- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
Canım sevse ama konuşmazdı hemde daha yeni evli sayılırsınızSevdiğini söylüyor ama böyle yapınca inanası gelmiyor insanın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sevse ama konuşmazdı hemde daha yeni evli sayılırsınızSevdiğini söylüyor ama böyle yapınca inanası gelmiyor insanın
Madem bosanmiyacaktin ev işlerini niye aksatiyorsun. Zaten bu durumda neden gene hamile kaldın? Şimdi konuşmadığı dan emin misin?Merhaba 9 aydır evliyim.Esimle ilk aylar bir problemimiz yoktu .Ben bütün sorumluluklarını yerine getiren bir kadındım.Daha sonra ben düşük yaptım ve depresyona girdim bu.yetmezmis gibi bide eşimin evlendigimizden beri eski sevgilisiyle telefon aracılığıyla görüştüğünü hatta düşük yaptığım gün bile eski sevgilisini aradığını öğrendim.bir sürü kavga kıyamet cıktı tabi.bu olaydan sonra eşime karşı yaklaşımım değişti ve ev işlerini aksatmaya onemsememeye başladım.aradan zaman geçti biraz düzelir gibi olduk şuan 2 aylık hamileyim ve 1 ay önce ise basladim.bugun kavga ettik telefonda yok eve geldiğinde ev temiz değilmiş ben anlayissizmisim bağırdı çağırdı hamileyim ve gerçekten ise gelmek bile çok zor geliyor benim için bulantılarım var ve eşim hiç yardımcı olmuyor benim eskisi gibi olmamı bekliyor benden sizce ne yapmalıyım kim haklı ben işin içinden çıkamıyorum o kadar şeyden sonra eskisi gibi mi kalmaliydim
Hayirli olsun bebeginizHallettik sanıyordum ve planlı değildi beklenmedik bir hamilelikti umarım düzelir
Aynen bende üzüldüm daha çok küçük kocasının yaptıklarına rağmen hala seviyorum demeside o yüzden bence kendini de suçluyor hem suçsuz olduğu haldeYaşını gordukten sonra bir kere daha üzüldüm. Ah be kızım niye bu kadar acele ediyorsunuz evlenmek anne olmak icin? Okusaniz diploma sahibi olsaniz ya. Ne olacak boyle erkenden evlenince? Kocaya ses cikaramiyorsunuz o gücü bulamiyorsunuz iste.
Ne yapsa bırakmıyorsun, o da bırakmasın diye 2.kez hamile kalmışsın. Yaptıklarının bedelini ödemiyor ki, neden değişsin, kıymetini falan anlasın?O kadın evli olduğunu biliyordu tabiki de ve daha önce dusukyaptigim için hamileligim riskli doktor bana kendini yorma her fırsatta istirahat et dedi bunu eşimin yanında söyledi ki ben yine elimden geldiğince evin işlerini yapmaya çalışıyorum ise sabah 8 buçukta geliyorum 5bucumta çıkıyorum eve gidince ancak yemek yapabilecek kadar bir enerjim oluyor beni hicanlamiyor o kadar hatasına rağmen ben onun yanında kaldım sevmekten vazgeçmedim neden o benim eksikliklerini benim yüzüme vuruyor anlamıyorum
Ailesine hesap sorulmasi lazim. 18 yasindaki yavrunuzu nasıl da kıyıp gelin ettiniz diye.Aynen bende üzüldüm daha çok küçük kocasının yaptıklarına rağmen hala seviyorum demeside o yüzden bence kendini de suçluyor hem suçsuz olduğu halde
Çok doğru canım ben kendi yerime koyuyorum tamam reşitsin 18 yaşında ama böyle evlilik gibi çok ciddi kararları verecek kadar olgun olmaz insan hata yapmaya da çok müsait Olur büyük ihtimal yönlendirenler oldu evliliğe nasıl bi çevresi var kim bilir Allah yardımcısı olsun ben çok üzüldümAilesine hesap sorulmasi lazim. 18 yasindaki yavrunuzu nasıl da kıyıp gelin ettiniz diye.
neden tekrar gebelik düşündünüz hala aklında birileri varken ,ben güvenemezdim
Yazdiklarınizdan yola cikarak cevap verecegim. Oncelikle allah yardimcin olsun.k
Ilk baslarda mutluyduk derken bile kendini kandiriyorsun. Esin en basindan beri eski sevgilisiyle konusuyormus. Konuşan buluşur, buluşan... devam eder sonu yok bence ne demek ya?! Siz eski sevgilinizle konussaniz adınizi her yerde karalayip eziyet ederler daha neler yani lütfen kör olup kendinizi kandirmayin aldatmak icin illa cinsel munasebete gerek yok bu yaptigi bile igrencken bir de sizi hamile halinizle el ustunde tutacagna is yaptiriyor yaptiginiz isi de begenmiyor.
Boyle insanin kocaligindan ne olur babaligindan ne olur? Seviyorum deyip gozunuzu kaparsaniz geleceginizi karartirsiniz kimse vazgecilmez olamaz.
Kendi degerinizi kendiniz belirleyin. Eger esiniz hatalarindan arınabiliyorsa sizden af dileyip soz verip saglikli dusunmek ve sans vermek icin nedeniniz olabilir. Ama yok bu ihanete hödüklüģe devam edecegim diyorsa o evde degil ona hizmet etmeniz vs onu eve almanız bile binanın aynı dusuncedeyim
Inanın aynı düşüncedeyim ben bu durumu öğrendikten sonra çok yalvardı özür diledi söz verdi allah var o günden sonra da hiç görüşmedi telefonu sürekli ortada şifre felanhic bisey yok ama bu hoduklugu bitmek bilmiyor tekrar görüşme gibi bi durum yaşanırsa onun yanında kalmayacagimi biliyor ona muhtaç olmadığımı da biliyor ben il saglik müdürlüğünde memurum istesem her türlü kendinede çocuğunada bakabilecek bir kadın olduğumu biliyor şu an tek sorunumuz ev işlerinin aksaması ilk başlarda içimden gelmiyordu eski sevgilisiyle görüştüğü için e şimdide hamileyim çalışıyorum tek başıma yetişemiyorum bir türlü anlamıyorYazdiklarınizdan yola cikarak cevap verecegim. Oncelikle allah yardimcin olsun.
Ilk baslarda mutluyduk derken bile kendini kandiriyorsun. Esin en basindan beri eski sevgilisiyle konusuyormus. Konuşan buluşur, buluşan... devam eder sonu yok bence ne demek ya?! Siz eski sevgilinizle konussaniz adınizi her yerde karalayip eziyet ederler daha neler yani lütfen kör olup kendinizi kandirmayin aldatmak icin illa cinsel munasebete gerek yok bu yaptigi bile igrencken bir de sizi hamile halinizle el ustunde tutacagna is yaptiriyor yaptiginiz isi de begenmiyor.
Boyle insanin kocaligindan ne olur babaligindan ne olur? Seviyorum deyip gozunuzu kaparsaniz geleceginizi karartirsiniz kimse vazgecilmez olamaz.
Kendi degerinizi kendiniz belirleyin. Eger esiniz hatalarindan arınabiliyorsa sizden af dileyip soz verip saglikli dusunmek ve sans vermek icin nedeniniz olabilir. Ama yok bu ihanete hödüklüģe devam edecegim diyorsa o evde degil ona hizmet etmeniz vs onu eve almanız bile hata.
25 yaşında tam tersi severek evlendikEsiniz kac yasinda? bir de gorucu usulu mu evlendiniz?
umarım düzelir sizde mutlu olursunuzInanın aynı düşüncedeyim ben bu durumu öğrendikten sonra çok yalvardı özür diledi söz verdi allah var o günden sonra da hiç görüşmedi telefonu sürekli ortada şifre felanhic bisey yok ama bu hoduklugu bitmek bilmiyor tekrar görüşme gibi bi durum yaşanırsa onun yanında kalmayacagimi biliyor ona muhtaç olmadığımı da biliyor ben il saglik müdürlüğünde memurum istesem her türlü kendinede çocuğunada bakabilecek bir kadın olduğumu biliyor şu an tek sorunumuz ev işlerinin aksaması ilk başlarda içimden gelmiyordu eski sevgilisiyle görüştüğü için e şimdide hamileyim çalışıyorum tek başıma yetişemiyorum bir türlü anlamıyor
Keşke suçlayabileceğim birileri olsaydı ama annem dedi çok erken dedi evlenme dedi ben dinlemedim keşke dinleseydim diyorum bazenÇok doğru canım ben kendi yerime koyuyorum tamam reşitsin 18 yaşında ama böyle evlilik gibi çok ciddi kararları verecek kadar olgun olmaz insan hata yapmaya da çok müsait Olur büyük ihtimal yönlendirenler oldu evliliğe nasıl bi çevresi var kim bilir Allah yardımcısı olsun ben çok üzüldüm
Ağır bir iş değil memurum ben masa başı işim ama hamilelikten dolayimidir nedir anlamadım çok halsiz düşüyorumAhh be güzelim niye kendine bunu yaptin 18 yaşındasın çalışıyorsun üstüne esin aldatmış düşükle sonuçlanan gebelik ve yeni gebelik zor rabbim yardimcin olsun eşini al karşına konuş adam akıllı bence sevgisi olmasa bile vicdanı olsa böyle davranmaz kimse ya hem çalışacaksın hemde ev işi konusuna laf edecek acaba işi bırakma durumun var mı veya ağır mı işin
Anladım canım ama çok zor bu şekilde 9 aylık cicim ayindayken bunları yapması inşallah düzelirAğır bir iş değil memurum ben masa başı işim ama hamilelikten dolayimidir nedir anlamadım çok halsiz düşüyorum
Kendi ayaklariniz uzerinde durabiliyor olmaniza cok sevindim gercekten bi kadin zaten yaradilistan gucludur ekonomik ozgurluge sahipse gücü katlanır. Eger bu ihanet durumunun bittigi kesinse ev isleri icin yardimci tutmayi onerin yetismeniz cok zor cunku bunu gorememesi cok ilginc. Medenice konusun hem calisip hem hamile halde ev islerine yetismenizin mumkun olmadigini soyleyin yardimci isine gelmiyorsa isin ucundan tutsun o da yoksa sizde umursamayin, hersey karsilikli. neden bu kadinlara enerjisi bitmez robot muamelesi yapiliyor anlamiyorum..Inanın aynı düşüncedeyim ben bu durumu öğrendikten sonra çok yalvardı özür diledi söz verdi allah var o günden sonra da hiç görüşmedi telefonu sürekli ortada şifre felanhic bisey yok ama bu hoduklugu bitmek bilmiyor tekrar görüşme gibi bi durum yaşanırsa onun yanında kalmayacagimi biliyor ona muhtaç olmadığımı da biliyor ben il saglik müdürlüğünde memurum istesem her türlü kendinede çocuğunada bakabilecek bir kadın olduğumu biliyor şu an tek sorunumuz ev işlerinin aksaması ilk başlarda içimden gelmiyordu eski sevgilisiyle görüştüğü için e şimdide hamileyim çalışıyorum tek başıma yetişemiyorum bir türlü anlamıyor
18 yasindayken 24 yasinda biriyle evlenmekten korkmadin mi be kuzum? O kadar icim yandi ki sana. Egitim yok, diploma yok. Aldatiliyorsun farkinda degilsin. Hatasini niye anlamiyor onu bile anlamiyorsun. Bir de üstüne inatla hamile kalmışsın. Annen teyzen yengen kimsen de mi yoktu kuzum sana akil verecek? Yapma etme cok küçüksün diyecek. okuman icin sana destek olacak kimse yok muydu?25 yaşında tam tersi severek evlendik
Çocuk ziyanlığı diyor ya Müge, aynen o. Anne de ziyan bebek de ziyan.Çok doğru canım ben kendi yerime koyuyorum tamam reşitsin 18 yaşında ama böyle evlilik gibi çok ciddi kararları verecek kadar olgun olmaz insan hata yapmaya da çok müsait Olur büyük ihtimal yönlendirenler oldu evliliğe nasıl bi çevresi var kim bilir Allah yardımcısı olsun ben çok üzüldüm