- 12 Mart 2019
- 381
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum kendini avutup durma bahanelerle.hiç hoş olmayan şeyler var eğer ciddi düşünüyorsan düşünme.bu adam mı sana layık?bu olay hafta sonu oldu, yani pazar günü, dün sabah sitemimi dile getirdim, mesajlarımı görmüş, ama herhangi bir cvp yazmadı, ben zaten cvp yazmasına takılmıyorum, ben olsaydım, o mesajlara cvp verecek yüzüm bile olmazdı, onun haricinde herhangi bir atak yok. dün ev arkadaşım görmüş selamlaşmışlar sadece
sürekli aynı yorumu yapmadım yorumlarım üstteSürekli aynı yorumu yaparak yapıcı olunmaz ama
Kesinlikle çok mantıklı SORULAR sormuşsunuz tebrik ederim konu sahibinden cevabını bekliyoruz ..Bir soruda eli çok açık demişsiniz.
Başka bir soruya ise dışarıda pek görüşmüyoruz, benim evime geliyor demişsiniz.
Başka bir yerde ise sadece çikolata gibi şeyler aldı diyorsunuz.
Cidden anlamadım..
Sızın ya da beraberliğiniZ için dışarıda da pek görüşmediğinize göre nerelerde, neler yaptı da eli açık diyebildiniz?
Ama kızcağız ona almış !! nezaketen insan O bana aldı diye alır hediyeyi.. düğünlerde bile gidiyoruz da altın Maltin takıyoruz biz evlendiğimizde de gelip bizim düğünümüze taktığımız adam bize takıyorYa erkekler öyle cokca uzun mesajları felan pek sevmez bizim gibi çok fazla duygusal dusunemezler.. Evet bızım asırı hosumuza gıden seyler onlara cok garıp gelebiliyo.. ögrenmiş oldun işte demekki dogum gunlerını vs önemsemıyor hedıye alma geregı duymuyor..
Kız doğum gününü önemsediğini bir şeyler beklediğini öncesinden belirtmiş. Ayrıca taze bir ilişki daha bu ben böyleyim ben önemsemem diye kestirip atmak yerine karşı tarafın da istekleri göz önünde tutulmalı. Bir de dalga geçer gibi çiçek falan da alamadım demiş.Ya erkekler öyle cokca uzun mesajları felan pek sevmez bizim gibi çok fazla duygusal dusunemezler.. Evet bızım asırı hosumuza gıden seyler onlara cok garıp gelebiliyo.. ögrenmiş oldun işte demekki dogum gunlerını vs önemsemıyor hedıye alma geregı duymuyor..
Ama kızcağız ona almış !! nezaketen insan O bana aldı diye alır hediyeyi.. düğünlerde bile gidiyoruz da altın Maltin takıyoruz biz evlendiğimizde de gelip bizim düğünümüze taktığımız adam bize takıyor
Değil gerçekten değil.Ya erkekler öyle cokca uzun mesajları felan pek sevmez bizim gibi çok fazla duygusal dusunemezler.. Evet bızım asırı hosumuza gıden seyler onlara cok garıp gelebiliyo.. ögrenmiş oldun işte demekki dogum gunlerını vs önemsemıyor hedıye alma geregı duymuyor..
Geçmişte sevmiş, elde etmeye uğraşmış ve yapmış.. Erkekler çantada keklik buldukları kızlara tırnaklarını bile kıpırdatmıyor maalesefUğraşmak istemiyor beklenti düsürüyor. Ömür boyu birşey beklemeyeceksin işte ne rahat. Bende de var. Hep böyle o yüzden beklentim sıfır. Ama geçmişinde yapmış bana yapmadı.O yüzden kişiliği böyle de diyemiyorum öyleyse önceden niye yaptı? Üzücü bi durum. Seni anlıyorum.
Haklısınız hevesleri kırılıyor bi kere yaptıkları boşa gidince. Ben pek dediğiniz gibi bi durumda degilim.Asiliğimi çekiyor.Saatlerce yol geliyor. Sevilmediğime emin olsam anında hadi canım diyebilecek durumdayım. Yine de yapmıyor keyfi bilir ne diyimGeçmişte sevmiş, elde etmeye uğraşmış ve yapmış.. Erkekler çantada keklik buldukları kızlara tırnaklarını bile kıpırdatmıyor maalesef
Ilcede yaşıyorum ama ile gidip görüşüyoruz yemegi ismarlar. Kucuk yerde nisanli ya da evli degilseniz goze batıyor. 10 aydir görüşüyoruz ama 5 6 aydir duygusal olarak yakiniz. Eve geldiği zaman da eli bos gelmiyor. Celiski yok yani. Zaten kafami kurcalayan da bu kakadar ilgiliyken ozel gunumde beniyalniz birakmis olmasi, üstüne sitemimsitemime ragmen sessiz kalmasi.Bir soruda eli çok açık demişsiniz.
Başka bir soruya ise dışarıda pek görüşmüyoruz, benim evime geliyor demişsiniz.
Başka bir yerde ise sadece çikolata gibi şeyler aldı diyorsunuz.
Cidden anlamadım..
Sızın ya da beraberliğiniZ için dışarıda da pek görüşmediğinize göre nerelerde, neler yaptı da eli açık diyebildiniz?
En az 1 ay civarında hediye almış mıydıne bileyim küçük bir pasta, bir çakmak, bir kalem, bir anahtarlık, isterdim yani. beni hatırlayıp almış olma düşüncesi bile yeterdi