- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi terelellili
:26:
Ben aynı hikayeyi yaşadım, şimdi 8 yıllık bir beraberliğim var, birlikte ne badireler atlattık, tabi hepsi de bizim dışımızdaki koşullardı, neler neler....Tüm o eski sevgili rahatsızlıkları da 8 yıl öncesinde kaldı.. hatta kız evlendi çoluğa çocuğa karıştısizin dediğinizi yapsaydım hayatımın en güzel anılarını hiç yaşamamış olurdum... Yani eski sevgiliyle konuşmak = ona dönecek, demek değil illaki inanın... üstelik ben zerre kadar umursamamıştım. Ama hep aramızda çok farklı ve derin bir şeyler olduğunu hissetmiştim o zaman zaten şimdiki nişanlımla...
Konu sahibinin sevgilisinin de 5 yıllı o kızla geçmiş, hesaplarını kapatamadılarsa en doğal hakları konuşmaları, egosunu tatmin etmiş muhtemelen sadece çocuk.. ama bu faslı kısa kesmesi artık son vermesi gerekiyor, bunu yapacağını da söylüyor.. bir şans vermek lazım.... Ben böyle düşünüyorum, bu düşünceyle de kazandım... Tabi her ilişkide aynı olacak diye bir kaide yok... hayırlısı olsun..
size katılıyorum. şans verip denemek lazım. bilemeyiz zamanın ne göstereceğini. hemen ayrıl bırak demek kolay geliyor insanlara.