Eğer diğer davranışlarında sorun yoksa buyutmezdim ya da normalde sürprizler yapar ,beni mutlu etmenin bir yolunu bulan biriyse sorun etmezdim ama eğer normalde de ilgisizse beni mutlu etmeyi bilmiyorsa değer vermiyorsa zaten tutulur yanı yokgeçen hafta doğum günümdü, sevgilimin haberi vardı. Ben tatlı bir heyecanla bir sürpriz bekledim açıkçası. doğum günümde mesaj attı kutladı, kısa bir mesaj. birkaç saat sonra da aradı birkaç dakika konuştu. Sonra çiçek falan da alamadım dedi, öğlen gibiydi, ben hala bir sürpriz yapar mı diye beklerken hiçbir sürpriz olmadı. Ben aylar önce upuzun güzel bir mesaj yazmış, hatta gün içinde bir kaç kere buna dair mesajlar atmıştım kendini özel hissetsin diye. sonra güzel iki hediye alıp vermişti. hediyeyi alınca da çok mutlu olmuştu. ben bir çöp ile bile mutlu olabiliyorum ve buna rağmen hiç bir şey hediye etmedi. birkaç gündür bu durumdan dolayı kendimi kötü hissetmem normal mi? Sizce bundan sonraki süreçte nasıl davranmalıyım? Lütfen değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Adamda biraz cimrilik olabilir mi? Dışarıya çıktığınızda yiyip içtiğinizde hesap mevzularında nasıl?geçen hafta doğum günümdü, sevgilimin haberi vardı. Ben tatlı bir heyecanla bir sürpriz bekledim açıkçası. doğum günümde mesaj attı kutladı, kısa bir mesaj. birkaç saat sonra da aradı birkaç dakika konuştu. Sonra çiçek falan da alamadım dedi, öğlen gibiydi, ben hala bir sürpriz yapar mı diye beklerken hiçbir sürpriz olmadı. Ben aylar önce upuzun güzel bir mesaj yazmış, hatta gün içinde bir kaç kere buna dair mesajlar atmıştım kendini özel hissetsin diye. sonra güzel iki hediye alıp vermişti. hediyeyi alınca da çok mutlu olmuştu. ben bir çöp ile bile mutlu olabiliyorum ve buna rağmen hiç bir şey hediye etmedi. birkaç gündür bu durumdan dolayı kendimi kötü hissetmem normal mi? Sizce bundan sonraki süreçte nasıl davranmalıyım? Lütfen değerli yorumlarınızı bekliyorum.
asla cimri değil, eli açıkAdamda biraz cimrilik olabilir mi? Dışarıya çıktığınızda yiyip içtiğinizde hesap mevzularında nasıl?
geçen hafta doğum günümdü, sevgilimin haberi vardı. Ben tatlı bir heyecanla bir sürpriz bekledim açıkçası. doğum günümde mesaj attı kutladı, kısa bir mesaj. birkaç saat sonra da aradı birkaç dakika konuştu. Sonra çiçek falan da alamadım dedi, öğlen gibiydi, ben hala bir sürpriz yapar mı diye beklerken hiçbir sürpriz olmadı. Ben aylar önce upuzun güzel bir mesaj yazmış, hatta gün içinde bir kaç kere buna dair mesajlar atmıştım kendini özel hissetsin diye. sonra güzel iki hediye alıp vermişti. hediyeyi alınca da çok mutlu olmuştu. ben bir çöp ile bile mutlu olabiliyorum ve buna rağmen hiç bir şey hediye etmedi. birkaç gündür bu durumdan dolayı kendimi kötü hissetmem normal mi? Sizce bundan sonraki süreçte nasıl davranmalıyım? Lütfen değerli yorumlarınızı bekliyorum.
maddi anlamda bir darlık yaşıyor mu bilemem ama öyle olsa bile güzel bir mesaj yazmak ya da iki çift güzel laf etmek para ile değil sonuçta. tabi erkekler bu konuda çok pasif olabilir. benim eşim de yüz milyon kere beklenti içine girmeme ve bunu açık açık dile getirmeme rağmen bunca yıllık ilişkimizde sürpriz namına doğru düzgün pek birşey yapmadıtabi ben artık onu öyle kabul ettim napayım başka türlü gösteriyor bizim için çalışır, birlikte gezer tozar yer içeriz çocuğuna bana karşı ilgilidir. bu kişiden kişiye değişmekle birlikte herşey tamamsa başka bir kusuru yoksa tolere edilebilir bana göre.
farklı şehirlerde misiniz?