Sevgilim doğum günümde hediye almadı

Yerden göğe kadar haklısın. Ama bi yandan da düşündüm ki maddi açıdan sıkıntıda olabilir erkekler belli etmezler. Sigara içiyorsa ve buna para harcıyorsa işte o zaman ya düşüncesiz ya da değer vermiyor olabilir

bu olay hafta sonu oldu, yani pazar günü, dün sabah sitemimi dile getirdim, mesajlarımı görmüş, ama herhangi bir cvp yazmadı, ben zaten cvp yazmasına takılmıyorum, ben olsaydım, o mesajlara cvp verecek yüzüm bile olmazdı, onun haricinde herhangi bir atak yok. dün ev arkadaşım görmüş selamlaşmışlar sadece
kuzum kendini avutup durma bahanelerle.hiç hoş olmayan şeyler var eğer ciddi düşünüyorsan düşünme.bu adam mı sana layık?

Bir soruda eli çok açık demişsiniz.
Başka bir soruya ise dışarıda pek görüşmüyoruz, benim evime geliyor demişsiniz.
Başka bir yerde ise sadece çikolata gibi şeyler aldı diyorsunuz.
Cidden anlamadım..
Sızın ya da beraberliğiniZ için dışarıda da pek görüşmediğinize göre nerelerde, neler yaptı da eli açık diyebildiniz?

Bu erkeklere taviz verdikçe tepemize çıkmaya başladılar ., Vay efendim hayat müşterektir dedik her şeye ortak olduk yeri geldi hesabın yarısını ödedik yeri geldi tamamını ödedik eskiden erkek adamlar kadın parası yemeye utanırmış ... günümüzde marifetmiş gibi bayılıyorlar kadın parası yemeye bir de pişkin pişkin anlatırlar şöyle yedim böyle yedim diye ama hata biz kadınlarda taviz veriyoruz maalesef ... sonra Sonuç koca bir sıfır.. vallahi bu hayattan öğrendiğim bir şey var ... siz verdikçe insanlar o kadar alırlar asla Doymazlar hele de karşı cins ...o yüzden taviz vermemeyi öğrenmemiz gerekiyor .. Arkadaşım sen bu doğum günü mevzusunu alttan alıp bu adamla ilişkini devam ettiğinde Ömrün boyunca sen hediyeyi mediyeyi unut yani .,,ha üstüne bir de senden para istemezsin şanslısın bu Cingözlülükle!!..

Ya erkekler öyle cokca uzun mesajları felan pek sevmez bizim gibi çok fazla duygusal dusunemezler.. Evet bızım asırı hosumuza gıden seyler onlara cok garıp gelebiliyo.. ögrenmiş oldun işte demekki dogum gunlerını vs önemsemıyor hedıye alma geregı duymuyor..

Cidden anlamadım..
Sızın ya da beraberliğiniZ için dışarıda da pek görüşmediğinize göre nerelerde, neler yaptı da eli açık diyebildiniz?
Kesinlikle çok mantıklı SORULAR sormuşsunuz tebrik ederim konu sahibinden cevabını bekliyoruz ..

Ya erkekler öyle cokca uzun mesajları felan pek sevmez bizim gibi çok fazla duygusal dusunemezler.. Evet bızım asırı hosumuza gıden seyler onlara cok garıp gelebiliyo.. ögrenmiş oldun işte demekki dogum gunlerını vs önemsemıyor hedıye alma geregı duymuyor..
Ama kızcağız ona almış !! nezaketen insan O bana aldı diye alır hediyeyi.. düğünlerde bile gidiyoruz da altın Maltin takıyoruz biz evlendiğimizde de gelip bizim düğünümüze taktığımız adam bize takıyor 😂😂

Kız doğum gününü önemsediğini bir şeyler beklediğini öncesinden belirtmiş. Ayrıca taze bir ilişki daha bu ben böyleyim ben önemsemem diye kestirip atmak yerine karşı tarafın da istekleri göz önünde tutulmalı. Bir de dalga geçer gibi çiçek falan da alamadım demiş.

Benim erkek arkadaşım da doğum günleri kutlamaz ama ben doğum günümü önemsediğimi söyleyince gayet de güzel kendi çapında kutladı ve bana beni dinlediğini, önemsediğini hissettirmiş oldu.

Ama kızcağız ona almış !! nezaketen insan O bana aldı diye alır hediyeyi.. düğünlerde bile gidiyoruz da altın Maltin takıyoruz biz evlendiğimizde de gelip bizim düğünümüze taktığımız adam bize takıyor 😂😂

evet bir seyler yapsa da konusa sahibi begenmese, hadi deriz erkekler anlamiyor bu isten pek.
ama adam bi sey yapmamis ki,
yuzyuze bile kutlamamis, bir yemek bile ismarlamamis, el yazisiylan bir not bile yazip eline sikistirmamis,
SMS atmis :işsiz:

Uğraşmak istemiyor beklenti düsürüyor. Ömür boyu birşey beklemeyeceksin işte ne rahat. Bende de var. Hep böyle o yüzden beklentim sıfır. Ama geçmişinde yapmış bana yapmadı.O yüzden kişiliği böyle de diyemiyorum öyleyse önceden niye yaptı? Üzücü bi durum. Seni anlıyorum.

Değil gerçekten değil.

Bizim kadar romantik olmayabilirler. ama insan sevdiğini mutlu etmeye gayret etmez mi? En azından orta yol bulmaya çalışmaz mı?

Konu sahibi 60 yaşında değil ki "erkekler şöyledir böyledir" diyelim.

Sevgilisi ile ilk doğum günü.

Seven adamda heyecam ararım. Panik ararım. Ne yapsam diye düşünce ararım. Bulamazsam yol veririm.

Harika şeyler istemiyorum azıcık düşünceistiyorum.

Eşim ilk doğumgünümde büyükce bir kutuya 12 tane küçük hediye ve 12 tane de küçük not koymuştu.

Kutuyu öyle düzenlemiş ki ilk hediye ve mektup açılmadan 2.hediyeye ulaşılmıyordu.

3.hediyeye ulaşmak için de 2.hediyeyi acmak gerekiyordu.

Ha büyük hediyeler miydi derseniz. Hayır.

Ama üzerinde düşünmüş taşınmıştı.

Önemli olan buydu. Gayret etmesi,heves etmesi, arayış ve düşünce içine girmesi önemliydi.

Şimdi artık normal hediye alır. 2 senelik evliyim. Ama ilk zamanlarda özendi. Ve özenmeliydi. Bu her zaman olan bir şey değil.

Konu sahibi kardeşim; seni teselli edemiyorum. Ama sevmiyor seni. Seven adami biz anlamaz mıyız. Sevilsen sen de anlarsın buna inan. Sevilsen azıcık seni düşünür. Adam ne yapsam diye düşünmeyi de geçmiş; 2 kuruşa da senin için kıyıp bir bileklik bile almamıs.

Daha çok üzülmeden ayrıl. Sonra daha zor olabilir her şey. Bu tavsiyemi dikkate al.

Uğraşmak istemiyor beklenti düsürüyor. Ömür boyu birşey beklemeyeceksin işte ne rahat. Bende de var. Hep böyle o yüzden beklentim sıfır. Ama geçmişinde yapmış bana yapmadı.O yüzden kişiliği böyle de diyemiyorum öyleyse önceden niye yaptı? Üzücü bi durum. Seni anlıyorum.
Geçmişte sevmiş, elde etmeye uğraşmış ve yapmış.. Erkekler çantada keklik buldukları kızlara tırnaklarını bile kıpırdatmıyor maalesef

Valla haklısın . 7 yılık evliyim 3 yılda geçmişimiz var toplam 10 yıllık ..

Bir doğum günümü daha atlamadı atlasa bende ço değersiz hissederdim he şuda var bende asla doğum günlerini atlamam ..

Ben yadirgamiyorum bu durumu enson eşimin telefonuna hatırlatıcı kurdum doğum günümü hatirlatsin diye onda bile kutlamadi adam napiim koyverdin bende sende çok şeyetme 😅

Geçmişte sevmiş, elde etmeye uğraşmış ve yapmış.. Erkekler çantada keklik buldukları kızlara tırnaklarını bile kıpırdatmıyor maalesef
Haklısınız hevesleri kırılıyor bi kere yaptıkları boşa gidince. Ben pek dediğiniz gibi bi durumda degilim.Asiliğimi çekiyor.Saatlerce yol geliyor. Sevilmediğime emin olsam anında hadi canım diyebilecek durumdayım. Yine de yapmıyor keyfi bilir ne diyim

Cidden anlamadım..
Ilcede yaşıyorum ama ile gidip görüşüyoruz yemegi ismarlar. Kucuk yerde nisanli ya da evli degilseniz goze batıyor. 10 aydir görüşüyoruz ama 5 6 aydir duygusal olarak yakiniz. Eve geldiği zaman da eli bos gelmiyor. Celiski yok yani. Zaten kafami kurcalayan da bu kakadar ilgiliyken ozel gunumde beniyalniz birakmis olmasi, üstüne sitemimsitemime ragmen sessiz kalmasi.

X