorsunuz.

Kaos sevmeyen kadın değil ilk tokatında, ilk ses yükseltmesinde sittir eder o herifi o evden.
İlk yaptığı zaman yapmadım. Tek hatam zaten odur. Keşke ilk başta tavrımı koysaydım bu hale gelmezdim. Ama daha sonrasında yapamadım. Korktum. Ona evden git diyemezdim daha kötü şeyler yapacağından korktum.

Yorumsuz kalıyorum bu konuya şiddet uyguluyor ama eminim aldatmıyor 🙄 bu kafayla daha çok dayak yersiniz ve kadın cinayetine kadar gider bu

Hiç mantıklı değil biliyorum. Şiddet gördüğüm zamanlar kurana sarılıp ağladığım keşke bu evden gitsede kurtulsam diye dua ettiğimi hatırlıyorum. Çünkü Devam etseydik benim ölüm çıkacaktı onu da çok iyi biliyorum. Ama bir yanım nasıl düşünüyorsa kendime kalbime engel olamıyorum. Bu süreci nasıl atlatıcam. Yeniden yıkıldım.. En başa döndüm. Bu sefer nasıl toparlayacağım.
İmkaniniz varsa psikolojik destek alin. Size siddet uygulayan birini sevdiginizi düsünmeniz, vazgecememeniz normal bir tutum değil.

İlk yaptığı zaman yapmadım. Tek hatam zaten odur. Keşke ilk başta tavrımı koysaydım bu hale gelmezdim. Ama daha sonrasında yapamadım. Korktum. Ona evden git diyemezdim daha kötü şeyler yapacağından korktum.

Bu adam can güvenliğinizi tehdit ediyordu o zaman?
Daha da ileriye gitmesinden korkuyordunuz?
O halde şu an biz neyi tartışıyoruz?
Kendi rızası ile def olmuş gitmiş, sizin de yapacağınız en mantıklı şey pılınızı pırtınızı toplayıp taşınmak, adrresinizi vermemek izinizi kaybettirmek.
Bu konu dışında başka şeyleri tartışıyorsak, mesela bu ilişkinin oluru var mı vs gibi konuları, o zaman ben izninizle en başa sarıyorum: Kaos/Dert/Bela seviyorsunuz. Ve bu adam da başınızı belaya sokabilir.

İlk yaptığı zaman yapmadım. Tek hatam zaten odur. Keşke ilk başta tavrımı koysaydım bu hale gelmezdim. Ama daha sonrasında yapamadım. Korktum. Ona evden git diyemezdim daha kötü şeyler yapacağından ko
Yorumsuz kalıyorum bu konuya şiddet uyguluyor ama eminim aldatmıyor 🙄 bu kafayla daha çok dayak yersiniz ve kadın cinayetine kadar gider bu
Sadece aldatma kısmınamı takıldınız. Sizin gibiler sana şiddet uyguluyor seni sevmiyor. Hayatında başkası vardır kesin diyeceği için. Dipnot düştüm.

Bu adam can güvenliğinizi tehdit ediyordu o zaman?
Daha da ileriye gitmesinden korkuyordunuz?
O halde şu an biz neyi tartışıyoruz?
Kendi rızası ile def olmuş gitmiş, sizin de yapacağınız en mantıklı şey pılınızı pırtınızı toplayıp taşınmak, adrresinizi vermemek izinizi kaybettirmek.
Bu konu dışında başka şeyleri tartışıyorsak, mesela bu ilişkinin oluru var mı vs gibi konuları, o zaman ben izninizle en başa sarıyorum: Kaos/Dert/Bela seviyorsunuz. Ve bu adam da başınızı belaya sokabilir.
Evet hepsinden korkuyordum. Şükürler olsun ki cuma günü oturduk anlaştık ayrıldık. Eşyalarını toparladı. Çünkü oda biliyordu iyi şeyler olmıcağını hemde bıkmıştı. O yüzden ayrılmak istedi. Çünkü gerçekten iyi şeyler olmıcaktı

Back