Eski sevgilim beni başkası için terk ettiğini söylüyor. Ne yapmalıyım?

Körmüsun arkadasim adam seni kullanmis kullanmis birakmis sonra sen gene kendini ona yanastirmaya calismissin seksi kullanarak sonra gene birakmis cunku sevmiyor sana deger vermiyor kendini bu hallere sokarsan deger goremezsin bu cok normal. Genclik hatasi donermi falan diyosun cokmu safsin ayrildiniz bitti sende onune bak artik yeter daha kullandirtma kendini

Bu kişiyi engellemeli, numarasını silmeli ve hayatına devam etmelisin. Ayrıca biten bir ilişkiden sonra bana barışmak için yalvarmak vs hiç mantıklı gelmiyor. Olmuyorsa zorlamanın çok anlamı da yok gibi.

Böyle konuları okuduğumda “aman allahım bende mi böyleydim ilk gençliğimde” diyorum :olamaz: Adamın yerine her türlü bahaneyi düşünmüşsünüz neredeyse. Ben söyleyeyim, ağır hastalığa yakalanmış ve gözlerinizin önünde eridiğini görmemeniz için sizi kendisinden uzaklaştırıyor. Ondan daha çok nefret edip soğumanız için de “vurkaççı erkek” rolünü oynamış. Tamamen rol. Aslında kendisi fedakar bir aşık.

Kırılma gucenme ama: sana mesajla ayrılalım dedıgınde hıc cevap vermeseydın aklında kalırdın tekrar donmek ısterdı, eger mesajına tamam canım yazsaydın sadece , senınle tekrar iletişim kurmaya çalışırdı. Sen yalvarmıs, ustune arayıp durmus, ustune de adamla ilişkin bitince beraber olmussun. Ya biri var ya da bu kız basıma bela olacak dedi dusunup ıyıce kactı. Dusun bedava seks bile cazıp gelmıyor su an. O haldesın!
Toparlan kendıne gel hemen. Bır daha asla arama yazma, kımseye sorma. Konusu gecerse ya bosver onu de konuyu değiş kulagına gitmesin. Engel her zaman acılır ama bu adam en az altı ay sonra yoklar senı. Tabı sessız kalırsan. Kendını tut bence bak ben aranmıyorum bes gundur aramıyorum hıc. Irade sahıbı olmalısın. Sen kacarsan o kovalar

Bu kadar bağımlı olmayan o da senin benim gibi normal bir insan. Ama biraz kurnaz olanımızdan. Kullanılmışsınız.
Gel dese koşacaksanız.
Gençliğine bağlamışsınız konuyu.
Bu kişi ile iki senaryonuz olabilir;
1. Kullanılmaya devam edersiniz 3-4 sene içinde birisi ile evlenir. Bdv de konu açarsınız yine.
2.Bu kişiyle bir şekilde beraber hayatınıza devam edersiniz.Bdv de konu açarsınız yine acaba aldatılıyor muyum diye.
Bu kişisiz başka bir yüzmilyonlarca iyi senaryonuz olabilir bunlara odaklanın. Dünya bir kişiden ibaret gibi düşünecekseniz ve yaşayacaksanız o kişi sadece kendiniz olun.

sonuçta erkek içgüdüsü yazmışsınız erkek misiniz anlamadım
Konu sahibinin ilk mesajındaki bu noktaya takılan sadece ikimiziz sanırım🙄Bence konu sahibi arkadaş genç bir erkek ..kadın olsaydı o "kullanıldım..bekaretimi verdim...ay kendimi öldüreceğim" temalı paylaşımları olurdu da biz onu sakinleştirmeye çalışırdık burada her zaman yaptığımız gibi

Sen sevmişsin, ama adamin derdi kullanmak, sadece yatak, yasin kac bılmıorum yazik etme kendine burda her yazılanı kulağına küpe et kendini kullandırma şe..... n teki daha açık yazayım o ark için, arasa da hemen tamam dıcek gibi geldin, eskiye cabuk dönersin ama kendine saygın olsun konunu okuyunca sinirlendim öldü kabul et onu bu kızlar neden böle kendini kullandırır anlamıyorum. Cani sıkılınca arar belki de engelle gitsin degmeyecek insana zamanini verme sadece sana yazik olur

Kırılma gucenme ama: sana mesajla ayrılalım dedıgınde hıc cevap vermeseydın aklında kalırdın tekrar donmek ısterdı, eger mesajına tamam canım yazsaydın sadece , senınle tekrar iletişim kurmaya çalışırdı. Sen yalvarmıs, ustune arayıp durmus, ustune de adamla ilişkin bitince beraber olmussun. Ya biri var ya da bu kız basıma bela olacak dedi dusunup ıyıce kactı. Dusun bedava seks bile cazıp gelmıyor su an. O haldesın!
Toparlan kendıne gel hemen. Bır daha asla arama yazma, kımseye sorma. Konusu gecerse ya bosver onu de konuyu değiş kulagına gitmesin. Engel her zaman acılır ama bu adam en az altı ay sonra yoklar senı. Tabı sessız kalırsan. Kendını tut bence bak ben aranmıyorum bes gundur aramıyorum hıc. Irade sahıbı olmalısın. Sen kacarsan o kovalar
Başkası varsa asla dönmez ki dönse bile bağ çok zayıfladı artık asla eskisi gibi olmaz. Gerçekten çok pişman olup özlerse ayrı ama bunu göstermesi gerek. Bu da imkansız olduğu için bir şekilde böyle yaşamaya alışmalıyım. Unutursam ne ala unutmazsam da asla rahatsız etmem içimde yaşarım.

Böyle konuları okuduğumda “aman allahım bende mi böyleydim ilk gençliğimde” diyorum :olamaz: Adamın yerine her türlü bahaneyi düşünmüşsünüz neredeyse. Ben söyleyeyim, ağır hastalığa yakalanmış ve gözlerinizin önünde eridiğini görmemeniz için sizi kendisinden uzaklaştırıyor. Ondan daha çok nefret edip soğumanız için de “vurkaççı erkek” rolünü oynamış. Tamamen rol. Aslında kendisi fedakar bir aşık.
Yaşadığım şokun etkisiyle böyle oldu. Dalga geçilse de kolay bir şey değil travma. İlişkiyi sürdürmek verdiğim emekleri bilmiyorsunuz. Gündüz düşünmesem gece rüyama giriyor.

Bu kadar bağımlı olmayan o da senin benim gibi normal bir insan. Ama biraz kurnaz olanımızdan. Kullanılmışsınız.
Gel dese koşacaksanız.
Gençliğine bağlamışsınız konuyu.
Bu kişi ile iki senaryonuz olabilir;
1. Kullanılmaya devam edersiniz 3-4 sene içinde birisi ile evlenir. Bdv de konu açarsınız yine.
2.Bu kişiyle bir şekilde beraber hayatınıza devam edersiniz.Bdv de konu açarsınız yine acaba aldatılıyor muyum diye.
Bu kişisiz başka bir yüzmilyonlarca iyi senaryonuz olabilir bunlara odaklanın. Dünya bir kişiden ibaret gibi düşünecekseniz ve yaşayacaksanız o kişi sadece kendiniz olun.
Gençliğine bağladım çünkü kim gençken gerçekten ne istediğini bilebilir ki? Karakteri de son derece dürtüsel. Sadece ihtimalleri düşündüm. Elbette asla aklımda yer etmemiş olmam çok daha mantıklı bir ihtimal. Evet kendimi toparlamaya çalışacağım. Yapacak bir şey yok.

Gençliğine bağladım çünkü kim gençken gerçekten ne istediğini bilebilir ki? Karakteri de son derece dürtüsel. Sadece ihtimalleri düşündüm. Elbette asla aklımda yer etmemiş olmam çok daha mantıklı bir ihtimal. Evet kendimi toparlamaya çalışacağım. Yapacak bir şey yok.
Çoğumuzun hayatından böyle insanlar geçti genç yaşlarda ve iyi ki geride kaldılar diyebiliyoruz. Adı geçince miden bulanacak aman sus susun adını anmayın diyeceksin emin ol.

Daha cok toysunuz. Bir iliskiyi devam ettirmekteki en onemli seyi seks olarak goruyorsunyz defalarca yazmissiniz ama maalesef degil. Hele ki gencler icin partner bulmak hic de zor degil. Bu kafa yapinizi degistirin. Size deger vermiyormis dusundugunhz kadar, olay bu.

Daha cok toysunuz. Bir iliskiyi devam ettirmekteki en onemli seyi seks olarak goruyorsunyz defalarca yazmissiniz ama maalesef degil. Hele ki gencler icin partner bulmak hic de zor degil. Bu kafa yapinizi degistirin. Size deger vermiyormis dusundugunhz kadar, olay bu.
Haklısınız. Bir şekilde yaşamaya çalışacağım. Yapacak bir şey yok.

Genç toy falan diyorsunuz da, sizin yaş kaç? Siz ondan büyük müsünüz? Değilseniz olanları adamın gençliğine vermek komik yahu. Ve ayrıca böyle bir adamla böyle bir ilişki yaşamaktan daha kötü birşey varsa, o da gerçeği kabullenemeyip adamı haklı çıkarmaya, aklamaya çalışmandır. Kendine gel artık. Ve sonraki ilişkilerinde seks yaşama bence sen. Yoksa hep aynı şeyi yaşayacaksın.

Konu da o kadar seks kelimesi var ki,çok duygusuz geldi bana. Birlikte olduk seviştik filan deseydiniz belki daha farklı anlaşılırdı. Ama sanki bi erkek anlatmış gibi konuyu.

Niye ayol? İlk buluşmada sevişen bir sürü insan var. Biri ben 😂 Sevişmeye pardon seks yapmaya bu kadar büyük değerler atfetmiyor bağzı insanlar.
O zaman kesin istediğiniz gibi olmamıştır, güzel seks yapamamışsınızdır. 🤣

Back