- 24 Ağustos 2018
- 4.060
- 10.091
- 208
- Konu Sahibi UmutsuzKedi
Ne taldigi veriyim kelin ilaci olsa kendine surerVerdim maalesef.. alamıyorum taktik verin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne taldigi veriyim kelin ilaci olsa kendine surerVerdim maalesef.. alamıyorum taktik verin
Dün akşam hiç bi sorun yoktu ailesiyle görüştük çay içtik. Sabah oldu böyle soğuk mesajlar noldu dedim kafam karışık yazdı çok üstelemeden döküldü eski sevgilisine döncekmiş o kadar dokundu ki yani evet uzun bi ilişkimiz yok 2 aylık ve ailesiyle tanıştım ciddi ilişkimiz var diye aşıladı bu sene içinde bişeyler olur adı konuşur diyen insan. Eski sevgilisine dönmüş lütfen beni yadırgamayın ben bilmiyorum hislerim vardı ilgi gösteriyordu böyle bitmemeliydi çok emindim ama yanılmışım. Arkadaşlarıma anlattım o ger döner diyor dönsede kalbi bende hiç olmamış ki diyorum dönse kaç yazar hala yediremiyorım kendime sabahtan beri yemek yiyemedim sinir stresten. Akıl verin nolur yaşım 24
Ardına bıle bakma kaaaaaaç !!!Sana o gerı doner dıyen kişilerde arkadaş fln deıl .Dün akşam hiç bi sorun yoktu ailesiyle görüştük çay içtik. Sabah oldu böyle soğuk mesajlar noldu dedim kafam karışık yazdı çok üstelemeden döküldü eski sevgilisine döncekmiş o kadar dokundu ki yani evet uzun bi ilişkimiz yok 2 aylık ve ailesiyle tanıştım ciddi ilişkimiz var diye aşıladı bu sene içinde bişeyler olur adı konuşur diyen insan. Eski sevgilisine dönmüş lütfen beni yadırgamayın ben bilmiyorum hislerim vardı ilgi gösteriyordu böyle bitmemeliydi çok emindim ama yanılmışım. Arkadaşlarıma anlattım o ger döner diyor dönsede kalbi bende hiç olmamış ki diyorum dönse kaç yazar hala yediremiyorım kendime sabahtan beri yemek yiyemedim sinir stresten. Akıl verin nolur yaşım 24
Bende şaşırmıştım tanışmak istemedim ama ne bilim ciddi ki tanıştırıyor demiştim ailesini sevmiştim ama işte
Ben de ayni seyi yazacaktim ki sizin mesaji gordum. Ailesi bence sizi sevmemis ve ona da mantikli gelen nedenler sunmus. O da bu bahaneyle eski sevgilime geri doneyim demis ya da o kisim da yalanben nedense ailesi sizden hoslanmadiysa bahane de uydurmus olabilir gibi dusundum. eski sevgilisiyle kesin baristiklarina dair bir sey var mi?
adam bipolar sanırım şaka gibio konulara çok girmedim ama sadece şunu derdi yanlış olursa affetmem ayrılsam geri dönmem diyen insan 360 derece dönüyor eskisine gidiyor
Dün akşam hiç bi sorun yoktu ailesiyle görüştük çay içtik. Sabah oldu böyle soğuk mesajlar noldu dedim kafam karışık yazdı çok üstelemeden döküldü eski sevgilisine döncekmiş o kadar dokundu ki yani evet uzun bi ilişkimiz yok 2 aylık ve ailesiyle tanıştım ciddi ilişkimiz var diye aşıladı bu sene içinde bişeyler olur adı konuşur diyen insan. Eski sevgilisine dönmüş lütfen beni yadırgamayın ben bilmiyorum hislerim vardı ilgi gösteriyordu böyle bitmemeliydi çok emindim ama yanılmışım. Arkadaşlarıma anlattım o ger döner diyor dönsede kalbi bende hiç olmamış ki diyorum dönse kaç yazar hala yediremiyorım kendime sabahtan beri yemek yiyemedim sinir stresten. Akıl verin nolur yaşım 24