- 25 Haziran 2014
- 289
- 57
- 38
- Konu Sahibi terelellili
-
2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?
ben de öyle diyorum ona ben bunu haketmedim bir gün bile seni üzecek kıracak birşey yaptım mı diyorum hayr diyor.bir daha arayamıcak konuştum.seni seviyorum diyor. ama hala soğuk soğuk sanki?Size yapılan çok çok büyük bir saygısızlık bana kalırsaNormal bir şekilde konuşuyor olsalar tamam diyeceğim kimse kimseyi kırmasın, erkek arkadaşınızın kibar davranması da güzel bir şey ama kalkıp da bu kız hadi barışalım diyor ama erkek arkadaşınız onu tersleyemiyor, üstelik de kızın sizden haberi var. Bu başka bir şey
2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?
ama ayrılmak istemiyorum çok seviyorum onu. tepkimi gösterdim ben se.çim yapabileceğin birisi değilim dedim. Bide bu adam benm peşimde 3 ay koştuNasıl ne yapmalıyım tabiki ayrılmalısın bunun sonunun geleceğini düşünüyormusun?
sana yapılan büyük saygısızlık ve bence tepkini koymalısın
ben de öyle diyorum ona ben bunu haketmedim bir gün bile seni üzecek kıracak birşey yaptım mı diyorum hayr diyor.bir daha arayamıcak konuştum.seni seviyorum diyor. ama hala soğuk soğuk sanki?
15 dkka boyunca dönemem olmazmı? demiş acaba
tekrar o kıza dönerse şaşırmıcam nedense
Size şöyle yapın diyemem ama ben olsaydım onu tamamen hayatından çıkarmadan ben yokum derdim.
tehlikeli gerçekten. :18:
unutmaya kararlıysa bi sorun olmaz ama bundan emin olman lazım.
ama ayrılmak istemiyorum çok seviyorum onu. tepkimi gösterdim ben se.çim yapabileceğin birisi değilim dedim. Bide bu adam benm peşimde 3 ay koştu
benim ilişkim var arama istemiyorum demiş.banadiyork
i ben bir şeyi yapmadn önce 2 kez düşünür öyle hareket ederim. benim kafamda bitti diyor.kızın numarasını ezberledim görür görmez acaba arasam mı kızı
O seni terketmeden sen bitirmelisin bu ilişkiyi hiç şansın yok...
bi daha beni arayamıyacak bunun garantisiniveriyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?