sevgilim eski kız arkadaşıyla görüşüyor.ayrılmakta istemiyorum ne yapmalıyım?

nerden gördün. belkide bilerek yapıyordur. senin takip ettiğini bildiği için. soğukkanlı ol. hırçınlaşıp yanlış bir şey yapma kendini küçük düşürme. biraz sakin.

nerden bilenbilir benim takip ettiğimi?erkek arkadaşım kalkıp böyle bi rşey söylemiş olamaz bence ya. kız arsızın teki napmalıyım

Zaten bir hata olduğunu kabul ediyorum ama üzerine söz vermiş çocuk... Bunların nedeni sevgi eksikliği olmak zorunda değil.. Toyluk, ego, kapanmamış hesaplar, gururun okşanması vs vs... Yanlış davranmış, doğruya yönelmiş... Aldatma vs yok madem, özür dilemiş hakvermiş sevgilisine bir daha olmayacak demiş.. kuyruk sallayan yeni bir kızın peşine gidip onu tanımaya çalışıp dönmemiş ki... Açık kalan hesaplar iyi değildir zaten.. Artık çocuk tepkisini koyunca eski sevgilisi de bu işin olmayacağını görür inşallah..
Zaten konu sahibi anladığım kadarıyla uyarmış, trip atmış, laf sokmuş İşin ceza kısmı da tamam
şimdi sular durulsun da bu sınavı verebilmişler mi bir görsünler diyorum çünkü aşılmayacak durum değil hakikaten...

Peki ya söyledikleri yalansa kızla konuşmaya devam ediyosa kızla barıştıktan sonra konu sahibinden ayrılırsı bu ihtimal nolucak?

şuan sinirden gebericem
kız whatsaapında kendi profiline ne yzsa beğenirsiniz?hayat alırmış geri verdiklerini bizden?
bu ne demek şimdi yaaaaaa

Tabi ki takip ettiğinizi bilir.. en azından o ihtimale göre hareket eder kız, kız milleti kız milletini tanır ...
Ama hakikaten ben sözü anlayamadım...
Hayat aldıklarını geri verirmiş... yazsa tamam kastettiğini anlarım da burada ne kastediyor ? valla şuan kafamı pek toparlayamıyorum ama umutlarının boşa çıktığı gibi bir anlam çıkarıyorum ama ben mi yanlış anlıyorum

aya devam etse kız whatsappına öyle bir şey yazarr mı sizce?[/QUOTE]

2 ihtimal var ya kızın burnunu sürtüyo kızda acındırmak için olsa gerek böyle birşey yazdı yada gerçekten konuşmuyorlar ama bunu anca aratarak anlayabilirsin yoksa böyle giderse kafayı yersin

yanlış bir mantık... o sana güvenmiş bence... onsan üstünde durmamış.. ben de diyorum ya çok üstünde durmamıştım kimseyle de görüşmüyordum vallahi

hayat alırmış geri verdiklerini bizden. yani sevgilimi hayat ona vvermişama şimdi o kızdan geri alıyormuş anlamını çıkardım ben. kızın tahmin etme gibi bi durumu olamz eğer ki erkek arkadaşım ona demediyse senin numaran var diye. gerçi ben ona dedim sildim numarasını kızın huzursuz oluyorum diye dedim

kendını yok yere uzme derım cokta yenı ımıs onunla gorusmeyı kesmezse ayrıl... bunu onun onune sun yanı

aya devam etse kız whatsappına öyle bir şey yazarr mı sizce?

2 ihtimal var ya kızın burnunu sürtüyo kızda acındırmak için olsa gerek böyle birşey yazdı yada gerçekten konuşmuyorlar ama bunu anca aratarak anlayabilirsin yoksa böyle giderse kafayı yersin[/QUOTE]
aynen kafayı yicem şimdi aradı akşam için iftara götürmek istiyor. iftarda da ara ara diye üsteleyemem ki:S

Peki ya söyledikleri yalansa kızla konuşmaya devam ediyosa kızla barıştıktan sonra konu sahibinden ayrılırsı bu ihtimal nolucak?

%50 bile şans olsa denemeye değmez mi? Acı çekmekten korkarak yaşanmaz ki hayat, göz göre göre acı çeksin kendini ezdirsin, saygısızlık eden hakaret eden adamı çeksin demiyorum.. aksine bunlara hiç gelemem ama saygılı güzel bir ilişkide böyle sorunlar atlatılabilir, böyle bir ihtimal var diyorum sadece...
Korkarak yaşanırsa insan çok şeyden mahrum kalır.. Üstelik payına düşen acıyı da mutlaka bir şekilde yaşar. Hem önlem almalı, hem de azıcık hayata güvenmeliyiz.. Önlemini alsın, çocuğa kati bir dille tekrarı olursa ben yokum desin.. Ondan sonrası çocuğun sınavı bence... bir kaç haftaya durum ortaya çıkar, siz haklıysanız elinden geleni yapmış bir genç kız olarak kafasında acaba kalmadan ayrılır... ama kafada acabalarla da olmaz ki değil mi ...

Hayat alir demis eger sevgilinizi kazandigini dusunseydi hayat geri verir demesi gerekmez mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Umutlanmıştır o kendi kendine bence sadece.. sonra bakmış gitmiş adam
Burdan şunu çıkar, sevgilin tepkisini koymuş demek ki, değil mi, yani sana sözünü tutmuş
Aralarında birşey olduğunu hiç sanmıyorum... Sevgilinin iyi niyetle konuşmasından anlam çıkarmış belli ki.. sevgilin şimdi baktı hem o umutlanıyor, hem sen inciniyorsun, gerekeni yapmış.. bu mesaj da bunun göstergesi değil mi? Bence konu kapanmış... Sen de bakma kızın profiline daha fazla kendini doldurursun kuzum...

2 ihtimal var ya kızın burnunu sürtüyo kızda acındırmak için olsa gerek böyle birşey yazdı yada gerçekten konuşmuyorlar ama bunu anca aratarak anlayabilirsin yoksa böyle giderse kafayı yersin

Ama kızın burnunu sürtüyor'u nasıl çıkarabiliriz ki buradan .. Ben kendimi şüpheci biliyordum, bana bile böyle gelmedi...
Belli ki çocuk yok bitti diyor, kız da olmazı anlamış karalar bağlıyor..

Son düzenleme:
Ama kızın burnunu sürtüyor'u nasıl çıkarabiliriz ki buradan .. Ben kendimi şüpheci biliyordum, bana bile böyle gelmedi...
Belli ki çocuk yok bitti diyor, kız da olmazı anlamış karalar bağlıyor..

valla 2 gündür bu konuya kafa patlatıyorum ama bıraktım artık konu sahibi ne yaparsa öyle yapsın hakkında hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…