- 31 Mayıs 2013
- 149
- 4
İnan döndüğünde aynı kalitede geri gelmiyor sana..yüreği ve bedeni kirlenmiş şekilde yüzüne tebessüm ediyor..ben her zaman beden temizliğinden yürek temiziliğinin daha önce geldiğine inanırım..insanın ruhu üstünkörülük ve basitlik ile kirlenmişse bunun hiçbir çaresi yok..ve üstelik bunu kendi istemişse..hiçbir zaman aynı yastığa ve birbiriniz omzuna o saf duygularla olduğu gibi başınızı yaslayamayacaksınız artık...
Erkek arkadaşım beni terk ettiğinde son konuşmayı bile yapmamıştı bana..hakkımızı bile helal edememiştik birbirimize..uzunca oturup detaylı bir mektup yazmıştım ben de kendine..3 sene bu, birbirimizin yüzüne bile mi bakamıyoruz diye...her türlü acıda, sıkıntıda beraberken şimdi ne oldu diyordum...dönüp geldiğinde çok geç olmuştu..iyi ki geç olmuş ki 4 ay sonra biri ile nişanlanmıştı bile...
Hayat daha sonra bana rehabilitasyon fırsatı sundu ..3 sene ağladım ..ağladım..ama tam 3 sene sonra gerçekten içime sinen biri ile karşılaştım...birbirimizin ellerini tuttuk ve evlendik..
Canını hiç sıkma..şimdi bu günler zor geçecek... ağlama krizleri hasıl olacak..dayanamaycaksın nefes bile almaya..ama sonra işin vahameti azalacak..önemsizleşecek ayrıntılar bile...ve unutacaksın...ama senin unuttuğundan daha çok o unutulduğuna üzülecek..
doğanın kanunu olmuş bu...
canım ne güzel ifade etmişsin yaşadıklarını. şu anda iyi olduğun için mutlu oldum fakat 3 sene ağladım demişsinn ya o canımı çok sıktı ama geçmiş işte. umarım benim ki o kadar uzun sürmez bunu düşünmek bile çok kötü