Sevgilim eski sevgilisine döndü

Zamanla gecer

Böyle güvenilmez bir tipten ayrıldiginiza üzülmeyin sevinin bence
Her şeyi zamana bıraktık sadece şu sıralar zaman pek akmıyor benim için.
Ayrıldığımıza değilde yapılan davranışlara üzülüyorum. Yoksa kimse kimseyle zorla beraber olmak gibi bi mecburiyeti yok.

Ay buraya yazanlarda yani hiç aşk acısı çekmemiş heralde
Sistem biter gider bilmem ne .
Insanız üzülüyoruz yaşla ne alakası var ayrıca .
Birinden hoslaninca ay bu uzak mı diyoruz .
Artik uzak diye bir şey de yok mesafeler kısaldı . gerçekten surda yapılan yorumlar beni benden alıyor .
Herkes ne kadar cool bravo .
Gerçeği bilmesek hadi neyse

Her şeyi zamana bıraktık sadece şu sıralar zaman pek akmıyor benim için.
Ayrıldığımıza değilde yapılan davranışlara üzülüyorum. Yoksa kimse kimseyle zorla beraber olmak gibi bi mecburiyeti yok.
E tabi ki de yok .
Aldatmış seni adam .
Sorumsuz bir tip belli hayır gelmez.
Üzülmen normal ama şöyle düşün kurtulmuşsun bir karaktersizden

Ne klasik şeyler? Ne diyelim koş peşinden adamın ayaklarına kap bırakma mı dememizi istiyorsun? Kadınlık gururun nerde ya. Elin sorumsuz herifi ne yapacaksın hayatın boyunca çilesini mi çekeceksin. Boşver

İki sene sürmüştü. Başta bazı şeyleri fark ettim , yalan söylemesi, o kızdan gelen mesajlar ,günün bazı zamanlarında ortadan kaybolması.. üzerinde durmamayi denedim ama olmadı. Kibarca sordum, ben mi yanlış anlıyorum diye .inkar etti.hep inkar ederler. Yani şimdi siz de söyleseniz bile inkar edecek.
Sonra kız benim yanımda aradı, görüştüklerini öğrendim mesajları gördüm ve açıkça itiraf etti.son ana kadar hep inkar ediyordu ama. yasadigim acıyı anlatamam. Son ana kadar bir açıklama bekledim. Ben açıklama beklerken kız arkadaşı ısrarla arıyordu. Yanımda konuşursan sana inanacağım dedim. Bir an sustu yapamam çünkü doğru, yalan söyledim. Özür dilerim dedi.
İçimden dua ediyordum biliyor musunuz. Geceleri beni uyutmayan şeyin eğer haklıysam Allahim bana göster diyordum ve tam ezan okundu bunlar olurken.. Allah bana gösterdi inaniyorum buna

Sonra birsey diyemediği için evden çıktı gitti.
Beni de her yerden engellemiş. İlişkilerini açıkça yaşamaya başlamışlar. Arkadaşlarım da herseye şahit oldu. Benimle jirlikteyken beni sevdigini söylerken aynı zamanda o kişiyle de birlikteydi , o kız beni biliyordu ve beni terk etmesini söylüyordu ona. Bunların hepsi mesajlarda yazıyordu. Hepsini okudum

Ben kendimi işlerime vermeye çalıştım, arkadaşlar edindim bol bol gezdim .zaten içimdeki sevgi zamanla bitti..
Sonra onlar ayrılmışlar , ben seni seviyordum onun bana ihtiyacı vardi da .. o zaman sana kizmistim ondan engelledim de.. onunla sadece dosttuk da..bahane bahane..kim inanır..

Biraz uzun anlattım ama canim çok yanmıştı o zamanlar..hatırlayınca içimi dökmek istedim size.. Ne yazık ki arkadaşlarım da şahit oldu aldatıldığıma...hayatıma biri girmedi , ayrılalı henüz bir sene oldu.. ama biri olsun olmasın umursamıyorum.. kendi ayaklarım üzerinde durmak için işlere odaklanıp aileme ve arkadaşlarıma zaman ayırmaya çalışıyorum..
Siz de aynı şekilde; belki kısa süreli bir tatil sizs iyi gelebilir.inanin dünyada milyonlarca iyi insan var tanimayi beklediğiniz..
Doğru insanı bulacağımiza inaniyorum..
Beklemediğimiz bir anda mutlu olacağımıza inaniyorum

Bence sakın aramayın. Hatta her yerden silip engelleyin. Değer verse şimdiye kadar iletişim kurardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…