sizin gibilere hiç acımıyorum.
şiddetten bıkıp kocanızdan boşanıyorsunuz, size şiddet uygulayan adamın arkasından ağlıyorsunuz.
demek ki siz insanlıktan ve iyilikten anlamıyorsunuz.
herkes hak ettiği gibi yaşıyor diye bir şarkı sözü vardı, sizin gibiler için geçerli bence.
bizim kadınlarımız kendini adamların elinde paçavra ettiği sürece kadına şiddet, kadın cinayetleri bitmez. olan, sizin gibi kuruların yanında yanan yaşlara olur.
sizin gibi kadın bile demek istemediğim kişiler yüzünden erkekler güç buluyor ve bütün kadınları sizin gibi sanıp aynı kefeye koyuyor.
sizin gibi uslanmaz, akıllanmaz kişiler yüzünden masum kadınların da canı tehdit altında.
hadi siz boşuna yaşıyorsunuz demek ki kendinize layık gördüğünüz şeylere bakılırsa, masum insanların niçin günahına giriyorsunuz dolaylı olarak?
sizler bunlara izin verdikçe, bu adamların arkasından ağladıkça gerçekten başka kadınların hakkına giriyorsunuz.
çünkü bu toplu mahveden sizlersiniz.
sizin taptığınız o erkek müsveddeleri sizler varken asla düzelmez.
anladığım kadarıyla çocuğunuz yok, çok şükür ki yok.
zira siz ve ayılıp bayıldığınız o erkek paçavraları bu toplumda ürememeli.
bir de utanmadan bir yerde 'insan sevdiğini öldürür' yazmışsınız!
adam sizi gebertse öbür tarafta yarabbi şükür dersiniz! nefret ediyorum sizin gibilerden.
utanıyorum sizlerden.
zihniyetinizden, bakış açınızdan.
insan sevdiğini öldürür ne demek??
iyi, okuruz o zaman 3. sayfada haberini! sevdiği için öldürdü!!
bu mesaj yüzünden banlanırım belki ama söylediklerimin doğru olduğuna kimse itiraz etmez!