Sevgilim doğum günümde hediye almadı

Bence biraz mesafeli durun ve gözlemleyin, gerekirse de ayrılın. Hayat görüşlerinizde fark var mı bunu tartmış olursunuz bu süre içerisinde.

Vallahi benim bir tane erkek arkadaşım vardı biz tanıştık bir ay geçmedi benim doğum günüm vardı ..adam bana doğum günümde beş sene önce 1000 liralık hediye almıştı ...hatta ben aldığı hediyeyi beğenmemiştim de ! keşke kullandığım parfümden alsaydın falan demiştim... o da bana hayatım Parfüm de hediye mi yarın gider alırız demişti !! Bonkörlik öyle lafla mafla bi iki yemek ismarlamala iki çay kahve söylemeyle olmaz icraata bakacaksın

Vallahi benim bir tane erkek arkadaşım vardı biz tanıştık bir ay geçmedi benim doğum günüm vardı ..adam bana doğum günümde beş sene önce 1000 liralık hediye almıştı ...hatta ben aldığı hediyeyi beğenmemiştim de ! keşke kullandığım parfümden alsaydın falan demiştim... o da bana hayatım Parfüm de hediye mi yarın gider alırız demişti !! Bonkörlik öyle lafla mafla bi iki yemek ismarlamala iki çay kahve söylemeyle olmaz icraata bakacaksın
haklısın :KK43:

Açıkçası ben olsam bende değersiz hissederdim.
Benimde erkek arkadaşımla ilişkimizin ilk zamanları uzak mesafedeydik. İkimizde çok okuruz bana bir kitabın eski basımını almış yollamış ister ucuz olsun ister pahalı benim çok hoşuma gitmişti.
Ama mesela şöyledir yanlış anlaşılma olmuştu bende yıkıldım sonra. Kargo ücreti benden alındı ve kendimi o an çok kötü hissettim bir kargo ücretini bile ödememiş diye. Tabi sonra öğrendim ki hem ondan hem benden alınmış. Ama o an ki hislerim çok kötüydü. Bu nedenle soğumakta ve üzülmekte haklısın. Ufacık bir şey bile insanı sevdiği insandan hediye olarak gelince mutlu ediyor maddiyatla alakası yok.

maddi sıkıntısı yok, biliyorum olsaydı paylaşırdı, genelde paylaşır benimle. normalde iyi davranıyor ama bu konuda daha ince davranmasını beklerdim.
İki gündür aramayan sormayan sevgili olmaz. Kavga etmiş olsanız neyse de öyle durup dururken kafasına göre günlerce görüşülmeyen ilişki sevgililik değildir. Adam seni ciddiye almıyor üzgünüm. Aşığım, seviyorum demesi öyle olduğu anlamına gelmiyor erkekler bazen öyle gaza gelirler bazı anlarda. Seni umursamayan birini sen hiç umursama. Bunlar her şeyle yetinen dırdır yapmayan kadın istediklerini söylerler ama öyle birini bulunca da sallamayıp yine nazlanan, süründüren kızların peşine düşerler. Süründür onu, dogum gününde bile seni onemsemeyen biriyle işinin olmayacağını hissettir. Kendini böcek gibi hissedene kadar kötü davran. Daha önce doğum günümde benzer duruma düşmüştüm de o aklıma geldi :işsiz:

Uff aman ne büyük dert belki parasi yok belki daha sonra bisey yapicak sizi gercekten seviyorsa buna deger verin hediyeler yagdirip aldatanlari da gördük

X