Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısınVallahi benim bir tane erkek arkadaşım vardı biz tanıştık bir ay geçmedi benim doğum günüm vardı ..adam bana doğum günümde beş sene önce 1000 liralık hediye almıştı ...hatta ben aldığı hediyeyi beğenmemiştim de ! keşke kullandığım parfümden alsaydın falan demiştim... o da bana hayatım Parfüm de hediye mi yarın gider alırız demişti !! Bonkörlik öyle lafla mafla bi iki yemek ismarlamala iki çay kahve söylemeyle olmaz icraata bakacaksın
İki gündür aramayan sormayan sevgili olmaz. Kavga etmiş olsanız neyse de öyle durup dururken kafasına göre günlerce görüşülmeyen ilişki sevgililik değildir. Adam seni ciddiye almıyor üzgünüm. Aşığım, seviyorum demesi öyle olduğu anlamına gelmiyor erkekler bazen öyle gaza gelirler bazı anlarda. Seni umursamayan birini sen hiç umursama. Bunlar her şeyle yetinen dırdır yapmayan kadın istediklerini söylerler ama öyle birini bulunca da sallamayıp yine nazlanan, süründüren kızların peşine düşerler. Süründür onu, dogum gününde bile seni onemsemeyen biriyle işinin olmayacağını hissettir. Kendini böcek gibi hissedene kadar kötü davran. Daha önce doğum günümde benzer duruma düşmüştüm de o aklıma geldimaddi sıkıntısı yok, biliyorum olsaydı paylaşırdı, genelde paylaşır benimle. normalde iyi davranıyor ama bu konuda daha ince davranmasını beklerdim.
Evet ben de merak ettim son durum nedir
ölümü gösterip sıtmaya razı etmek diyorsun... iyiymişUff aman ne büyük dert belki parasi yok belki daha sonra bisey yapicak sizi gercekten seviyorsa buna deger verin hediyeler yagdirip aldatanlari da gördük