Karti var, limiti yuksek. Sebep maddiyat değilbelki o gün için maddi olanağı yoktu bu şekilde düşündünüz mü hiç ?
E aģla ablacım bi zahmet. Adam sana kıymet vermiyor. Ne olur beni sev mi diyeceksin.benim de bekledişğim o beş
Sagolun ya. Aglattiniz beni
doğum günü haricinde ki ilişkiniz nasıl size davranışları ,ilgisi falan ?Karti var, limiti yuksek. Sebep maddiyat değil
Bekleyip göreceğim. HaklısınE aģla ablacım bi zahmet. Adam sana kıymet vermiyor. Ne olur beni sev mi diyeceksin.
Senin aģlamana sebep olanben değilim. Sevgilin. Yol ver gitsin.
Seni sevmeyeni sen de sevme.
Ilgili. Ama bu durum nedense cok koydu bana. Bu kadar ilgili birinin bu kadar ince dusunceden uzak bir gun yasatmasi beni üzdü. Elimde değil ama üzüldümdoğum günü haricinde ki ilişkiniz nasıl size davranışları ,ilgisi falan ?
belki de bir problemi yada sıkıntısı vardır sizinle paylaşmadığı . pozitif düşünün biraz hemen kestirip atmayın bunları cevabınıza karşılık söylüyorum. Gözlemleyin birazIlgili. Ama bu durum nedense cok koydu bana. Bu kadar ilgili birinin bu kadar ince dusunceden uzak bir gun yasatmasi beni üzdü. Elimde değil ama üzüldüm
Tüm yazdıklarını okudum. 10 aydır sana sadece çikolata alan biri mi ilgili biri??? İlla birşey mi alacak tarzında ponçik kız gibi düşünme. Alacak tabi. Sevgililer günü geçmiş doğum günü geçmiş. Ilgiliymiş pehhIlgili. Ama bu durum nedense cok koydu bana. Bu kadar ilgili birinin bu kadar ince dusunceden uzak bir gun yasatmasi beni üzdü. Elimde değil ama üzüldüm
Arkadaşlar kız daha kaç kere parası var diyecek..!! Sürekli parası yoktur belki diyorsunuz., mesajları okumadan mı direkt yorum yazıyorsunuz anlamadım..!!Karti var, limiti yuksek. Sebep maddiyat değil
Yani bir şeyler bekleyeceğininde farkında. Ne düşündü acaba ya da ne düşünemedi diyelim. Sonradan gönül almayı da becerememiş. İnsan kapıya gelir bir sarılır öper. iki adım yürünür arada gönül alıcı bir iki laf eder filan. Hiçbiri yok.Sonra çiçek falan da alamadım dedi
yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışıyoruz ondandırArkadaşlar kız daha kaç kere parası var diyecek..!! Sürekli parası yoktur belki diyorsunuz., mesajları okumadan mı direkt yorum yazıyorsunuz anlamadım..!!
Sürekli aynı yorumu yaparak yapıcı olunmaz amayıkıcı değil yapıcı olmaya çalışıyoruz ondandır