Sevgilim doğum günümde hediye almadı

yok aynı yerdeyiz. evi benim evime 2 km.

öküz. ben de farklı şehirdeyse hani nelki görüşünce verecektir hediyeyi dedim ama katıksız öküz. insan bari yüz yüze kutlar sanki okyanus ötesindesin bir de telefon ediyor 10 dk zaman ayır da yanına gelip kutla bari. büyük konuşmayayım ama hediye neyse de telefonla kutlama olayını ben sevgilimin burnundan getirirdim.

10 ay uzun bir sure ve sizin neyden hoslanip, hoslanmicagini bilmesi gerekir.

Bana gore affedilir bir sey deil amaaa, maddi durumu ne durumda birsey diyemem. Belki yok anina denk geldi birsey yapamadi, tölere edebilrim belki.

Fakattt sizin o kadar dusunceli davranip, gun icinde kendini ozel hissettirmeniz ve onun o gunu basit birgun gibi gormessini edemem.

Bilmiyorum da size ayril diyemem fakat, restinizi koymanizi soyleyebilirim.

Kimi insan bole ozel gunlere ozen gostermeye bilir fakat ben gosteririm ve eşimde bunu bildigi icin yilbasindan tut, 14 subat, dogum gunu, evlilik yil donumu vs gibi seyleri asla es gecmez.Ki bende gecmem.

Sevgilinizin hic durumu yoksa kucuk bir pasta alip, yada 2 dal cicek alip sizi mutlu edebilirdi ki, dogum gununu bilip, birikim yapip size guzel bir hediye mutlaka almasi gerekirdi.

Sonucta siz yapmissiniz, sizin verdiginiz degeri, onunda size vermesi gerekirdi..

Siz bu konuyu ona actiniz mi, yada bir cicek alamadim dediginde ne dediniz neden alamamis bunlari soledi mi ?

ben sitemimi mesajla dile getirdim. hiç cvp yazmadı

Alamadım ne demektir ya? Nasıl alamamiş? Vakti yoksa bir tıklamaya bakar.
Parası yoktur meselesi değil bu illa fazla ücret ödeyerek almış olmasi gerekmiyor.

İnsan 2km ötede oturan sevgilisinin doğum günü mesaj atarak mi kutlar? Bari dışarı çıkmayı teklif etseydi.

Onem verdiginizi bildigi halde senede 1 kere doğum günü, 1 kere yıldönümü kutlamayi beceremeyen adam sizi bunlara layık gormuyordur hangi iyi özelliklerine odaklanirsaniz odaklanın.

İlişkinizi ve sizi sahipleniyor mu? Heran kaçıp gidecekmiş gibi davranıyorsa hazırlıklı olun. Hediye almadı diye bu kanıya varmış olmak belki yanıltıcıdır ama en azından önemsediğini hediyesiz de hissettirebilirdi.

Parası olmayan adam kağıttan uçak yapar onu getirir yani olay o değil. Bence mesajla yazdıysanız daha fazla bu konuda bir şey söylemeyin, hatasını anlayana kadar da mesafeli davranın sıcak olmayın, gönlünüzü almak zorunda kalsın eskisi gibi olmak için.

durumu gayet uygun, maaşı var sevgililer gününüdekutlamadı ama önemsemedim, yılbaşı kutlamasını zaten beklemiyorum, ama doğum günlerini önemsiyorum çünkü kişiye özel, genel bir kutlama değil, o gün sana özel bir gün. ben gerekeni her zaman yapıyorum, böyle böyle tanıyorum işte, her seferinde sevdiğini aşık olduğunu söyleyen biri, arada çok nadir olsa hediye almışlığı vardır ama küçük hediyeler, çikolata falan. o bile beni mutlu ederdi.bu olay birkaç gün önce oldu. ben birkaç uzun mesajla sitemimi üzüntümü dile getirdim.

Sevgili veya nişanlıyken vs hediyelere süprizlere boğan adamlar bile Evlendikten sonra öküze bağlıyor da bu şimdiden bişey yapmamış sonunu iyi göremedim valla üzgünüm ayrıca illa maddi bi hediye almasına gerek de yok, birlikte vakit geçirebileceğiniz özel bi an ayarlayabilirdi. O günü gözlerinin içine bakıp,sarılıp , gezip tozup sevgi sözcükleri ile geçirip sana özel olduğunu hissettirebilirdi en azından.telefon nedir sms nedir ya! Sıradan bi arkadaşın da o kadar kutluyor Doğum gününü.farkı?

ben de öyle davranmaya çalışıyorum. ne yapacağımı bilemediğim için çaresiz kaldım fikir almak istedim o yüzden foruma üye oldum

diğer yönlerini iyi anlatmışsın, takma kafana bence...

peki sonrasında tekrar görüştünüz mü sitem mesajından sonra? sitem mesajına karşı tepkisi ne olacak merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…