• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim eski kız arkadaşıyla görüşüyor.ayrılmakta istemiyorum ne yapmalıyım?

:46: katılıyorum size o kadar şeyler söylendi burda ortada bir saygısızlık var ama kendisinin umrunda değilse bizide ilgilendirmez tabiki. Sevgilisinin umrunda olmasa kız yanında arar kesin bir dille bir daha arama der ama söz vermekten başka birşey yapmıyormuş. Neyse inşallah biz haksız çıkarız.
benim umurumda falan değl. sadece seviyorum ve bir çok kez söylediğim gibi sadece birisi vbeni korusun kollasın istiyorum. uzun süren ilişkimde de aldatıldım benim kaderim bu herhalde. kim girerse girsin hayatıma aynı şeyi yaşayacağım.

benim umurumda falan değl. sadece seviyorum ve bir çok kez söylediğim gibi sadece birisi vbeni korusun kollasın istiyorum. uzun süren ilişkimde de aldatıldım benim kaderim bu herhalde. kim girerse girsin hayatıma aynı şeyi yaşayacağım.

Bu adam seni koruyup kolluyomu yani? koruyup kollayan adam benim sevgilim var beni bir daha sakın arama der konuyu kapatır size saygısızlık değilde ne bu yaptığı? böylemi koruycak seni?

Çok değil en geç bir kaç hafta içinde terkedildim diye konu açıcaksınız :ssz: o kadar şey söylememize rağmen ayrılamamıssın ama senin kararın tabi üzülende sen olucaksın hakkında hayırlısı ne desek boş zaten :kkk:
belkki haklı çıkacaksınız. ama biraz zdaha zaman tanımak istiyorum. şimdiaklıma şöyle bir şey geldi. bugün yanıma gelecek. o benm yanımdayken ben de sanki eski sevgilim msj atmış gibi bir numara yapsam bakalım tepkisi ne olacak?

Sanirim yeni bi iliskiye baslayinca kiz kiskandi adim atmak istedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

erkek arkadaşıla knuştuk konuyu kapatalım bir daha aramayacak arasa da ya ad msjda atsa asla wp yazmayacağına dair annesinin üzerine yeminler etti. şimdi bugün tekrar konuyu açıp benmim yanımda ara nasıl derim? beni anladığınızı düşünüyorum.yaşım 25 daha önce 5 yıllık ilişkim biti.erkeklere olan güvenim sıfırken bu sefer güvenebileceğim biri çıktı dedim. o da işte ban bunları yaşattı. dönüğp baktığımda sorun ben de diyorum. çünkü 5 yıllık ilişkimde de efalarca aldatılmıştım.sorun ben de demek. ve kim gelirse gelsibu benim kaçınılmaz sonum sanırım:(

Watsaptan cvap yazmayacĞına yemin etmiş.engellesin direk watsaptan bu kadar basit kardeşim.madem aklı eski sevgilisinde kalıp seni üzecekti, o zaman niye yeni bi ilişkiye başlayıp sana umut verdi.üstelik bir de ona olan güveninizi sarstı ..

Bu adam seni koruyup kolluyomu yani? koruyup kollayan adam benim sevgilim var beni bir daha sakın arama der konuyu kapatır size saygısızlık değilde ne bu yaptığı? böylemi koruycak seni?
arama dedim diyor. bir daha arayamayacak garanti veriyorum diyor nasıl diyeyim ara benm yanımda söyle diye.

belkki haklı çıkacaksınız. ama biraz zdaha zaman tanımak istiyorum. şimdiaklıma şöyle bir şey geldi. bugün yanıma gelecek. o benm yanımdayken ben de sanki eski sevgilim msj atmış gibi bir numara yapsam bakalım tepkisi ne olacak?

bence hiç böyle birşeye gerek yok yani böyle oyunlar bana çok saçma geliyor ama sen bilirsin yinede..

Bence hiç inandırıcı değil hatta çocukça.kırılma ama bence böyle bi şey deneme küçük düşme onun yanında

Watsaptan cvap yazmayacĞına yemin etmiş.engellesin direk watsaptan bu kadar basit kardeşim.madem aklı eski sevgilisinde kalıp seni üzecekti, o zaman niye yeni bi ilişkiye başlayıp sana umut verdi.üstelik bir de ona olan güveninizi sarstı ..
ben de şöyle düşünüyorum .normalde telinde kayıtluı değil kızın numarası. eğer engellerse yine whatsappında numraayı görmüş olacak ve tekrardan hatırlayacak onu her gördüünde. belki saçma bir düşünce ama

erkek arkadaşıla knuştuk konuyu kapatalım bir daha aramayacak arasa da ya ad msjda atsa asla wp yazmayacağına dair annesinin üzerine yeminler etti. şimdi bugün tekrar konuyu açıp benmim yanımda ara nasıl derim? beni anladığınızı düşünüyorum.yaşım 25 daha önce 5 yıllık ilişkim biti.erkeklere olan güvenim sıfırken bu sefer güvenebileceğim biri çıktı dedim. o da işte ban bunları yaşattı. dönüğp baktığımda sorun ben de diyorum. çünkü 5 yıllık ilişkimde de efalarca aldatılmıştım.sorun ben de demek. ve kim gelirse gelsibu benim kaçınılmaz sonum sanırım:(

Siz "Ara" demeyeceksiniz elbette, o onu aklından ve hayatından çıkaracağını gönüllü olarak kendisi ispat edecek, annesinin üstüne yeminler edene kadar numarasını değiştirebilir ya da isteseydi yanınızda konuşurdu zaten...

25 yaş için bu kadar karamsarlık fazla, olumsuzluk çekmeyin üstünüze, yaşadıklarınızın tekrarlayacağına dair kuvvetli inancınız bunları size tekrar tekrar yaşatır... Benim hemcinslerim için üzüldüğüm nokta şu, gözü kapalı güveniyor ve hayatınızdaki insanı kaybetmekten ona hata yapmaktan çok korkuyorlar ama karşılarındaki insanın hiç böyle bir derdi yok... Hala da adamı üzer miyim, kırar mıyım, soğuk davranırsam kaybeder miyim...

Bir erkeğin sevgilisi varken eski kız arkadaşıyla görüşmesi hoş değil, bu bir hata, hatayı yapan oyken soğuk davrandınız diye tavrı da o yaparsa zaten kaybedin de kurtulun... İyi niyetinizi, güveninizi, tertemiz duygularını değmeyecek adamlara harcayıp hak edenlerin burnundan getiriyorsunuz sonra... Aynı hataları üst üste yapıp "Ben neden sürekli aynı şeyleri yaşıyorum" diye dertleniyorsunuz, gidiş yolu aynı olursa sonuç da aynı olur... Madem önceki ilişkinizde bu kadar ihanete uğradınız bu sonsuz güven nereden geliyor?

Yazdıklarınızdan ne kadar naif bir kız olduğunuz belli, hata yapılan kişi de sizsiniz, buna rağmen neden kaybetmekten korkuyorsunuz burada onlarca kadının kusurlu bulduğu adamı? Hadi duygularınıza söz geçiremiyorsunuz diyelim "soğuk davranırsam ters teper mi" endişeniz neden, nesi bu kadar değerli bu adamın... Değerli olan, masum olan, yaptığı saçma harekete rağmen ona iyi niyetle bakmaya çalışan sizsiniz, bunun farkına varın, madem daha önce aldatıldınız tecrübeniz de var madem burnunuza kötü kokular gelen insanlardan uzaklaşın... Yoksa adamlar değişir, ilişki aynı, yazık değil mi size?

ben de şöyle düşünüyorum .normalde telinde kayıtluı değil kızın numarası. eğer engellerse yine whatsappında numraayı görmüş olacak ve tekrardan hatırlayacak onu her gördüünde. belki saçma bir düşünce ama

Hayır saçma değil düşünceniz, anladım demek istediğinizi:) ama şuanlık engellemesi gerekiyor bnce, en azından kız onun peşini bırakan kadar

Bence hiç inandırıcı değil hatta çocukça.kırılma ama bence böyle bi şey deneme küçük düşme onun yanında
daha önce bnm de başıma böyle bir şey gelmişti eski erkek arkadaşım msj atmış barışmak istediğini söylemişti. ben de hata tım konuştum onunla ama gerçkten içimde bir lşey yoktu gerçekten bitmesi için konuşmuştum. bilmediğim başka numaradan aramıştı beni aramanı istemiyorum lütfen arama dedim ve aramadı. belki onunki de böyle bir durumdur. olamaz mı fazla mı iyi niyetli düşünüyorum

Arkana bakmadan kaç! seni yarabandından başka bişey yapmayacak :( ben dersimi aldım bakarsan konuma..

daha önce bnm de başıma böyle bir şey gelmişti eski erkek arkadaşım msj atmış barışmak istediğini söylemişti. ben de hata tım konuştum onunla ama gerçkten içimde bir lşey yoktu gerçekten bitmesi için konuşmuştum. bilmediğim başka numaradan aramıştı beni aramanı istemiyorum lütfen arama dedim ve aramadı. belki onunki de böyle bir durumdur. olamaz mı fazla mı iyi niyetli düşünüyorum

Bilemiyorum canım yorum yapamam bu konuda.erkek arkadaşını sen bizden daha iyi tanırsın sonuçta.ama yine de çok güvenme bak daha 2 aylık birşeymiş.erkeklerin ne yapacağı belli olmaz.sen şuan ona zaman tanımaya çalışıyorsun anladım ve doğru olanı yapıyorsun bence.birden kestirip atma.ama biraz daha uzarsa bu olay mide bulandırır gerçekten..

Dün bu durum ve bunun dışında yazdığınız sebepler (mezhep farklılığı ki siz bu yüzden ailenizle yaşamanız olası sorunlara göğüs germeye razı olduğunuzu yazmıştınız) nedeniyle sonunuzun ayrılık olmasının kuvvetle muhtemel olduğunu ama sizin bizi dinlemeyerek devam edeceğinizi yazmıştım, siz de karşılık olarak hak verdiğinizi, bitireceğinizi...

Yazdığım gibi olmuş, bitirmemişsiniz ki bunun sizin için zor hatta şimdilik imkansız olduğu belliydi... Hayırlısı diyelim, tanımadığınız insanların gözlem ve tecrübeleri yerine yaşayıp görmeniz, "keşke deneseymişim" dememeniz ve tecrübe kazanmanız için böylesi daha iyi... Umarım her şey güzel olur, temennim bu yönde ama görüşlerim farklı...

Yukarıda yazdığınız bana hata yapacağınızı, ileride "keşke bitirseydim" diyeceğinizi düşündürdü... Önce "O kadar kibar ki kıza sert bir şekilde tavrını koyamadı" yazdınız, sonra da "o kadar düşünceli ki ben üzülmeyeyim diye onunla konuştuğunu bana söylemedi" ... Çok iyi niyetlisiniz... Bunun Türkçesi kıza karşı içinde hala bir şeyler olduğu için kızın görüşme isteğini reddedemedi, siz uyanık olmasaydınız eski sevgilisiyle görüştüğünden haberiniz olmayacaktı, bir insan masum bile olsa ona bu kadar güvenmeyin... "Soğuk davranmak ters tepmesin" diyorsunuz da içinizden olay soğumadan hiçbir şey olmamış gibi sıcacık davranmak gelecek mi ya da şöyle sorayım, onun eski sevgilisiyle -sebep ne olursa olsun- görüşmesi, bahsi geçtiği halde numarasını değiştirmemesi sorun olmuyor da sizin soğuk davranmanız mı sorun olacak?

Ben bu çocuğun kafasındaki gelgitlere istinaden o kızla tekrar başlayabilirler mi diye tartacağını düşünüyorum... Ve maalesef diğer kız ağır basarsa siz onu bu halde affetmişken o sizi olmadık sebeplerle suçlu çıkarıp ilişkinizi sonlandıracak ve böylelikle vicdanını rahatlatacak ve siz "Keşke o zaman bitirseymişim" diyeceksiniz... "On yıldır aynı numarayı kullanıyorum, değiştirmem" demesi de bundan, bir şeyler hissetmese o numara da değişir o kızla da görüşülmezdi, siz "ayrılmak istiyorum" diyince elbette "Onu kafamda bitirdim" diyecek çünkü o da duygularından emin değil ve emin olana kadar sizi kaybetmek istemiyor... O aranızda tercih yapacak, siz "soğuk davranmam ters teper mi" endişesindesiniz... O kadar seviyorsunuz, o kadar iyi niyetlisiniz ki yazdıklarım size felaket senaryosu gibi geliyordur ama ben çok rahatsız oldum bu durumda kalmanızdan, bırakın soğuk davranmayı onun sizi düşürdüğü durumdan pişmanlığını çok açık ifade edip bu tatsızlığı telafi edene kadar ve o kızla tüm bağlarını kopardığını ispat edene kadar (somut bir şey lazım, sizin de duyacağınız ya da göreceğiniz şekilde kızla konuşmak, numarasını değiştirmek vs) onunla görüşmemeniz lazım...

Bu tip durumlar ilişkilerin kilometre taşlarıdır... İki aylık ilişkide bir hatası olursa tavrınızı koyacağınızı böyle uç bir örnekte olmazsa ne zaman göstereceksiniz? Sizi haksızlığa uğratırsa, canınızı yakarsa sizi kaybedeceğini nasıl ispat edeceksiniz, kaybetme korkusu nasıl oluşacak aksi halde, kaybetmekten korkmazsa daha rahat davranacak ve daha çok üzülmeyecek misiniz? Yerinde atılmayan adımlar büyük acılara büyük acılar da erkeklere ve ilişkilere güveni kalmamış kadınlara hayat veriyor... Umarım onlardan olmazsınız... :ssz:
Tebrik ediyorum,kafamdan gecenleri aynen ozetlemissiniz :)

Siz "Ara" demeyeceksiniz elbette, o onu aklından ve hayatından çıkaracağını gönüllü olarak kendisi ispat edecek, annesinin üstüne yeminler edene kadar numarasını değiştirebilir ya da isteseydi yanınızda konuşurdu zaten...

25 yaş için bu kadar karamsarlık fazla, olumsuzluk çekmeyin üstünüze, yaşadıklarınızın tekrarlayacağına dair kuvvetli inancınız bunları size tekrar tekrar yaşatır... Benim hemcinslerim için üzüldüğüm nokta şu, gözü kapalı güveniyor ve hayatınızdaki insanı kaybetmekten ona hata yapmaktan çok korkuyorlar ama karşılarındaki insanın hiç böyle bir derdi yok... Hala da adamı üzer miyim, kırar mıyım, soğuk davranırsam kaybeder miyim...

Bir erkeğin sevgilisi varken eski kız arkadaşıyla görüşmesi hoş değil, bu bir hata, hatayı yapan oyken soğuk davrandınız diye tavrı da o yaparsa zaten kaybedin de kurtulun... İyi niyetinizi, güveninizi, tertemiz duygularını değmeyecek adamlara harcayıp hak edenlerin burnundan getiriyorsunuz sonra... Aynı hataları üst üste yapıp "Ben neden sürekli aynı şeyleri yaşıyorum" diye dertleniyorsunuz, gidiş yolu aynı olursa sonuç da aynı olur... Madem önceki ilişkinizde bu kadar ihanete uğradınız bu sonsuz güven nereden geliyor?

Yazdıklarınızdan ne kadar naif bir kız olduğunuz belli, hata yapılan kişi de sizsiniz, buna rağmen neden kaybetmekten korkuyorsunuz burada onlarca kadının kusurlu bulduğu adamı? Hadi duygularınıza söz geçiremiyorsunuz diyelim "soğuk davranırsam ters teper mi" endişeniz neden, nesi bu kadar değerli bu adamın... Değerli olan, masum olan, yaptığı saçma harekete rağmen ona iyi niyetle bakmaya çalışan sizsiniz, bunun farkına varın, madem daha önce aldatıldınız tecrübeniz de var madem burnunuza kötü kokular gelen insanlardan uzaklaşın... Yoksa adamlar değişir, ilişki aynı, yazık değil mi size?
şu hayatta kimseye güvenmiyorum aslında her erkek yapar gibi geliyor ve çoğunlukla da görüyorum.kimi insan saflığından görmüyor. kimi görse de susuyor.vbenim 5 yılda yaşadıklarımı anlatsam acırsınız abana . belki şua hala ayrılmamk istememe de hem kızıp hem de halime acıyorsunuzdur.bu olay haricinde herşeyimi z o kadr mükemmeldi ki isşte aptallığımdan hala bize nazar değdi diyebildim ne kadar salakça bir düşünce olduğunun farkına varıyorum şimdi.ama ben yoruldum inanın. her defasında hayatımda şu var deyip sonrasnda olmadı bitti demekten. belki sansım böyle kaderim böye. ama yaşım 25 artık anne olmak istiyorum hayatımdaki en çok istediğim şey bu. belki de kendime koca değil de çocuğuma iyi bir baba arıyorum. bilmiyorum bnde...

2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?

O sizi sutlamadan siz sutlayin gol olsun 5 senelik bir birliktelige 2aylik birliktelik yaninda cerez kalir ..... gozunuzu acip etrafa bakin seviyorumlarla hayat kurtarilmiyor ucaklar yapilmiyor kndnizi onun karsisinda dusurmeyim ;))

Back
X