Eski sevgilim beni başkası için terk ettiğini söylüyor. Ne yapmalıyım?

Ya arkadaş bu erkek beyni niye sürekli bel altina çalışıyor hepsi aynı bunlarin ya...
Ben feminist olmaya hizli adimlarla koşuyim yetisin gardaşlaaar dutuuun beniii:D :D
Bacim yapman gereken şey suan hicbirsey olmamis gibi hayatina devam etmen. Bu adam seni baska çıkarları için kullandiysa zaten geçmişler olsun. Ama sevdiyse de o hesaplari niye takip etsin ? Ediyorsa da bu adam başka kisilere de kelebek gibi uçup arı gibi .........
Anladığım budur benim

Yaşlarınız ufak anladığım kadarıyla uzak mesafe ilişkisi mi yasıyordunuz?

Kendinizi bir güzel kullandırtmışsınız birde ne yapmalıyım diye soruyorsunuz tabiki hiçbir şey.

Merhaba arkadaşlar. Bu forumda yeniyim. Aslında bu hesabı bu soruyu sormak için açtım diyebilirim. Yorumlarınızı bekliyorum çünkü benim kafam çok karışık. Fazla uzatmadan anlatayım. Benim eski sevgilimle 2 yıllık arkadaşlık ve yaklaşık 1 yıllık sevgililiğimiz var. 2 yıllık arkadaşlığın ardından araya onun başka şehre gitmesinden dolayı 2 yıl ayrılık girdi sonra ortak arkadaş sayesinde karşılaştık. İlk başta arkadaş gibi konuştuk. Eski günleri andık. Ardından zamanla daha romantik ve cinsel konular hakkında konuşmaya başladık. Sonra onun teklif etmesiyle sevgili olduk. Aslında arkadaşlığımız bile flört gibiydi. İlk aylar harikaydı. Bana söylediği sözleri asla unutamıyorum. Bana sarılmaları, öpmeleri falan. Hepsi aklımda. Sonra ilk seksimi onunla yaşadım. Onun benim ilkim olması çok hoşuna gitmişti. Klasik erkek içgüdüsü. Zamanla sekslerin devamı geldi. Ayrıca ilişkimiz de ilerliyordu. Biraz ilgisizdi ama fazla sorun etmezdim bunu yapısı öyleydi. Gel zaman git zaman bundan yaklaşık 1.5 ay önce ayrılmak mesajla istediğini söyledi. Önce yalvardım sonra sakince tamam dedim ama içim yanıyordu. Başka birisi mi var dedim. Hayır dedi. Yaklaşık bir hafta sonra aradım yüz yüze görüşmeliyiz dedim tamam dedi ama şehir dışında olduğunu dönünce buluşacağımızı söyledi. Tamam demesinin verdiği cesaretle birkaç gün sonra yine aradım. Sesi daha ılımlıydı. O günün akşamı yazdı yarın dönüyorum buluşalım diye. Buluştuk ama ilişki hakkında konuşmadı öylesine takıldık. Ertesi gün yine buluştuk bu sefer evine gittim hem takıldık hem de seks yaptık. Seni özlerim görüşmeye devam edelim dedim tamam dedi. Ardından bir hafta kadar geçti yine konuşmaya başladık bu sefer daha samimiydi. Çalıştığı kafe vardı oraya gittim. Bayağı bana gülümsedi, şakalar yaptı. Son zamanlarda aramız iyiydi. Aramızdaki soğukluk tamamen gitmişti. Biz böyle konuşarak 2 haftayı doldurmuştuk ki birkaç gün önce sabah bana mesaj attı buluşalım diye. Ben duşta olduğum için göremedim. Görünce dönüş yaptım. Şimdi teyzesine gideceğini dönünce buluşabileceğimizi söyledi. Teyzesine gitmeden sabah buluşmak istemiş ama göremedim. Aynı günün akşamı bana kusura bakma ama artık hayatımdan çıkmanı istiyorum dedi. Yine başka biri mi var dedim bu sefer evet dedi. Ne zaman nasıl tanıştınız diye sorular yönelttim. Boşver dedi. Neden başka birisi varsa sabah beni yanına çağırdın bana son günlerde ilgi gösterdin benimle seks yaptın dedim. Bitti artık. Başka biriyle mutlu ol dedi. Sonra hem Whatsapp'dan hem telefondan engelledi. Aradan birkaç gün geçti. Skype'dan engellememiş oradan arayıp son sözlerimi söyleyeyim dedim cevap vermeden engelledi. Genel olarak dengesiz biriydi. Benden önceki eski sevgilisini de bir takip edip bir takipten çıkardı. Gerçekten hayatında biri var mı yok mu bilmiyorum. Belki de başka bir sorunu var ve ben ondan iyice umudu keseyim diye biri var diyor. Onun gizli hesaplarından cinsel içerikli hesaplar takip ettiğini gördüm son günlerde. Sevgilisi olan insan neden buna ihtiyaç duysun? Ama sevgilisi olmasa neden benden vazgeçsin ki? Sonuçta iyi anlaşıyorduk ve iyi bir seks yaşamımız vardı. Kafam çok karışık. Sabahında buluşalım diyen kişi akşamında hayatımdan çık diyor. Bir günde ne değişmiş olabilir? Beni nasıl böyle silebildi? Bir daha onunla geri konuşabilecek miyim? Pişman olup geri dönse bile kırgınlığım geçer mi? O eski sevgilileri ile arkadaşım dediğinde medeni bir şekilde karşılamıştım şimdiyse o beni engelliyor. Yaşadığımız onca şeye rağmen. Ne yapacağım bilmiyorum. Yaşı daha genç belki pişman olur herkes gençken böyle yanlış hevesler kapılır pişman olacak düşüncesi aklımdan çıkmıyor. Arkadaşlığını sohbetlerimizi çok özledim. Çok üzgünüm.
Dr otkerin reklamindaki kiz gibi surekli sorular sormussun ama sevgilini tanimiyoruz mumkunsede uzak dur
Sonra zarar goren sen olursun

Adam durustmus. Dürüst olmasa, cinselliğin afrikasinda, seni seks için bir başkasını da duygusal anlamda hayatında tutabilirdi. Kim bilir belki de bu kadar her istediğinde hatta istemediginde bile ayağına gittiğiniz için seksin de bir heyecanı kalmadı. Sonuç olarak sizi kullandığını düşünmüyorum. Bence siz beni kullan yeter ki bırakma diye gözünün içine bakan taraftinız ve bu kadar hazır asker olmanız bir yerden sonra baydı.simdi cagirsa yine koşa koşa gidip, seks yapacaksınız, her yerden engellenmek, şak diye kesilip atilmak umrunuzda olmadan. Biraz gurur lütfen.

"1.5 ay önce ayrılmak mesajla istediğini söyledi. Önce yalvardım sonra sakince tamam dedim ama içim yanıyordu. Başka birisi mi var dedim. Hayır dedi. Yaklaşık bir hafta sonra aradım yüz yüze görüşmeliyiz dedim tamam dedi ama şehir dışında olduğunu dönünce buluşacağımızı söyledi. Tamam demesinin verdiği cesaretle birkaç gün sonra yine aradım. Sesi daha ılımlıydı. O günün akşamı yazdı yarın dönüyorum buluşalım diye. Buluştuk ama ilişki hakkında konuşmadı öylesine takıldık. Ertesi gün yine buluştuk bu sefer evine gittim hem takıldık hem de seks yaptık. Seni özlerim görüşmeye devam edelim dedim tamam dedi"

Sevgili misiniz? Su yazdiklariniza bir bakın. Biraz gurur Allah aşkına.

Erkeklerin duygusal durumları kadınlarınkine benzemez hem aşık olup hem başka kadın ile sex yapabilirler , bu kadar basit işte

sanki siz onun icin sevgili degil de F*** buddy olmuşsunuz gibi geldi. cinsel anlamda sizi kullaniyor, duygusal anlamda da bir iliskisi varmis zaten. hem surekli sex yapiyormussunuz bu adamla. neden bu kadar anlam yuklediniz ki

İki cümlede bir seks yaptık dediğiniz için olabilir mi? Bu kadar çok değinmenizin amacı neydi ki başka ne düşünebiliriz? Seks için birbirinizi kullanmışsınız hepsi bu, aşk falan yok ortada
Hakketen ya ne seks meraklısı çıktın valla paragrafın tamamı seks kelimesinden oluşuyor 😂😂

Adam sizi kullanmis ihtiyacini gidermek icin arayi iyi tutmus sıkılinca da basindan atmaya calismis sizi sevmemis belki cok acimasiz oldu ama bu pislik haysiyetsiz adami dusunmekten vazgecin sizi elde edebilmek icin iki tatli soz soylemis ama amaci birlikte olmak

Açılın madem geçen ayın konusu hortladı, söylüyorum!! Öncelikle eski sevgiliden dost olmaz ilk boşlukta seksli meksli biseylere döner bunu belirteyim. Ayrıldıktan sonra cinsel hayatı devam eden eski sevgililer fuckbuddy bin bi üstü sevgilinin bi altı konumda, arafta takilirlar. Sonuçta ten uyumunun olduğu ama bi sevgilinin sorumluluklarını taşımadığın, ama seni çok iyi tanıyan ve sevisebildigin bir arkadaşın olur. Frends with benefits yani. Adamın seni kullandığını falan düşünmüyorum, bu sandığımızdan daha da yaygın bi durum aslında. İkiniz de boslugunuzu doldurup sorumluluk olmadan keyifli vakit geçirmişsiniz. Kaldı ki adama hadi tekrar barışın sevgili olalım dememissiniz, seni özlerim.goruselim demişsiniz, adam da sizle "görüşmüş". Yani sizin sevgiliniz sizi ilk ayrildiginizda terketmisti aslında, sonrasında da hiç barismadiniz sadece takildiniz. Benim teorim ise muhtemelen adamın bir taraftan flortlestigi ama sonunun nereye varacağı belli olmayan biri vardı, olabilir size karşı sorumluluğu yok nasılsa, size.bulusalim dediği sabahın gecesinde kızla flörtü bi sonuca bağlandı, ertesi gün de size görüşmek istemediğini söyledi. Adamla belki barisiriz diye fuckbuddy olmuşsunuz, oysa fuckbuddyligin de kuralları vardır. Sorumluluk beklememek, kıskançlık yapmamak ve iki taraftan birinin hayatına başkası girdiğinde hiç sorun çıkarmadan aradan çekilmek gibi.

Merhaba arkadaşlar. Bu forumda yeniyim. Aslında bu hesabı bu soruyu sormak için açtım diyebilirim. Yorumlarınızı bekliyorum çünkü benim kafam çok karışık. Fazla uzatmadan anlatayım. Benim eski sevgilimle 2 yıllık arkadaşlık ve yaklaşık 1 yıllık sevgililiğimiz var. 2 yıllık arkadaşlığın ardından araya onun başka şehre gitmesinden dolayı 2 yıl ayrılık girdi sonra ortak arkadaş sayesinde karşılaştık. İlk başta arkadaş gibi konuştuk. Eski günleri andık. Ardından zamanla daha romantik ve cinsel konular hakkında konuşmaya başladık. Sonra onun teklif etmesiyle sevgili olduk. Aslında arkadaşlığımız bile flört gibiydi. İlk aylar harikaydı. Bana söylediği sözleri asla unutamıyorum. Bana sarılmaları, öpmeleri falan. Hepsi aklımda. Sonra ilk seksimi onunla yaşadım. Onun benim ilkim olması çok hoşuna gitmişti. Klasik erkek içgüdüsü. Zamanla sekslerin devamı geldi. Ayrıca ilişkimiz de ilerliyordu. Biraz ilgisizdi ama fazla sorun etmezdim bunu yapısı öyleydi. Gel zaman git zaman bundan yaklaşık 1.5 ay önce ayrılmak mesajla istediğini söyledi. Önce yalvardım sonra sakince tamam dedim ama içim yanıyordu. Başka birisi mi var dedim. Hayır dedi. Yaklaşık bir hafta sonra aradım yüz yüze görüşmeliyiz dedim tamam dedi ama şehir dışında olduğunu dönünce buluşacağımızı söyledi. Tamam demesinin verdiği cesaretle birkaç gün sonra yine aradım. Sesi daha ılımlıydı. O günün akşamı yazdı yarın dönüyorum buluşalım diye. Buluştuk ama ilişki hakkında konuşmadı öylesine takıldık. Ertesi gün yine buluştuk bu sefer evine gittim hem takıldık hem de seks yaptık. Seni özlerim görüşmeye devam edelim dedim tamam dedi. Ardından bir hafta kadar geçti yine konuşmaya başladık bu sefer daha samimiydi. Çalıştığı kafe vardı oraya gittim. Bayağı bana gülümsedi, şakalar yaptı. Son zamanlarda aramız iyiydi. Aramızdaki soğukluk tamamen gitmişti. Biz böyle konuşarak 2 haftayı doldurmuştuk ki birkaç gün önce sabah bana mesaj attı buluşalım diye. Ben duşta olduğum için göremedim. Görünce dönüş yaptım. Şimdi teyzesine gideceğini dönünce buluşabileceğimizi söyledi. Teyzesine gitmeden sabah buluşmak istemiş ama göremedim. Aynı günün akşamı bana kusura bakma ama artık hayatımdan çıkmanı istiyorum dedi. Yine başka biri mi var dedim bu sefer evet dedi. Ne zaman nasıl tanıştınız diye sorular yönelttim. Boşver dedi. Neden başka birisi varsa sabah beni yanına çağırdın bana son günlerde ilgi gösterdin benimle seks yaptın dedim. Bitti artık. Başka biriyle mutlu ol dedi. Sonra hem Whatsapp'dan hem telefondan engelledi. Aradan birkaç gün geçti. Skype'dan engellememiş oradan arayıp son sözlerimi söyleyeyim dedim cevap vermeden engelledi. Genel olarak dengesiz biriydi. Benden önceki eski sevgilisini de bir takip edip bir takipten çıkardı. Gerçekten hayatında biri var mı yok mu bilmiyorum. Belki de başka bir sorunu var ve ben ondan iyice umudu keseyim diye biri var diyor. Onun gizli hesaplarından cinsel içerikli hesaplar takip ettiğini gördüm son günlerde. Sevgilisi olan insan neden buna ihtiyaç duysun? Ama sevgilisi olmasa neden benden vazgeçsin ki? Sonuçta iyi anlaşıyorduk ve iyi bir seks yaşamımız vardı. Kafam çok karışık. Sabahında buluşalım diyen kişi akşamında hayatımdan çık diyor. Bir günde ne değişmiş olabilir? Beni nasıl böyle silebildi? Bir daha onunla geri konuşabilecek miyim? Pişman olup geri dönse bile kırgınlığım geçer mi? O eski sevgilileri ile arkadaşım dediğinde medeni bir şekilde karşılamıştım şimdiyse o beni engelliyor. Yaşadığımız onca şeye rağmen. Ne yapacağım bilmiyorum. Yaşı daha genç belki pişman olur herkes gençken böyle yanlış hevesler kapılır pişman olacak düşüncesi aklımdan çıkmıyor. Arkadaşlığını sohbetlerimizi çok özledim. Çok üzgünüm.
Birini bulmuş. Aynısı başıma geldi. Seninki pek aşk erkeği olmadığı için öyle sayfaları takip etmeye devam etmiş. Muhtemelen hayatındaki kişi bundan rahatsız değil. Benimki aşk erkeği olduğu için bende yaptığı gibi yenisinde de beni her yerden engelledi farklı hesaplardan yazdıklarımı da okumadan engelledi. O kızla ortak hesap açtı. Benden ayrıldıktan 2 gün sonra söz yaptı. Çok mutlular Allah bozar inşallah. Seninki de birini bulmus. Yoksa cinsellik yaşadığı bir kızdan kolay kolay vazgeçmez bir erkek

Niye herkes bu kadar sekse takmış anlamıyorum. Aramızda sadece seks yoktu. Ama seks de yapıyorduk.
Arkadaşım olayı sen nasıl anlattıysan biz de ona göre yorum yapıyoruz.Aranızda sadece seks yoktu ama aşk da yoktu durum ortada.Sen sanıyor musun burada sana yorum yapan kimse seks yapmamış ya da ilişki yaşamamış ki diyesin ki siz ne bilirsiniz ilişkide seks nasıl olur.Adam sevmemiş sevgi yok ortada seks var okey ama o kadar.Tabiki sana cicili bicili konuşacak gel seni bi skm mi dicekti hayret edersin!

Birini bulmuş. Aynısı başıma geldi. Seninki pek aşk erkeği olmadığı için öyle sayfaları takip etmeye devam etmiş. Muhtemelen hayatındaki kişi bundan rahatsız değil. Benimki aşk erkeği olduğu için bende yaptığı gibi yenisinde de beni her yerden engelledi farklı hesaplardan yazdıklarımı da okumadan engelledi. O kızla ortak hesap açtı. Benden ayrıldıktan 2 gün sonra söz yaptı. Çok mutlular Allah bozar inşallah. Seninki de birini bulmus. Yoksa cinsellik yaşadığı bir kızdan kolay kolay vazgeçmez bir erkek
Cinsellik yaşadığı kızdan kolay kolay vazgeçmez teziniz çok doğru ama aradığı kadını bulana kadar vazgeçmez. Bulunca da bi bakarsınız uçmuş. Şöyle de bi gerçek var ki çoğu da cinsellik yaşamadığıyla evlenir. Erkekler kadınlar gibi hemen aşık olmazlar bu konuda beyinleri yavaştır. O yüzden mışşş gibi davranırlar.Çoğu da profesyoneldir. Kadında aşık sanar yelkenleri suya indirir kimi birliktelik yaşar kimisi de yaşamaz.İlişkinin başında Erkek avcı olur kadın avdır. Ve genelde ulaşamdıklarına aşık olurlar ya da takdir güdüleri de vardır bu esnada da aşk frekansları hala devreye girmediyse avlama fikrinden vazgeçip uzaklaşırlar. Kadın her zaman bu konuda akıllı davranmalı. Sevilmek istiyorsanız ilk önce erkek beyni nasıl çalışır bunları araştırın. Ve kendinize de hakim olun bi gün evleneceksiniz yaşayacaksınız zaten. İnanın üzülen olmazsınız. Haram sevda helal getirmez kardeşim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmış sizi, birini bulunca ayrılmış. E o ayrılmış siz peşine takılmışınız, fırsat bu fırsat demiş keyfine bakmış.

Back