sevgilim eski kız arkadaşıyla görüşüyor.ayrılmakta istemiyorum ne yapmalıyım?

terelellili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
289
57
38
2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?

Size yapılan çok çok büyük bir saygısızlık bana kalırsa Normal bir şekilde konuşuyor olsalar tamam diyeceğim kimse kimseyi kırmasın, erkek arkadaşınızın kibar davranması da güzel bir şey ama kalkıp da bu kız hadi barışalım diyor ama erkek arkadaşınız onu tersleyemiyor, üstelik de kızın sizden haberi var. Bu başka bir şey

Nasıl ne yapmalıyım tabiki ayrılmalısın bunun sonunun geleceğini düşünüyormusun?
sana yapılan büyük saygısızlık ve bence tepkini koymalısın

Canım üzgünüm ama sevgilin kibar biri degil,ayran gönüllü biri. Sen eski sevgilinde boyle bisey yapsaydın erkek arkadasinin tepkisi "sevgilim cok kibar biri ondan kizamiyor" mu olurdu. Cok güvenme derim digeriyle tekrar garantileyince seni yuzustu bırakabilir

ben de öyle diyorum ona ben bunu haketmedim bir gün bile seni üzecek kıracak birşey yaptım mı diyorum hayr diyor.bir daha arayamıcak konuştum.seni seviyorum diyor. ama hala soğuk soğuk sanki?

açıkcası işin zor
5 senelik yaşanmışlık
ve 2 aylık birliktelik
herşeye hazırlıklı olmalısın

Nasıl ne yapmalıyım tabiki ayrılmalısın bunun sonunun geleceğini düşünüyormusun?
sana yapılan büyük saygısızlık ve bence tepkini koymalısın
ama ayrılmak istemiyorum çok seviyorum onu. tepkimi gösterdim ben se.çim yapabileceğin birisi değilim dedim. Bide bu adam benm peşimde 3 ay koştu

ben de öyle diyorum ona ben bunu haketmedim bir gün bile seni üzecek kıracak birşey yaptım mı diyorum hayr diyor.bir daha arayamıcak konuştum.seni seviyorum diyor. ama hala soğuk soğuk sanki?

Size şöyle yapın diyemem ama ben olsaydım onu tamamen hayatından çıkarmadan ben yokum derdim.

15 dkka boyunca dönemem olmazmı? demiş acaba
tekrar o kıza dönerse şaşırmıcam nedense

benim ilişkim var arama istemiyorum demiş.banadiyork
i ben bir şeyi yapmadn önce 2 kez düşünür öyle hareket ederim. benim kafamda bitti diyor.kızın numarasını ezberledim görür görmez acaba arasam mı kızı

Sevgiliniz de bi garip. Yaptığı normal bir şeymiş gibi size anlatıyor. Sanki sizin kızıp onu terketmenizi bekler gibi. Kafası elbetteki karışık 5 senelik ilişki 8 ayda unutulmaz zaten. İkimizle de aynı anda görüşmen uygun değil, sana biraz zaman veriyorum kararını ver ya ben ya o de. Yoksa yarın bir gün bu çocuk seninle evlenirse yine başka biri ile konuşursa gelip sana anlatabilir, alışkanlık yapar yani. Bence bırak geliyorsa senindir, gelmezse zaten hiç senin olmamıştır.

ama ayrılmak istemiyorum çok seviyorum onu. tepkimi gösterdim ben se.çim yapabileceğin birisi değilim dedim. Bide bu adam benm peşimde 3 ay koştu

arkadaşım farkındamısın adam eski sevgilisi ile görüşüyor.
tabiki seçim senin ama bu kdr uzun süren biten ilişkilerin izleri kolay silinmez belliki erkek arkadaşın da silememiş ki bu noktaya gelmiş
seçim senin burada düşünmen gereken onu çok sevmen değil kendini çok sevmen ve kendine saygı duyman
burada okumuyormusun 3 ay peşinden koşmuş olabilir ama evlendikten sonra bile erkekler nasıl değişiyor hata yapmışım sevmiyormuşum diyor
yapmayın Allah aşkına 2 aylık ilişkide bu hallere girmeyin.

ara bakalım...
oda şunu dicektir. o benim peşimi bırakmıyor

Numarasini al ben konuscam de sonrada numarasini deistirsin bunlara yanasiosa sevgilin kaybetmemissindir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…