- 25 Haziran 2014
- 289
- 57
- 38
- Konu Sahibi terelellili
-
5 senesini vermiş anıları var hatıaları var diyorsunuz ya 8 aydır aklı nerdeymiş nedn o zmn arayıp sormamışta hayatına biri girince arayıp soruyor?ben bunda art niytten başka bbir şey arayamıyorum malesef. sırf kıskançlığından yapıyor. zaten ben olmasam barışsalarda yürütemezlersiz 2 aylık ilişkinizde çok seviyorum ayrılmak istemiyorum her şeye razıyım modundasınız da,
bir de o kızı düşünelim mi?
5 senesini vermiş... gençliğini vermiş bir yerde.
attığı her adımda hatırası vardır geçtiği yerlerin, yediği her yemekte sevdiği adama dair yorumlar yapıyordur;
"ne çok severdi, ayy bunu asla yemezdi... "
hiç umulmadık şeyler hatırlatıyordur..
ve o da 5 senenin o güzel günlerin hatırına, içinde ki büyük aşkın sevginin hatırına;
varsın şimdi başka kızla olsun, whatsapp da başka kızla fotoğrafı olsun..
nasılsa bana döner, dönsün yeter ki affederim..
mantığındadır..
yani efenim siz 2 ay vermişsiniz o kadın 5 sene..
siz 2 ay da bunları affediyorsunuz o da 5 sene için bir profil fotosunu affedebilir..
kriteriniz bir fotoğraf olmasın, fotoğrafımız var beni seviyor sonucunu çıkartmak biraz yersiz olabilir..
bazı insanların kriterleri farklı, seviyorsa her şeyi affeder..
o kız da bunu affeder..
siz de bu muhabbeti affedersiniz vs...
ben olsam mesela sizin yerinizde, kimseye kendimi seçenek etmem.. ya o ya ben mantığına bürünmem..
ben güçlü bir kadın değilimdir, savaşayım ona geçmişini unutturmalıyım falan işleri bana göre değil..
geçmişini unutamamış adam, geçmişle hala bağları, takıntıları olan adam benden uzak olmalıdır
siz gözü karaysanız, ben unuttururum unutamazsa da olsun ben mücadele vereyim diyorsanız buyurun devam edin..
zor olur, yorucu olur, sabır gerektirir.. sonrası da tamamen nasip.
ama ayrılmak istemiyorum çok seviyorum onu. tepkimi gösterdim ben se.çim yapabileceğin birisi değilim dedim. Bide bu adam benm peşimde 3 ay koştu
ona zaten anlattık hissettiklerimi eğe onu seviyorsan kafan karıştıysa git ona ben çekilirim aradn dedim. saçmalaa ben seni seviyorum o ilşki bitti diyor.Uzun bir ilişkiden sonra bunlar yaşanır malesef.. Belki karşı taraf pişmandır,vicdanı sızlıyordur ama kapanmış bir defteri açmak üçünüze de zarar verir.
Ayrılmak istemiyorum demişsin ama yaşayacakların kolay birşey değil biliyorsun.
Ortada 5 sene var ve o kız deştikçe erkek arkadaşın hatırlayacak.
Madem unuttu onu ve hayatında sen varsın kıracak kalbini. Senin üzülmendense bırak o üzülsün.
Görmüş kız arkadaşı olduğunu ve daha da kurcalıyor.Bıraktığın yerde değil o kişi.
Bir de canım erkek arkadaşın da bana pek masum gelmedi.Gece 2de seninle konuşmuyor ve online.
Senin yanında 15 dakika konuşuyor.
Madem umrunda değil neden daha muhattap alıyosun. Facbooksa engellersin,whatsappsa engellersin.Mesajna cevap vermezsin.E karşıdaki de azıcık gururu varsa kovalamaz daha fazla.
Restini çek. Ya o ya ben de.
O derse zaten sen olsanda aklında o olacaktı şutla gitsin
Sen derse de bir daha görüşmesin.
beni huzursuz etmemek için söylememiş bunda samimi olduğuna inanıyorum. ama tabiki de konuşması yanlış bir şey. 25 yaşındayımYok yok bizim kızlara vallahi bunlar müstehak.!!!Arkadasm adam eski sevglsyle gece knuşmuş.dmek sen israr etmesen söylemyck kimbilir daha ne var! Ayrıl gitsin.yaş kaç bu arada
dün ayrılmak için yanına gittim ama yapamadımsevgilinle aran ne durumda. konuştun mu hiç merak ettim:26:
tepki koydum zaten o da anladı yanlışını. zaana bırakıccam şimdilik zamanla yaşayıp görücezsakın sesiz kalma...tepkini koy....onunla görüşeceksen buyur git ona de....
gerekyorsaa kızı ara....
walla bak sesiz kalırsan bu işin sonunda üzülen sen olursun...çevremden biliyorum...çünkü o adamın kadına karşı bi alışkanlığı vardır....o alışanlığı tekrar hatırlar bilinçaltından çıkartırsa,senden kopacaktır bianda...ve sen henüz alışkanlık yapacak zaman bile geçmirmeişssin...cok yenisin......
dün ayrılmak için yanına gittim ama yapamadım
bana yemin etti söz verdi bir daha asla arayamayacak diye. seviyorum ve bir şans vermek istiyorum.
şuan soğuk davranıyorum ama ne kadar daha böyle soğuk davranmalıyım bilmiyorum. soğuk davranmak ters tepmesin bir de?şuan için ayrılma bence. burda yazılanlara da aldırış etme. senin gibi hikayesi olup evlenenler var. eğer bi hatasını yakalarsan o zaman ayrılırsın. sevgiline de söyle eğer tekrar ararsa haberim olsun de. aramızda gizli saklı şeyler olmasın dersin. eğer gizli kapaklı bişeyler yaparsa o zaman resti çekip ayrılırsın.
şuan soğuk davranıyorum ama ne kadar daha böyle soğuk davranmalıyım bilmiyorum. soğuk davranmak ters tepmesin bir de?
o aramadıkça aramıyorum aradığın hemen açmıyorum canım cicim hiç bir şey yazmyorum. ama ne kadar daha yapayıom böyle. seni seviyorum dediğinde bir şey söylemiyorum.çokta soğuk davranma. zamanla düzelir. zaten bir daha yapmayacağını söylemiş. burdakilerin dolduruşuna gelme.
ilişkide yaşanan olaylara göre bence unutma zamanı farklılık gösterir. bnde 5 senelik ilişkimden ayrıldım ve ayrıldıuğım an bitmiştibence ayrıl 5senelik bir ilişki kolay kolay unutulmaz kızda bırakmıyomuş
o aramadıkça aramıyorum aradığın hemen açmıyorum canım cicim hiç bir şey yazmyorum. ama ne kadar daha yapayıom böyle. seni seviyorum dediğinde bir şey söylemiyorum.
o aramadıkça aramıyorum aradığın hemen açmıyorum canım cicim hiç bir şey yazmyorum. ama ne kadar daha yapayıom böyle. seni seviyorum dediğinde bir şey söylemiyorum.
5 senesini vermiş anıları var hatıaları var diyorsunuz ya 8 aydır aklı nerdeymiş nedn o zmn arayıp sormamışta hayatına biri girince arayıp soruyor?ben bunda art niytten başka bbir şey arayamıyorum malesef. sırf kıskançlığından yapıyor. zaten ben olmasam barışsalarda yürütemezler
şuan soğuk davranıyorum ama ne kadar daha böyle soğuk davranmalıyım bilmiyorum. soğuk davranmak ters tepmesin bir de?
ikiside ortak karar vermişler arılmaya. sanırım erkek arkadaşımın annesiyle kız tartışmış.sonrasında kız bu konuyu hep erkek arkadaşıma yansıtmış.o da annesine laf söyleyetecelk birisi değil. bu yüzden ayrılmışlar sanırım.eski sevgilisinden niye ayrılmış hiç konuştun mu
o 8 aylık süre içerisinde arayıp aramadığına nereden eminsiniz?
belki o 8 aylık süre içinde de sevgiliniz arıyordu sürekli.. kız istemiyordu, kız da şimdi tamam diyor...
nedir bu 2 aylık adama aşırı güven?
illa kadın mı ayartıyor olacak her durumda !
hiç kusura bakmayın.
sevgiliniz zamanında haddini bildirseydi böyle olmazdı, şimdi elin kızının günahını almayın.
kibar bir insandır ne demek yaa.. kibar olunacak şey var, olunmayacak şey var.
siz ısrarla kabul etmiyorsunuz zaten olanları, buyurun devam edin kimse sizi zorla ayıracak değil sevgilinizden.
ama madem bu kadar ısrarla devam ediyorsunuz, adam 10 aradığında 1 açmakla, ilgiyi alakayı kesmekle o adam elinizde durmaz.
benden size söylemesi..
bir yanda surat yapan kız, öte yanda sizin söylemlerinize göre pişman olan bir kız..
tabi ki de ona gider..
gideceği yoksa bile sizin şu tavırlarınızdan sonra gitmeyi düşünecek.
erkek arkadaşıla knuştuk konuyu kapatalım bir daha aramayacak arasa da ya ad msjda atsa asla wp yazmayacağına dair annesinin üzerine yeminler etti. şimdi bugün tekrar konuyu açıp benmim yanımda ara nasıl derim? beni anladığınızı düşünüyorum.yaşım 25 daha önce 5 yıllık ilişkim biti.erkeklere olan güvenim sıfırken bu sefer güvenebileceğim biri çıktı dedim. o da işte ban bunları yaşattı. dönüğp baktığımda sorun ben de diyorum. çünkü 5 yıllık ilişkimde de efalarca aldatılmıştım.sorun ben de demek. ve kim gelirse gelsibu benim kaçınılmaz sonum sanırımDün bu durum ve bunun dışında yazdığınız sebepler (mezhep farklılığı ki siz bu yüzden ailenizle yaşamanız olası sorunlara göğüs germeye razı olduğunuzu yazmıştınız) nedeniyle sonunuzun ayrılık olmasının kuvvetle muhtemel olduğunu ama sizin bizi dinlemeyerek devam edeceğinizi yazmıştım, siz de karşılık olarak hak verdiğinizi, bitireceğinizi...
Yazdığım gibi olmuş, bitirmemişsiniz ki bunun sizin için zor hatta şimdilik imkansız olduğu belliydi... Hayırlısı diyelim, tanımadığınız insanların gözlem ve tecrübeleri yerine yaşayıp görmeniz, "keşke deneseymişim" dememeniz ve tecrübe kazanmanız için böylesi daha iyi... Umarım her şey güzel olur, temennim bu yönde ama görüşlerim farklı...
Yukarıda yazdığınız bana hata yapacağınızı, ileride "keşke bitirseydim" diyeceğinizi düşündürdü... Önce "O kadar kibar ki kıza sert bir şekilde tavrını koyamadı" yazdınız, sonra da "o kadar düşünceli ki ben üzülmeyeyim diye onunla konuştuğunu bana söylemedi" ... Çok iyi niyetlisiniz... Bunun Türkçesi kıza karşı içinde hala bir şeyler olduğu için kızın görüşme isteğini reddedemedi, siz uyanık olmasaydınız eski sevgilisiyle görüştüğünden haberiniz olmayacaktı, bir insan masum bile olsa ona bu kadar güvenmeyin... "Soğuk davranmak ters tepmesin" diyorsunuz da içinizden olay soğumadan hiçbir şey olmamış gibi sıcacık davranmak gelecek mi ya da şöyle sorayım, onun eski sevgilisiyle -sebep ne olursa olsun- görüşmesi, bahsi geçtiği halde numarasını değiştirmemesi sorun olmuyor da sizin soğuk davranmanız mı sorun olacak?
Ben bu çocuğun kafasındaki gelgitlere istinaden o kızla tekrar başlayabilirler mi diye tartacağını düşünüyorum... Ve maalesef diğer kız ağır basarsa siz onu bu halde affetmişken o sizi olmadık sebeplerle suçlu çıkarıp ilişkinizi sonlandıracak ve böylelikle vicdanını rahatlatacak ve siz "Keşke o zaman bitirseymişim" diyeceksiniz... "On yıldır aynı numarayı kullanıyorum, değiştirmem" demesi de bundan, bir şeyler hissetmese o numara da değişir o kızla da görüşülmezdi, siz "ayrılmak istiyorum" diyince elbette "Onu kafamda bitirdim" diyecek çünkü o da duygularından emin değil ve emin olana kadar sizi kaybetmek istemiyor... O aranızda tercih yapacak, siz "soğuk davranmam ters teper mi" endişesindesiniz... O kadar seviyorsunuz, o kadar iyi niyetlisiniz ki yazdıklarım size felaket senaryosu gibi geliyordur ama ben çok rahatsız oldum bu durumda kalmanızdan, bırakın soğuk davranmayı onun sizi düşürdüğü durumdan pişmanlığını çok açık ifade edip bu tatsızlığı telafi edene kadar ve o kızla tüm bağlarını kopardığını ispat edene kadar (somut bir şey lazım, sizin de duyacağınız ya da göreceğiniz şekilde kızla konuşmak, numarasını değiştirmek vs) onunla görüşmemeniz lazım...
Bu tip durumlar ilişkilerin kilometre taşlarıdır... İki aylık ilişkide bir hatası olursa tavrınızı koyacağınızı böyle uç bir örnekte olmazsa ne zaman göstereceksiniz? Sizi haksızlığa uğratırsa, canınızı yakarsa sizi kaybedeceğini nasıl ispat edeceksiniz, kaybetme korkusu nasıl oluşacak aksi halde, kaybetmekten korkmazsa daha rahat davranacak ve daha çok üzülmeyecek misiniz? Yerinde atılmayan adımlar büyük acılara büyük acılar da erkeklere ve ilişkilere güveni kalmamış kadınlara hayat veriyor... Umarım onlardan olmazsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?