Sevgilim eski sevgilisine döndü

Bu adam zampara kurtulduğuna dua et o arada kaç kızla görüşmüştür niye ağlıyorsun her şey de hayır vardır yedi ay az bir zaman önüne bak.nerden tanıştınız hem siz arada mesafe varken kesi
Önyargılısınız illa herkes internetten mi tanışıyor. Kızkardeşi arkadaşım o şekilde tanıştık.Zampara olsa 7 ay boyunca bir fire verirdi değil mi? Sürekli aradığımda saat kaç olursa olsun uzun uzun konuşurduk hemde her gün

Sakın mesaj falan atma. Biz kadınlar duygu yoğunluğundan iç dökme adı altında uzun uzun paragraf döküyoruz ama emin ol erkekler hepsini okumuyor bile. Zaten sürekli çantada keklikmişsin daha fazla cepte görmesin seni.
Bi müddet üzül, ağla içine atma hiçbir şeyi fakat sakın ona belli etme.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Benim anlamadığım bu yorumu yapan erkek sanırım ve erkekler bu siteye üye olamıyor diye biliyorum. Kendi başına gelse acaba bu şekilde mi yazardı

Benimki de onca yoldan geliyor diye seviyor sanıyordum. Yemin ederim bu karaktersizlere güvenilmez. Hepsi mi aynı olur

Kendi yorumlarınızla mı ilgilenseniz acaba

Asĺa mesaj atmayı yada aramayı düşünmüyorum.Maalesef beni hep cepte görmüş şimdi öyle olmadığını anlayacak o sanıyor ki ben onu arayacağım peşinden koşacağım asla kendimi bu duruma düşürmem.Şu anda çok üzülüyorum elbette geçecek.Onun aramasını çok isterim ama aramıyacağınıda biliyorum

Aynen herhangi beklenti içerisinde olma.
Beklentiler yıpratır insanı. Arar ya da aramaz.
Ben ilahi adalete inanıyorum. Bir şekilde çıkar bu üzmeleri

Sizi yara bandı olarak kullanmış. Ayrı şehirlerde olduğunuz için unutmanız daha kolay olacaktır, iletişimi komple kesin. Sosyalleşin, hobiler edin, derslere veya işinize falan yönelin. Sizi aldatan, değer vermeyen adamla ömür geçmez.

10 sene önce bitmiş bir ilişki hani yeni ayrılsalar diyeceğim yara bandı olarak kullanmış beni. Dediğim gibi şu anda görüştüğü kadından sonra 9 senelik nişanlandıği başka bir kadın vardı.İletişimi kestim zaten. Barışmak istemiyorum sadece hazmedemiyorum yaptıklarını beni aptal yerine koymasını ve elimde değil pişman olmasını, mutsuz olmasını benim yaşadıklarımın aynısını yaşamasını istiyorum. Bunu hak etmedim ben,benim duygularımla oynadı.Şimdi eski sevgilisiyle hiç bir şey olmamış gibi beraber olmaları içimi acıtıyor

Çok üzülürsün sen bu düşünceyle adam senin sevdiğin gibi sevmemiş.23 gün yazmamış.ilk ayrıldığında barışanda sendin.nerden biliyorsun konuşmadığını adam on yıl öncekiyle bile konuşuyor ve şuan sevgili ise senleykende iletişim halindeymiş demekki.

10 sene 7 ay 9 sene falan... Bu adam 30dan fazla mı öyle çocuk çocuk hareketler ne?

Belkide haklısın belki hep iletişim halindeydiler. Sadece yanıma geldiğinde yada ben onun yanındayken bunu farketmememin imkanı var mı?Geldiği zamanda uzun kalıyordu hep benim yanımda konuşuyordu şüpheli bir hareketi yoktu anlayacağın. Hayır barışmak için arayan kendisi ben sadece 1 şans vermek istedim her ilişkide küslükler,inişler çıkışlar olmuyor mu? Sizin ilişkileriniz hep mi mükemmel di hiç mi sorun yaşamadınız. Ayrılan kendisi aynı şehirde olsak hadi barışmak istemesini anlarım. Eğer değer vermese neden uzakta olmama rağmen barışmak istesin. Her ilişkinin dinamiği farklı insan hisseder sevip sevmediğini değer verip vermediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…