- 12 Mart 2021
- 2.068
- 3.832
Eski eşiyle bağını koparmak istemiyor olabilir mi?ben bana anlatılanı dinliyorum gördüğümü yaşıyorum. sırf bu anlattıkları yüzünden dedim zaten al veayetini diye. iyi olacaksa kızın psikolojisi düzelecekse al dedim razıyım ama aralarında ne var bilmiyorum, alamam vermiyor dedi
Hissi nedir ne değildir bilmiyorum ama bana kötücül gibi geldi . Çocugu fazlalık görüyor . Annesi var o ilgilenecek bende kırk yılda bir birini bulmuşum onunla istediğimi yapacağım diye düşünüyor. Yani ilk eş kötüdür sorunludur bilemem madem bu kadar sıkıntı var bırakırsın . İnsanlar çocuklarla eşinden bosanabiliyor.Anladığım kadarı ile adamın durumu aman aman iyi değil; 40 yaşında olduğu için başka birisini bulamama korkusu var. 38 yaşındayım, bugün bosansam çokta dert etmem çünkü çocuğum var. Bekar çocuksuz kadınlarda geç kalmışlık, aile olma isteği daha fazla sanırım, bu da yanlış insanlara bağlanmalarina neden oluyor.
Kızlar 1.5 yıldır birlikteyiz. Sevgilim evlenmiş boşanmış (yaklaşık 7yıl oluyor) ve bir kız çocuğu var 11 yaşında. Kızın velayeti annede, benimki haftada 1 görmeye(babada kalmalı) anlaşmış olmalarına rağmen haftada 2-3 gün kızıyla vakit geçiriyor annesinin surekli planlari yüzünden. Bizim çok ayrıl barış bir ilişkimiz var, evlenmek istediğini söylüyor, 2 kere de teklif etti 2 kere nisandan döndük fakat hayatındaki saçmalıklar yüzünden hep engellendik. Bu sorunlar başta eski karısı ve annesi. Eski karısıyla yaşadığı problemler yüzünden annesi bana hep kötü ve onyargili davrandı, cocugu bize gostermezler diye dusunduk vs dedi ama benimkiyle birlikte bu anne sorununu ortadan kaldırdık. Kiziyla hep birlikte defalarca disari çıktık vakit gecirdik
ama eski eş terör estirmeye devam ediyor. Kadın kızı üzerinden bizim yanyana olduğumuzu bildiği her dakika bir sorun çıkartıp çocuğu ağlatıyor ve resmen başımıza atıyor. Benimkide sagolsun kızına sebep hiç bir zaman hayır demiyor, yeri geliyor beni olduğum yerde birakiyor, yeri geliyor 1 hafta 10 gün benle görüşmüyor. Kadının derdi para ve gezip tozmak, bunlari yaparken de benimkinin sanki evlilermis gibi hep ayağının dibinde elinin altında olmasını istemesi. Sürekli bir para talebi var. Benimkinin neredeyse 2 katı maaşı var fakat kızını çamaşır suyu lekeli montlar gezdirip 1 mont dahi almayan bir anne. Sadece son olayı anlatacağım ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Bugün bir aradaydik sevgilimle, problemlerinizin üzerinden geciyorduk, konu yine eski eşe geldi derken kızı mesaj attı "annem sen ben üçümüz bilmem ne restoranta gidip yemek yiyelim mi?" Kızına cevap vermesini istedim verdiği cevap "kızım işim var". Bu mesajın kızı tarafından atılmadığı çok belli çünkü söylenen restorant evlerine 2 saat uzaklıkta ve 11 yaşında bir kızın gitmek isteyeceği bir yer değil. Buna benzer bir talebi daha önce de gördüğüm için mesajın kim tarafından gönderildiği belliydi. Kadına telefon açmasını ve bu tarz isteklerle gelmemesini istediğimi soyledim. Aradi benimki, bu tarz taleplerle gelmemesini kiza soylemesini istediğini, üçünün bir arada olmalarını dogru bulmadığını söyledi. Kadın "nooldu seve seve geliyodun sevgilin yanında diye mi böyle söylüyorsun" deyip gülmeye başladı. O sırada konuşmalarını dinliyordum "evet benim yanımda sizin olayınız nedir" diye sordum. "Hangi sevgilinin yanındasın sen benim muhatabım değilsin bu çocuğun bir annesi babası var yırtarım onu, onu yırtarım o cocugu artik zor gorursun hadi bakalim " diye çığlık çığlığa bağırdı. Benimki susturamadi. Tek sorabildigi kız yanında mı? Kızın yanında yapma bağırma olabildi ve telefon kapandı. Sonra haliyle tartıştık, kızına telefon açtı. Annesinin babasıyla görüşmesini istemediğini söylemiş, seninle görüşmek istemiyorum baba, annemle tartıştığınızı duydum, O Kadın annemle konuşmuş, seninle konuşmak istemiyorum beni çok üzdünüz demiş kız. Evet küçük bir kız çocuğunun böyle üzülmesi beni de üzdü fakat çocuğunun yanında bağırıp çağıran anne ben değildim. Kaldı ki bunu eski kocasının sevgilisi olduğum için yapan bir kadın bu. Artık onu kullanamayacağı gerçeğini anladığında yapiyor. Özen kızını hüngür hüngür aglatiyor sürekli, kufur ediyor. Benimki cok karman corman bir ruh halinde, beni sucluyor. Kizima odaklanacagim kiz seni istemiyor diyor. Beni istememesi onemli degil, siz aranizi iyi yapin, zamani gelince ben onun gönlünü alirim senin yanindayim ama kızına bu kötülüğü yapan ben değilim kendi annesi, hesabı ona sormalisin dedim ama ben de iyi degilim. Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım? Karışık anlatmış olabilirim hepinize teşekkürler
Ne kadar eşi ön planda gibi gözükse de sonuçta çocuga para ve zaman harcayacak kötü zamanında ilk çocuğuna koşan babası olacak . Konu sahibinin nişanlısı olan adam öyle çocuğu bir kenara atacak birine benzemiyor . Yapsaydi şimdiye yapardıtekrar evlenince bunu yapan erkek hiç görmedim valla
Gelebilir kötüsü denk gelince aklı basindaysan kaçarsın ilk yazdığımin cevabı da insanlar kırkından sonra başkasını bulamaz mi değildi . Bunun cevabı da iyiye hep iyisi denk gelir değildi . Siz dediniz ya kırkından sonra birini bulamaz mi bende yetmisinde de aşkı bulur. Aşkı bulmak için iyi niyetle karşındakine gitmek lazım diyorum . İyi olan kişiler kötüye gider demiyorumYoo iyi kalpliysen kötüsü de denk gelebilir insanlar neler yaşıyor herkesin sınavı farklı bu hayatta .
Ben olsam böyle toksik bir durumdan kaçarım huzurumu bozmam.
Ne gereği var sorunlu bir ilişki.
evet bu adam istisnalardan. onun dışında genelde para verip kendi hayatlarına bakıyorlar. kimisi para bile vermiyorNe kadar eşi ön planda gibi gözükse de sonuçta çocuga para ve zaman harcayacak kötü zamanında ilk çocuğuna koşan babası olacak . Konu sahibinin nişanlısı olan adam öyle çocuğu bir kenara atacak birine benzemiyor . Yapsaydi şimdiye yapardı
bence deGün gelir kız istedi diye eski eşiyle tekrar denemeye kalkar bu adam olan da size olur demedi demeyin bence
Adam belli ki eş olarak doğru tercih değil zaten becerecege de benzemiyor ama babalık konusunda bence en azından deniyor doğru söylüyorsunuz bazıları babalığı bırakın insanlıktan nasibini almamisevet bu adam istisnalardan. onun dışında genelde para verip kendi hayatlarına bakıyorlar. kimisi para bile vermiyor
Sizin eski konularınızı okumuştumBenim ex benden sonra evlendi çocuklarım düğünde kınasında karşılıklı göbek attı tek bir tel bile açmadım gömdüm acımı içime sadece seyrettim inanın 6 ay sürdü evlilik boşandılar bakın hiç ama hiç karışmadım hatta o ilk iki yıl çocuklarla bile irtibatta değildik.
Çevremde ilk evliligini evlwmip ayrilmis 2 çocuk babasiyla yapan 2 yakin arkadasim oldu bu durunda maalesef ki mutluluk huzur çok nadir oluyor hele erkek o dengeyi kurmayi bilmiyorsa iki kati sorunla devam ediyor.Kızlar 1.5 yıldır birlikteyiz. Sevgilim evlenmiş boşanmış (yaklaşık 7yıl oluyor) ve bir kız çocuğu var 11 yaşında. Kızın velayeti annede, benimki haftada 1 görmeye(babada kalmalı) anlaşmış olmalarına rağmen haftada 2-3 gün kızıyla vakit geçiriyor annesinin surekli planlari yüzünden. Bizim çok ayrıl barış bir ilişkimiz var, evlenmek istediğini söylüyor, 2 kere de teklif etti 2 kere nisandan döndük fakat hayatındaki saçmalıklar yüzünden hep engellendik. Bu sorunlar başta eski karısı ve annesi. Eski karısıyla yaşadığı problemler yüzünden annesi bana hep kötü ve onyargili davrandı, cocugu bize gostermezler diye dusunduk vs dedi ama benimkiyle birlikte bu anne sorununu ortadan kaldırdık. Kiziyla hep birlikte defalarca disari çıktık vakit gecirdik
ama eski eş terör estirmeye devam ediyor. Kadın kızı üzerinden bizim yanyana olduğumuzu bildiği her dakika bir sorun çıkartıp çocuğu ağlatıyor ve resmen başımıza atıyor. Benimkide sagolsun kızına sebep hiç bir zaman hayır demiyor, yeri geliyor beni olduğum yerde birakiyor, yeri geliyor 1 hafta 10 gün benle görüşmüyor. Kadının derdi para ve gezip tozmak, bunlari yaparken de benimkinin sanki evlilermis gibi hep ayağının dibinde elinin altında olmasını istemesi. Sürekli bir para talebi var. Benimkinin neredeyse 2 katı maaşı var fakat kızını çamaşır suyu lekeli montlar gezdirip 1 mont dahi almayan bir anne. Sadece son olayı anlatacağım ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Bugün bir aradaydik sevgilimle, problemlerinizin üzerinden geciyorduk, konu yine eski eşe geldi derken kızı mesaj attı "annem sen ben üçümüz bilmem ne restoranta gidip yemek yiyelim mi?" Kızına cevap vermesini istedim verdiği cevap "kızım işim var". Bu mesajın kızı tarafından atılmadığı çok belli çünkü söylenen restorant evlerine 2 saat uzaklıkta ve 11 yaşında bir kızın gitmek isteyeceği bir yer değil. Buna benzer bir talebi daha önce de gördüğüm için mesajın kim tarafından gönderildiği belliydi. Kadına telefon açmasını ve bu tarz isteklerle gelmemesini istediğimi soyledim. Aradi benimki, bu tarz taleplerle gelmemesini kiza soylemesini istediğini, üçünün bir arada olmalarını dogru bulmadığını söyledi. Kadın "nooldu seve seve geliyodun sevgilin yanında diye mi böyle söylüyorsun" deyip gülmeye başladı. O sırada konuşmalarını dinliyordum "evet benim yanımda sizin olayınız nedir" diye sordum. "Hangi sevgilinin yanındasın sen benim muhatabım değilsin bu çocuğun bir annesi babası var yırtarım onu, onu yırtarım o cocugu artik zor gorursun hadi bakalim " diye çığlık çığlığa bağırdı. Benimki susturamadi. Tek sorabildigi kız yanında mı? Kızın yanında yapma bağırma olabildi ve telefon kapandı. Sonra haliyle tartıştık, kızına telefon açtı. Annesinin babasıyla görüşmesini istemediğini söylemiş, seninle görüşmek istemiyorum baba, annemle tartıştığınızı duydum, O Kadın annemle konuşmuş, seninle konuşmak istemiyorum beni çok üzdünüz demiş kız. Evet küçük bir kız çocuğunun böyle üzülmesi beni de üzdü fakat çocuğunun yanında bağırıp çağıran anne ben değildim. Kaldı ki bunu eski kocasının sevgilisi olduğum için yapan bir kadın bu. Artık onu kullanamayacağı gerçeğini anladığında yapiyor. Özen kızını hüngür hüngür aglatiyor sürekli, kufur ediyor. Benimki cok karman corman bir ruh halinde, beni sucluyor. Kizima odaklanacagim kiz seni istemiyor diyor. Beni istememesi onemli degil, siz aranizi iyi yapin, zamani gelince ben onun gönlünü alirim senin yanindayim ama kızına bu kötülüğü yapan ben değilim kendi annesi, hesabı ona sormalisin dedim ama ben de iyi degilim. Şimdi ben bu durumda ne yapmalıyım? Karışık anlatmış olabilirim hepinize teşekkürler
kesinlikle katılıyorum onun vermediği tepkiler yüzünden bu konumdayızsiz odaklanmanız gereken yere odaklanmıyorsunuz. Aslında sizin verdiğiniz tepkileri sevgilinizin vermesi gerekir. Size laf söylediginde benim sevdiğim kadın hakkında ağzını açma diyecek. Çocuğu göstermem deyince sıkıysa yap diyecek.
kadın bu kadar rahat adamı pistirdigina gore, eski eş adamın bir falsosunu biliyor olabilir mi? (evliyken aldatma vs gibi). bu kadar cirkef bi kadınla anlasmalı cat diye boşanmalarının sebebi bu olabilir mi?
yarını görüyorum sadece psikolojim müsait değil yüzleşmeye o yüzden destek almaya geldim sizeÇevremde ilk evliligini evlwmip ayrilmis 2 çocuk babasiyla yapan 2 yakin arkadasim oldu bu durunda maalesef ki mutluluk huzur çok nadir oluyor hele erkek o dengeyi kurmayi bilmiyorsa iki kati sorunla devam ediyor.
Benim qrkadaslarimin is dolayisiyla evlwnecekleri kisiyle evlilik oncesı cok sık bulusup gorusme imkani olmadi o sorunlarida gorme firsatlari olmadi âma sizin boyle bir sansiniz var bence suan yarini goruyorsunuz bence daha fazla zaman kaybi olmasin sixin icinde karsi taraf icinde
Büyük falsolu olup olmadığını bile düşündürürdü bana kadının tavırları. Evi verecek kadar büyük bir suç işlediyse bu adam ki kadın hala peşinde o daha da garip.. bence çift olarak biraz tuhaflarmış bunlarkesinlikle katılıyorum onun vermediği tepkiler yüzünden bu konumdayız
zaten o anlaşmalı boşanmanın altı kesin doludur, çok eminim bir falsosu var yoksa çok ddaha detaylı bana anlatırdı
ev zaten kadının hakkı sırf susturmak için verip kaçmış
Bu yaşıma kadar bir çok boşanma hikayeleri gördüm tanıdık çevre vs. En rezil boşanma dahi ortada çocuk varsa anlaşmalı görülebiliyor. Aldatma kumar şiddet akla gelen her şey mevcutsa bile yüz yüze bakacağız çocuk yarın öbür gün duyar,çekişmeli davalar uzun sürer etkilenirler diye kadının taleplerini yerine getirdiyse adam anlaşmalı dava ile sonuçlanabilir.kesinlikle katılıyorum onun vermediği tepkiler yüzünden bu konumdayız
zaten o anlaşmalı boşanmanın altı kesin doludur, çok eminim bir falsosu var yoksa çok ddaha detaylı bana anlatırdı
ev zaten kadının hakkı sırf susturmak için verip kaçmış
Çocuktan için cer çöp, başından atıyor kelimelerini falan diyorsunuz. Anladım son çareniz bu adam da inanın eski eşten kalır yanınız yok ha anlatilanlar doğruysa tabi. O çocuk kadının baba evinden getirdiği bir eşya değil. Gerkeirse annesi kadar bakacak. Velayet annede ben de nafakasını veririm oh ne rahat devri yok maalesef. 3 unuzun arasında olan o çocuğa olacak.gece gezmelerine gideceği zaman kızını paçavra gibi ağlatıp babasına atmasa sorun yok tabi kalabilir, başımla beraber. ama eşeysiz üremediyse çocuğun her türlü sorumluluğunu da paylaşmalı diye düşünüyorum. bakamıyorsa velayetini alalım bile dedim ama kadın kendine köle aradığı için vermiyor malesef
Şimdi düşünün bekarsınız bekar biriyle evlendinizKızlar 1.5 yıldır birlikteyiz. Sevgilim evlenmiş boşanmış (yaklaşık 7yıl oluyor) ve bir kız çocuğu var 11 yaşında. Kızın velayeti annede, benimki haftada 1 görmeye(babada kalmalı) anlaşmış olmalarına rağmen haftada 2-3 gün kızıyla vakit geçiriyor annesinin surekli planlari yüzünden. Bizim çok ayrıl barış bir ilişkimiz var, evlenmek istediğini söylüyor, 2 kere de teklif etti 2 kere nisandan döndük fakat hayatındaki saçmalıklar yüzünden hep engellendik. Bu sorunlar başta eski karısı ve annesi. Eski karısıyla yaşadığı problemler yüzünden annesi bana hep kötü ve onyargili davrandı, cocugu bize gostermezler diye dusunduk vs dedi ama benimkiyle birlikte bu anne sorununu ortadan kaldırdık. Kiziyla hep birlikte defalarca disari çıktık vakit gecirdik