Sevgilim doğum günümde hediye almadı

ezgi dal

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
35
12
43
geçen hafta doğum günümdü, sevgilimin haberi vardı. Ben tatlı bir heyecanla bir sürpriz bekledim açıkçası. doğum günümde mesaj attı kutladı, kısa bir mesaj. birkaç saat sonra da aradı birkaç dakika konuştu. Sonra çiçek falan da alamadım dedi, öğlen gibiydi, ben hala bir sürpriz yapar mı diye beklerken hiçbir sürpriz olmadı. Ben aylar önce upuzun güzel bir mesaj yazmış, hatta gün içinde bir kaç kere buna dair mesajlar atmıştım kendini özel hissetsin diye. sonra güzel iki hediye alıp vermişti. hediyeyi alınca da çok mutlu olmuştu. ben bir çöp ile bile mutlu olabiliyorum ve buna rağmen hiç bir şey hediye etmedi. birkaç gündür bu durumdan dolayı kendimi kötü hissetmem normal mi? Sizce bundan sonraki süreçte nasıl davranmalıyım? Lütfen değerli yorumlarınızı bekliyorum.

Eğer diğer davranışlarında sorun yoksa buyutmezdim ya da normalde sürprizler yapar ,beni mutlu etmenin bir yolunu bulan biriyse sorun etmezdim ama eğer normalde de ilgisizse beni mutlu etmeyi bilmiyorsa değer vermiyorsa zaten tutulur yanı yok

hediyeyi bilmem ama özel günlerde özel bir an paylaşmak istiyor insan. bu piknik olabilir özel aranızda anlamı başka olan bir şey olabilir.8 aydır sevgilim var her ayımızı özel bir anla kutlarız hediye şart değil o güne özel daha özenli davranır plan yaparız bu bir şey kaybettirmez sevgilim işsiz olduğu halde bu konuda çok dikkatli ve heveslidir.
Ben senin yerinde olsam kırılırdım , hediyeye almamasına değil telefonda kuru kuru kutlamasına ...

Adamda biraz cimrilik olabilir mi? Dışarıya çıktığınızda yiyip içtiğinizde hesap mevzularında nasıl?

maddi anlamda bir darlık yaşıyor mu bilemem ama öyle olsa bile güzel bir mesaj yazmak ya da iki çift güzel laf etmek para ile değil sonuçta. tabi erkekler bu konuda çok pasif olabilir. benim eşim de yüz milyon kere beklenti içine girmeme ve bunu açık açık dile getirmeme rağmen bunca yıllık ilişkimizde sürpriz namına doğru düzgün pek birşey yapmadı tabi ben artık onu öyle kabul ettim napayım başka türlü gösteriyor bizim için çalışır, birlikte gezer tozar yer içeriz çocuğuna bana karşı ilgilidir. bu kişiden kişiye değişmekle birlikte herşey tamamsa başka bir kusuru yoksa tolere edilebilir bana göre.

hediyeden ziyade yüz yüze bile kutlayıp iyi ki doğdun deseydi yine çok mutlu olacaktım. bu onunla geçireceğim ilk doğum günüm olacaktı. hayatımda o insan olmasaydı umut etmezdim, ama sevdiği biri varken üstelik karşı tarafın da sevdiğine inanıyorken bunu yaşamak açıkçası bana dokundu biraz.

Evlendikten sonra hatırlamayacak bile. O yüzden çok da şee yapma...

İki doğum günüm geçti eşimle evliyken adam hatırlamadı bile.. Ben de onun doğum gününde pasta aldım geldim süslendim makyajlar yaptım adamın durat 5 karış böylö mö çokton doşoro dedi.. Yani bence erkekler pek bi düşüncesiz be. Ben de üzülmüştüm beynini de epey bi yedim ama bilmiyorum bakalım bu yıl napacak

ne bileyim küçük bir pasta, bir çakmak, bir kalem, bir anahtarlık, isterdim yani. beni hatırlayıp almış olma düşüncesi bile yeterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…