- 13 Mayıs 2012
- 4.963
- 759
- 448
- Konu Sahibi terelellili
-
:26:
Ben aynı hikayeyi yaşadım, şimdi 8 yıllık bir beraberliğim var, birlikte ne badireler atlattık, tabi hepsi de bizim dışımızdaki koşullardı, neler neler....Tüm o eski sevgili rahatsızlıkları da 8 yıl öncesinde kaldı.. hatta kız evlendi çoluğa çocuğa karıştısizin dediğinizi yapsaydım hayatımın en güzel anılarını hiç yaşamamış olurdum... Yani eski sevgiliyle konuşmak = ona dönecek, demek değil illaki inanın... üstelik ben zerre kadar umursamamıştım. Ama hep aramızda çok farklı ve derin bir şeyler olduğunu hissetmiştim o zaman zaten şimdiki nişanlımla...
Konu sahibinin sevgilisinin de 5 yıllı o kızla geçmiş, hesaplarını kapatamadılarsa en doğal hakları konuşmaları, egosunu tatmin etmiş muhtemelen sadece çocuk.. ama bu faslı kısa kesmesi artık son vermesi gerekiyor, bunu yapacağını da söylüyor.. bir şans vermek lazım.... Ben böyle düşünüyorum, bu düşünceyle de kazandım... Tabi her ilişkide aynı olacak diye bir kaide yok... hayırlısı olsun..
2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?
öyle bir ikilemde kalıyorum ki anlatamam sizi dinleyince ayrılmam gerketiğine ikna oluyorum sizden sonraki arkadaşı dinleyince de kesinlikle ayrılmamam gerketiğini. çıldırmama az kaldı:S
:26:
Ben aynı hikayeyi yaşadım, şimdi 8 yıllık bir beraberliğim var, birlikte ne badireler atlattık, tabi hepsi de bizim dışımızdaki koşullardı, neler neler....Tüm o eski sevgili rahatsızlıkları da 8 yıl öncesinde kaldı.. hatta kız evlendi çoluğa çocuğa karıştısizin dediğinizi yapsaydım hayatımın en güzel anılarını hiç yaşamamış olurdum... Yani eski sevgiliyle konuşmak = ona dönecek, demek değil illaki inanın... üstelik ben zerre kadar umursamamıştım. Ama hep aramızda çok farklı ve derin bir şeyler olduğunu hissetmiştim o zaman zaten şimdiki nişanlımla...
Konu sahibinin sevgilisinin de 5 yıllı o kızla geçmiş, hesaplarını kapatamadılarsa en doğal hakları konuşmaları, egosunu tatmin etmiş muhtemelen sadece çocuk.. ama bu faslı kısa kesmesi artık son vermesi gerekiyor, bunu yapacağını da söylüyor.. bir şans vermek lazım.... Ben böyle düşünüyorum, bu düşünceyle de kazandım... Tabi her ilişkide aynı olacak diye bir kaide yok... hayırlısı olsun..
öyle bir ikilemde kalıyorum ki anlatamam sizi dinleyince ayrılmamam gerketiğine ikna oluyorum sizden önceki arkadaşı dinleyince de kesinlikle ayrılmam gerketiğini. çıldırmama az kaldı:S
Bende gerçekten seven insanın ne olursa olursa eski sevgiliyle konuşmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu haksızlık çünkü saygısızlık. Aynı şey ona yapılsa kıyamet koparırdı.
daha iki ayda derin güçlü sarsılmaz bir sevgi oluşur mu? Bu zamanla kemikleşen bir duygu.. Şimdi aşıklardır, yoğun duygular besliyorlardır, sevgiyi sonuna kadar yaşayıp bir ömür berber olmak istiyorlardır.. Böyle sınana sınana sevgileri büyüyecek...
Ayrıca bu dediğinize göre ben beni sevmemiş bir adamla 8 yılımı geçirmiş oluyorum
Tepkini koymazsan onurunu ezdirmis olursun ve kendini degersiz kilarsin.. Cocugun kafasini karistiriyor belliki ya al onla konus beni birak de yada beni istiyorsan cevap vermiceksin !. de .
Yaşamadan kendi deneyimini çıkarmadan bilemezsin ki canım... Bence bizi değil, kendi iç sesini dinle.. Bunun dışında çocuğun bir yanlışı var mı yok mu onu düşün?
Naif bir çocuk diyorsun, sana da bir saygısızlığı olmamıştır diye tahmin ediyorum.. Ama olduysa da bunları bir topla öyle düşün...
Ama ben çabasız emeksiz ilişki olmayacağını düşünüyorum. Önemli olan o çabayı kimin uğruna gösterdiğin ve karşılıklı bir çaba olması... Aldatma vs için kesinlikle demiyorum ama gözünle bir aldatma görmediğine göre insan şüphelere ve korkulara göre hareket ederse, üzülmeyeceğini garanti ederek yaşarsa da mutlu olabilir mi? Sevgilin şuan çaba gösteriyorsa, söz vermişse, ikinci bir şansı vermeden sana karşı dürüst olup olmadığını, sözünde samimi olup olmadığını asla bilemezsin.. Ancak yaşayınca kararının doğru olup olmadığını anlayabileceğin bir durum bu... Biz ne desek boş..
Karşında yapıcı biri varsa sen de yapıcı olabilirsin... Ama karşındaki seni umursamadan burnunun dikine gidiyorsa ne kadar çabalasan boş.. sevgilini sen tanıyorsun, bunları düşünerek senin vereceğin karar bu...[/QUOTEşuan soğuk davanıyorum zamana bırakıcam söylemem gerekenleri de söyledim zaten ona ama bgn benm yanımda aramasını isteyeceğim bakalım nasıl bir tavır sergileyecek
daha iki ayda derin güçlü sarsılmaz bir sevgi oluşur mu? Bu zamanla kemikleşen bir duygu.. Şimdi aşıklardır, yoğun duygular besliyorlardır, sevgiyi sonuna kadar yaşayıp bir ömür berber olmak istiyorlardır.. Böyle sınana sınana sevgileri büyüyecek...
Ayrıca bu dediğinize göre ben beni sevmemiş bir adamla 8 yılımı geçirmiş oluyorum
zaten alıp karşıma söyledim. bir daha asla arayamayacak diyor
ben ona söyledim başında benimde eski erkek arkadaşım aradı ve konuştum . ama bburda konuşma nedenim onu unutamadığım için değil. ilişkimizin olmayacağını iyice anlatmak içindi. ona da bu olayı anlattım üzerinde durmadı.senin eski sevgilin seni arasa sen onunla 15 dakika konuşup gecenin 2de nette konuşsan
sevgilin aynı kibarlıgı sanada gösterir mi acaba
zaten alıp karşıma söyledim. bir daha asla arayamayacak diyor
ben ona söyledim başında benimde eski erkek arkadaşım aradı ve konuştum . ama bburda konuşma nedenim onu unutamadığım için değil. ilişkimizin olmayacağını iyice anlatmak içindi. ona da bu olayı anlattım üzerinde durmadı.
ama şimdi düşünüyorum da acaba kendi de konuşuyordu o yüzden mi o kadar sakin karşıladı
ben ona söyledim başında benimde eski erkek arkadaşım aradı ve konuştum . ama bburda konuşma nedenim onu unutamadığım için değil. ilişkimizin olmayacağını iyice anlatmak içindi. ona da bu olayı anlattım üzerinde durmadı.senin eski sevgilin seni arasa sen onunla 15 dakika konuşup gecenin 2de nette konuşsan
sevgilin aynı kibarlıgı sanada gösterir mi acaba
şuan sinirden gebericemZaten heleki kizin böyle birseye hic hakki yok ne sinir oluyorum böylelerine bencil karsi tarafi düsünmeyen insanlar bile bile bide.. hakkini kaybetmis dha ne geziniyorsa eline tutmasini bilseydi ..
2 aylık bir ilişkim var.sevgilimin benden önce 5 senelik bir ilişkisi olmuş ve yaklaşık 8 ay önce ayrılmışlar. her şey çok güzel giderken ilişkimizde pat diye bu eski sevgili ortaya çıktı. erkek arkadaşıma msj attı saçma sapan bahaneler sunarak.erkek arkadaşım cwp atmadı sildi hemen msjı.bir gece uyandım ve erkek arkadaşım onlinedı gece 2 sularında ve kiminle konuşuyorsun busaatte diye sıkıştırınca yine msj attı dedi.ki şöyle birşey war whatsappta sevgilimin profilinde ikimizin fotosu var. buna rağmen hala rahatsız ediyor.pişmanım barışalım diyormuş.oda benim için bitti dmiş.ama o kdr kibar ve kimsenin üzülmesini istemeyen birisi ki kıza sert bir şekilde söyleyemiyor arama beni diye. dün yine telefonunda bir şey bakarken tanınmayan numara gördüm.kim dedim eveledi geveledi sonra eski sevgilisi olduğunu söyledi.15 dkya yakın konuşmuşlar.zaten ben bakışından duruşundan sevgilimde bi farklılık olduğunu sezdim. kafamda bitirdim ben onu diyor.ama tavırlarından hiçte öyle anlaşılmıyor.kolay değil 5 yıllık bir ilişkiydi diyor. e yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum?ayrılmakta istemiyorum ama aklında o kız varsa zaten olmaz ki böyle?.bunu nasıl anlıyacağım.seni seviyorum seninle gelecek düşünüyorum diyor ama ne kadar gerçek?lütfen yardım edin ne olur?ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?
şuan sinirden gebericem
kız whatsaapında kendi profiline ne yzsa beğenirsiniz?hayat alırmış geri verdiklerini bizden?
bu ne demek şimdi yaaaaaa
şuan sinirden gebericem
kız whatsaapında kendi profiline ne yzsa beğenirsiniz?hayat alırmış geri verdiklerini bizden?
bu ne demek şimdi yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?