Sevgilim, eski eşi ve kızı..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Helal olsun yüz kere altına imza atarım bu yorumun el vicdan ya bu çocukları doğuran anneler var kim tertemiz kavgasız gürültüsüz aldatmasız yuvasını yıkar o kızın psikolojisi…. şu an babasına en ihtiyacı olduğu zaman

ay tabirlere koptum

Ne de olsa kadınlar peşinde koşuyor işte, adam neden düzgün davranmaya zahmet etsin ki... adamda para bol sanırsam kapanın elinde kalıyor, eski eş kaptırmamak için 24 saat peşinde, konu sahibesi artık benimmm yedirmem diye eski eşe gözdağı veriyor.... para nelera kadir, adam düz bir memur olsaydı yüzüne bakan olmazdı

eski eşi adamın 2 katı kazanıyor dedi ama

eski eşi adamın 2 katı kazanıyor dedi ama

Bilemedim para parayı çeker, eski eş de daha çok param olsun dedi belki Başka bir açıklama da adamın altından yapılma olması, Tanrı Apollo soyundan herhal abimiz parıl parıl aprlıyor her gelen kadın gidemiyor tövbe yarapppppppp

Ben boşanmış biriyle evlenecek olan her kadının boşanma gerekçesini öğrenmesi taraftarıyım. Ama bunu adamdan dinleyerek değil, dava tutanaklarına vs bakarak yapmalı. Sizin durumda özellikle, Çocuklu bir erkek çocuklu bir kadınla evlenmeli. Kadın çocuklu olunca süreci bir şekilde toparlıyor ama erkek sadece yeni eşe eziyet ediyor. Gözünüzü açın. Kendinize yazık edersiniz

Ama bunu adamdan dinleyerek değil, dava tutanaklarına vs bakarak yapmalı.
ama bu hiç bir şey ifade etmiyor ki.çoğu tutanaklarda banal evlilik birliğinin temelden sarsılması falan yazar gerçek sebebi fiziksel şiddet,ihanet,kumar,küfür her şey olabilir.

Şaak diye 40 yaşındayım demiş ya kendinden emin bir şekilde oraya hazırlıksız yakalandım. Bi düşünse keşke neden insanlar beni küçük sandı diye.

Yanlış anlamayın ama 40 yaşıma geldim, artık evleneyim diye düşünerek, ısrarla devam etmek istiyorsunuz bu ilişkiye?
Her şey o kadar saçma ki yazdıklarınizda, aklı başında biri koşarak kacar. Siz ne psikojiyle bitmesin istiyorsunuz? Aşk meşk diyerek burnunuzun dikine gidecek yaşta değilsiniz.

Sevgiliniz ve eski eşinin sağlıksız ilişkisine sizde dahil olmuşsunuz. Yazık olmuş, pluyor çocuklarına.

ay 40 yaşında mıymış. benim de kırka az kaldı. kendimi böyle bi keşmekeşin içine soktuğumu düşünmek bile nefesimi kesti hayattan soğuttu ya hu. bu nasıl bir aşkın ızdırabı böyle

öncelikle yorumların için teşekkürler. burada ne para avcılığım kalmış ne evde kalmışlığım, tüm yaşananları düzgünce anlatamamışım ondan olmuştur diyip geçeceğim çünkü diğer türlüsü gerçekten kötü kalplilik olur, kimin ne yaşadığını bilmeden söylenmemesi gereken yorumlar bence.
çocuğumu bana göstermez paravanının farkındayım, bu keyfe keder yapabileceği bir şey değil bunu beni manipüle edip istediğini yapmak için kullandı hep.
ara verelim, senin yüzünden oldu dediğinde tamam dedim sorunlarınızı çözün, üzerime düşen bisey olursa seve seve yaparım ama senin çocuğunu üzüp ağlatan, yanında küfür eden ben değilim çocuğunu dolduran ben değilim annesi, hesabını ona sor diyebildim builişkiye verecek daha fazla özverim kalmadı çünkü.
maddiyata gelince biz 1 yıl beraber yaşadık, o süreçte eve katkısı 10bini bulmaz. bunun hesabını da hiç sormadım çünkü gerek duymadım. onun yüzünden evimi kapattım evlenicez diye (bunu kendisi istedi), dünya kadar borca girdim yeni ev kurduk. bunlar da önemli değil. kaldı ki sürekli şunu söyledim bak eski eşinle maddiyatla çözülebilecek herhangi bir konuda muhatap olma, ne istiyorsa gönder, biz ayda 1 çıkarız ama kızını böyle konular yüzünden arada bırakma sakın diye. paralar oraya aktı bundan yakınmıyorum. rahatsız eden konu bunun çığ gibi büyüyen bir duruma gelmesi. zaten nafakasının kaç katını veriyor nakit olarak, okulu kursu giyimi zaten karşılanıyor olması gerektiği gibi. kızına istediği kadar akıtsın ama eski karısının karnını benim nafakamla doyuramaz sorun bu. bir de üstüne terbiyesizlikler. bunu kimse kabul edemez, etmez.
bu birlikte vakit geçirmeyi de biz pedagogtan onaylı yaptık zaten, atıp tutmuşlar niye çocukla bir araya geldiniz falan diye napsaydık bir anda sürpriz ben bu kadınla evlendim artık onla yaşayacağız deyip çocuğa bir travma daha yaşatmak istemedik, doğrusunu yaptık. ama dediğiniz gibi eski eş rüzgar esse kızın saçları uçtu, saçı bozuldu çok mutsuz şu an diye aramaktan hiç vazgeçmedi. beni siz çok iyi anlamışsınız hakikaten 9278 bahane bulup ya aradı ya mesaj attı. kimse de dememiş ki ya evet sen boşanmış gitmişsin sadece çocuğun sağlık ve okul durumu için eski esini ara talepte bulun. herkes kendileri gibi görmüş olsa gerek eski eşi haklı bulmuş çok şaşırdım. kaldı ki kadının kendi psikolojisi bozuk çocuğunkini de bozuyor. ben çocuğunun yanında küfür eden bir anne düşünemiyorum, anneliğini de sorgularım.
ben ikinci plana atıldığımın farkındayım ama bana yaklaşımlarını, anlatımlarını bir görseniz vay be aşkından ölüyor bitiyor nasıl seviyor dersiniz. ben bu konuda manipüle edildim, sevgimle sınandım, ama görüyorum karşı taraftaki değerimi. eski eşin çenesini kapattırmayıp beni ezen bir adam bu. hayatımda tutmama değer mi, değmez farkındayım. çok savaştım bu süreçte ama süngüm düştü artık. son damla aktı. hayatının hangi noktasında olduğumu da gösterdi. o yüzden haklısınız benim buradan uzaklaşma vaktim geldi.

Eş geçici ama evlatlar kalıcı. Erkek arkadaşınız çocuğu boşayamaz, bunu aklınızdan çıkarın. Eşiyle birlikte çocuğunu da boşayan adamdan da zaten kimseye hayır gelmez. Kabul ediyorsanız bu hali ile kabul edeceksiniz. Yok, edemem diyorsanız da devam edeceksiniz. Yaşınız varmış. İnsanların değişmeyeceğini öğrenmiş olmanız gerekir. Eski eş de, anne de, erkek arkadaşınız da bugün ne yaşatıyorsa size, yarın on katını yaşatacak. Cennetse cennet, cehennemse cehennem… O yüzden aklınızı başınıza toplayın bir kız kardeş tavsiyesidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…