- 25 Haziran 2014
- 289
- 57
- 38
- Konu Sahibi terelellili
-
nerden gördün. belkide bilerek yapıyordur. senin takip ettiğini bildiği için. soğukkanlı ol. hırçınlaşıp yanlış bir şey yapma kendini küçük düşürme. biraz sakin.
şuan sinirden gebericem
kız whatsaapında kendi profiline ne yzsa beğenirsiniz?hayat alırmış geri verdiklerini bizden?
bu ne demek şimdi yaaaaaa
Yapmayın lütfen siz bu şekilde oldunuz diye herkes aynı olucak diye bi kural yok. Ortada bir haksızlık var bir yanlış var ne olursa olsun aşıksın yada değilsin seviyosun yada sevmiyosun sonuçta bir ilişkin var eski sevgilinle helede 5 yıllık bir ilişkiyse gecenin bir yarısı 15 dakika konuşmak neyin nesi??? size yapılmasını istemediğiniz birşeyi başkasına yapmayın diye bir söz var bana yapılmasını istemiyorsam bende yapmam eminimki sevgilisi olucak adamda istemez böyle bir durumu.
Zaten bir hata olduğunu kabul ediyorum ama üzerine söz vermiş çocuk... Bunların nedeni sevgi eksikliği olmak zorunda değil.. Toyluk, ego, kapanmamış hesaplar, gururun okşanması vs vs... Yanlış davranmış, doğruya yönelmiş... Aldatma vs yok madem, özür dilemiş hakvermiş sevgilisine bir daha olmayacak demiş.. kuyruk sallayan yeni bir kızın peşine gidip onu tanımaya çalışıp dönmemiş ki... Açık kalan hesaplar iyi değildir zaten.. Artık çocuk tepkisini koyunca eski sevgilisi de bu işin olmayacağını görür inşallah..
Zaten konu sahibi anladığım kadarıyla uyarmış, trip atmış, laf sokmuşİşin ceza kısmı da tamam
şimdi sular durulsun da bu sınavı verebilmişler mi bir görsünler diyorum çünkü aşılmayacak durum değil hakikaten...
anladığım kadarıyla kız kabul etmiş artık ayrıldıklarını dimi? ben çöyle algıladım ama yanlış mı ki?Konuştuklarını anlaman için daha ne lazımki tatlım bilemiyorum
anladığım kadarıyla kız kabul etmiş artık ayrıldıklarını dimi? ben çöyle algıladım ama yanlış mı ki?
Peki ya söyledikleri yalansa kızla konuşmaya devam ediyosa kızla barıştıktan sonra konu sahibinden ayrılırsı bu ihtimal nolucak?
şuan sinirden gebericem
kız whatsaapında kendi profiline ne yzsa beğenirsiniz?hayat alırmış geri verdiklerini bizden?
bu ne demek şimdi yaaaaaa
aya devam etse kız whatsappına öyle bir şey yazarr mı sizce?[/QUOTE]kızla konuşm
ben ona söyledim başında benimde eski erkek arkadaşım aradı ve konuştum . ama bburda konuşma nedenim onu unutamadığım için değil. ilişkimizin olmayacağını iyice anlatmak içindi. ona da bu olayı anlattım üzerinde durmadı.
ama şimdi düşünüyorum da acaba kendi de konuşuyordu o yüzden mi o kadar sakin karşıladı
Tabi ki takip ettiğinizi bilir.. en azından o ihtimale göre hareket eder kız, kız milleti kız milletini tanır ...
Ama hakikaten ben sözü anlayamadım...
Hayat aldıklarını geri verirmiş... yazsa tamam kastettiğini anlarım da burada ne kastediyor ? valla şuan kafamı pek toparlayamıyorum ama umutlarının boşa çıktığı gibi bir anlam çıkarıyorum ama ben mi yanlış anlıyorum
2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?
aya devam etse kız whatsappına öyle bir şey yazarr mı sizce?
söyledim bir daha görüşürsen olamam dedim. bir daha asla aramayacak dedi garanti veriyorum diyor.kendını yok yere uzme derım cokta yenı ımıs onunla gorusmeyı kesmezse ayrıl... bunu onun onune sun yanı
Peki ya söyledikleri yalansa kızla konuşmaya devam ediyosa kızla barıştıktan sonra konu sahibinden ayrılırsı bu ihtimal nolucak?
hayat alırmış geri verdiklerini bizden. yani sevgilimi hayat ona vvermişama şimdi o kızdan geri alıyormuş anlamını çıkardım ben. kızın tahmin etme gibi bi durumu olamz eğer ki erkek arkadaşım ona demediyse senin numaran var diye. gerçi ben ona dedim sildim numarasını kızın huzursuz oluyorum diye dedim
2 ihtimal var ya kızın burnunu sürtüyo kızda acındırmak için olsa gerek böyle birşey yazdı yada gerçekten konuşmuyorlar ama bunu anca aratarak anlayabilirsin yoksa böyle giderse kafayı yersin
Ama kızın burnunu sürtüyor'u nasıl çıkarabiliriz ki buradan .. Ben kendimi şüpheci biliyordum, bana bile böyle gelmedi...
Belli ki çocuk yok bitti diyor, kız da olmazı anlamış karalar bağlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?