Sevgilim doğum günümde hediye almadı

kesinlikle haklısınız. zaten bizim işimiz gücümüz yok eşimizin sevgilimizin hangi hareketini büyütsek diye düşünüyoruz.

Evet, yemezler artık
Ben inanıp kendimi suçlardım bir de hıı ben çok abarttım diye
Yoo hiç de bile yani
Şımarıkça şeyler yapanlar var tamam ama kız burada büyük bir olay çıkartmamış da yani
Böyle anlarda da sindirilmeyelim :sinirli:

Öf o zaten klasik erkek bahanesi
"Çok büyütüyorsun"
Onun arkasına sığınıyorlar hemen
Hiç büyütmüyorsun
Sonuçta bana neden elmas kolye almadın alınganlığı değil bu
Neden iki sıcak cümle yazamıyorsun 10 aylık sevgiline alınması
yok yok, ne elması ne kolyesi, ben iki dakika bile olsa yüzyüze görmeye, avucuma bir şeker bile koysa razıydım

yani ben de sahsen ozel gunlere onem veren birisi degilimdir,
ama bu baya fazla bence,

yani is yerinde arkadasimizin dogumgunu oldugunda bile yanina gidip yuz yuze kutluyoruz, zira normal insan iliskileri boyledir.
Onem vermiyorsa bile sizin onem verdiginizi bildigi icin bir seyler planlamaliydi, illa hediye olmayabilir ama yemege cikabilirdiniz ornegin.

evet, bugün işyerimde aklıma hep o geldi, içim bir buruklaştı. zaten doğum gnümde sessiz sessiz çok ağladım.

Bende cok sey aldm sanıyordum basta bır ıse gırdı masallah bır suru sey aldı sagolsun yanı bu senle alakalı canm kadınlar ısterler ama anlasıyorsanız tek bu yuzden canını sıkma tabıkı sor ona neden almadıgını ama belkı aklında baska bırsey var. Sevgılıykeb esım dedı bak benden sevgıler gunu dogum gunu bırsey bekleme bende sen kutlamazsan bende kutlamam dedım😁sendr konus sevgılınle acık acık on ay olmus konusabılırsın bunları.

böyle şeylerde konuşulmuyorki açık açık. yni ben ondan adım bekliyorum, o sessiz. neden böyle yaptın denmiyor. ince işler, herşey konuşulmuyor.

Evet, yemezler artık
Ben inanıp kendimi suçlardım bir de hıı ben çok abarttım diye
Yoo hiç de bile yani
Şımarıkça şeyler yapanlar var tamam ama kız burada büyük bir olay çıkartmamış da yani
Böyle anlarda da sindirilmeyelim :sinirli:

yok, hiç olay çıkarmadım, yani bu hususta, ama üzüntümü ne kadar yalnız kaldığımı, kendimi önemsiz ve değersiz hissettiğimi mesajla dile getirdim.

durumu gayet uygun, maaşı var sevgililer gününüdekutlamadı ama önemsemedim, yılbaşı kutlamasını zaten beklemiyorum, ama doğum günlerini önemsiyorum çünkü kişiye özel, genel bir kutlama değil, o gün sana özel bir gün. ben gerekeni her zaman yapıyorum, böyle böyle tanıyorum işte, her seferinde sevdiğini aşık olduğunu söyleyen biri, arada çok nadir olsa hediye almışlığı vardır ama küçük hediyeler, çikolata falan. o bile beni mutlu ederdi.bu olay birkaç gün önce oldu. ben birkaç uzun mesajla sitemimi üzüntümü dile getirdim.

Cewabi ne oldu peki ?

yok buluşmadık, sadece mesaj attı sabah yani öğlene doğru sonrada hal hatır sormak için aradı, aramışken de doğum günün kutlu olsun dedi, o kadar
Neden buluşmadınız? Teklif etmedi mi? Maddi olanağı mı yok. Şuan yaptıkları hoş değil geçerli mazereti yoksa.

Neden buluşmadınız? Teklif etmedi mi? Maddi olanağı mı yok. Şuan yaptıkları hoş değil geçerli mazereti yoksa.

burası küçük bir yer, dikkat çekmesin diye dışarda beraber görünmüyoruz, ama birkaç kere evime gelmişliği var. ben ve ev arkadaşım kalıyoruz. o anne babasıyla, ailesiyle kalıyor.

Daha ilk doğum günün. Ve hiç-bir şey almadı mı?

Yani burda maddi konulara değinmeyeceğim. Bir kadına alınabilecek milyonlarca hediye var.

Bir fular, bir toka, bir şal, bir küpe... hepsi küçük ucuz şeyler.. her kadının kullanacağı şeyler.

Süslü kağıtlara ikinize dair ortak anıları yazabilir... okuma alışkanlığınız varsa okuduğunuz kitaplardan kısa ama etkili bölümler yazabilir...

Bence bu adam seni sevmiyor olabilir. Daha ilk doğumgünun. Hic hevesi yok seninle ilgili birşeyler yapmaya.

Eşim bunu defalarca söylemişti. Doğumgünlerimde çok zahmetli şeyler hazırlıyordu. Bi kere demiştim ki yorma kendini.

Demısti ki: yorulmuyorum. Keyif aliyorum. Zevkle yapıyorum. Bunu görünce yaşayacağın mutluluğu düşünüyorum. Heves ediyorum. Demişti.

Enteresan peki suan iliskinizin durumu nedir dewam ediyormusunuz yoksa konusmuyormusunuz

bu olay hafta sonu oldu, yani pazar günü, dün sabah sitemimi dile getirdim, mesajlarımı görmüş, ama herhangi bir cvp yazmadı, ben zaten cvp yazmasına takılmıyorum, ben olsaydım, o mesajlara cvp verecek yüzüm bile olmazdı, onun haricinde herhangi bir atak yok. dün ev arkadaşım görmüş selamlaşmışlar sadece

Beş dakika gelip kutlayabilir yani. Yanlış birşeyler var gibi. İnşallah yanılıyoruzdur.

benim de bekledişğim o beş
Daha ilk doğum günün. Ve hiç-bir şey almadı mı?

Yani burda maddi konulara değinmeyeceğim. Bir kadına alınabilecek milyonlarca hediye var.

Bir fular, bir toka, bir şal, bir küpe... hepsi küçük ucuz şeyler.. her kadının kullanacağı şeyler.

Süslü kağıtlara ikinize dair ortak anıları yazabilir... okuma alışkanlığınız varsa okuduğunuz kitaplardan kısa ama etkili bölümler yazabilir...

Bence bu adam seni sevmiyor olabilir. Daha ilk doğumgünun. Hic hevesi yok seninle ilgili birşeyler yapmaya.

Eşim bunu defalarca söylemişti. Doğumgünlerimde çok zahmetli şeyler hazırlıyordu. Bi kere demiştim ki yorma kendini.

Demısti ki: yorulmuyorum. Keyif aliyorum. Zevkle yapıyorum. Bunu görünce yaşayacağın mutluluğu düşünüyorum. Heves ediyorum. Demişti.
Sagolun ya. Aglattiniz beni

bu olay hafta sonu oldu, yani pazar günü, dün sabah sitemimi dile getirdim, mesajlarımı görmüş, ama herhangi bir cvp yazmadı, ben zaten cvp yazmasına takılmıyorum, ben olsaydım, o mesajlara cvp verecek yüzüm bile olmazdı, onun haricinde herhangi bir atak yok. dün ev arkadaşım görmüş selamlaşmışlar sadece

Kirildiginizi gorup ve ustune haklisiniz baris belli, kesinlikle telafi edebilirdi yada gönlunuzu alabilirdi..

Sanirim size deger vermiyor. Iliskinizi gozden gecirin..
Dunden beri yazmamasi da iliskiyi gozden cikarmiş olabilceginide gosteriyor.

X