sevgilim eski kız arkadaşıyla görüşüyor.ayrılmakta istemiyorum ne yapmalıyım?

İlk izlenimim o sekilde oldu. Eger kızla konusmamıs olsaydi ki 15 dk gorusmus ve size yalan soylemis. Yıllardır birliktelermiş unutmak kolay olmasa gerek

aynen mükemmel cevaplar : başaka ne gibi şeyler söyliyeyim?

Ben senin yerinde olsam alır karşıma düzgünce konuşurum. Hazmedemiyorum bu yapılanı içim içimi yediği içinde sana tavır yapıyorum ve kafamda ne olursa olsun bir soru işareti olucak ya şu anda arar kesin bir dille bitti beni bir daha asla rahatsız etme dersin yada ben bu kuşkuyla yaşamam derdim sebep ne olursa olsun yapmassada güle güle der giderdim.

aynen böyle yapmalıyım. Bgn bunu yapıcam ve o da belki de onu sevdiği için arayıp konuşmayacak. Yarın söylerim size durumu. Kibüyük şihtimalle ayrılmış olurruz.

Bence sevgiline içindekileri söyle sen karışmazsan bu iş senin zararına sonuçlanır ya o ya ben de

Eski sevgili sorunu ben de yaşadım benzer şekilde. O zaman kaybetme korkusuyla yapamadım ama. Zamanın varken resti çek, seni istiyorsa kızla tamamen iletişimi koparır zaten. Eğer geri dönmüyorsa zaten ilişkiniz boş bir ilişkiymiş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızı sakın arama. Seni erkek arkadaşının gözünde düşürür bu. Gururlu olmalısın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayrılırız diye mi düşünüyorsunuz?

Ben seni yedekte tuttuğunu düşünüyorum yani onunla tamamen bitirmeden seni kaybetmek istemiyor tam anlamıyla rayına oturduklarında senden ayrılıcak o yüzdende kızı aramıycak ara dediğinde o yüzdende ayrılırsınız diye düşünüyorum tabi kararlıysan.

Bence aşabileceğiniz sorunlar zaten...
Ben ortada aldatma yok bir şey yok neden ayrılasınız diyorum. Mesele neyse büyük ihtimalle kapatmışlardır aralarında, ya da sen kesin bir şekilde trip atmadan istersen kapatacaktır büyük ihtimalle. Aynı şeyleri yaşadım, vallahi değil ayrılmak kızı zerre kadar önemsemeden erkek arkadaşıma da uyarımı yaptım, bıçak gibi de kesildi.. sonra kız uzun aralıklarla yüzsüzlük yapsa da bize bir etkisi olamadı.. eskiye alışkanlık vs erkekten erkeğe ve ilişkiden ilişkiye değişir... ayrıldıklarına göre bitmiştir, 8 ay geçmiş, çok uzun bir süre olmasa da bu sürede barışmış olmamaları yeterli, demek ki aşabilecekleri bir sorun değilmiş ayrılık nedenleri.. o kız erkek arkadaşını hırsına alet etmiş, belki ayrılsanız bile aralarında birşey olmaz... Hem bence seni onu unutmak için alet etseydi kız ortaya çıkar çıkmaz seni bir bahaneyle hayatından çıkarır, yok ara verelim falan der yeniden yürütüp yürütemeyeceklerine bakardı... Çocuk yok öyle birşey ben senle mutluyum diyor... Sen onun başına silah dayamadığına göre kendi isteğiyle seni tercih etmiş zaten bundan sonra tekrarı olmazsa sen de meseleyi kapat derim.
Mezhep sorununu bilemem, aileler bu konuda tutucu davranıyorsa zor bir süreçten geçebilirsiniz, bence bunun sorun olması da çok üzücü ama benim ailelerini ikna edip evlenen arkadaşlarım oldu.. İnşallah sizin hakkınızda da hayırlısı olur... Yaşamadan bilemezsiniz sonunuzu...

Son düzenleme:
öyle bir ikilemde kalıyorum ki anlatamam sizi dinleyince ayrılmamam gerketiğine ikna oluyorum sizden önceki arkadaşı dinleyince de kesinlikle ayrılmam gerketiğini. çıldırmama az kaldı:S

öyle bir ikilemde kalıyorum ki anlatamam sizi dinleyince ayrılmam gerketiğine ikna oluyorum sizden sonraki arkadaşı dinleyince de kesinlikle ayrılmamam gerketiğini. çıldırmama az kaldı:S

:26:

Ben aynı hikayeyi yaşadım, şimdi 8 yıllık bir beraberliğim var, birlikte ne badireler atlattık, tabi hepsi de bizim dışımızdaki koşullardı, neler neler....Tüm o eski sevgili rahatsızlıkları da 8 yıl öncesinde kaldı.. hatta kız evlendi çoluğa çocuğa karıştı sizin dediğinizi yapsaydım hayatımın en güzel anılarını hiç yaşamamış olurdum... Yani eski sevgiliyle konuşmak = ona dönecek, demek değil illaki inanın... üstelik ben zerre kadar umursamamıştım. Ama hep aramızda çok farklı ve derin bir şeyler olduğunu hissetmiştim o zaman zaten şimdiki nişanlımla...
Konu sahibinin sevgilisinin de 5 yıllı o kızla geçmiş, hesaplarını kapatamadılarsa en doğal hakları konuşmaları, egosunu tatmin etmiş muhtemelen sadece çocuk.. ama bu faslı kısa kesmesi artık son vermesi gerekiyor, bunu yapacağını da söylüyor.. bir şans vermek lazım.... Ben böyle düşünüyorum, bu düşünceyle de kazandım... Tabi her ilişkide aynı olacak diye bir kaide yok... hayırlısı olsun..

şuan karmakarışığım ne yapmak gerektiğini bir türlü çözemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…