yok, iki gündür sessiz. ne yazdı ne de aradı, ne de birbirimizi gördük, ben de aynı şekilde sessizliğimi koruyorumpeki sonrasında tekrar görüştünüz mü sitem mesajından sonra? sitem mesajına karşı tepkisi ne olacak merak ediyorum.
Bilemeyiz. O öyle söylüyor da acaba öyle mi? Böyle bir şey varsa haksızlık etmiş olursunuz. Yoksa da sana iyi davranıyor mu, değer veriyor mu, ona bak. Asıl önemli olan bunlar.
7 yıldır esımle dogum gunu gecırdık ben ılk yıl aldm ondan bekledım almadıgeçen hafta doğum günümdü, sevgilimin haberi vardı. Ben tatlı bir heyecanla bir sürpriz bekledim açıkçası. doğum günümde mesaj attı kutladı, kısa bir mesaj. birkaç saat sonra da aradı birkaç dakika konuştu. Sonra çiçek falan da alamadım dedi, öğlen gibiydi, ben hala bir sürpriz yapar mı diye beklerken hiçbir sürpriz olmadı. Ben aylar önce upuzun güzel bir mesaj yazmış, hatta gün içinde bir kaç kere buna dair mesajlar atmıştım kendini özel hissetsin diye. sonra güzel iki hediye alıp vermişti. hediyeyi alınca da çok mutlu olmuştu. ben bir çöp ile bile mutlu olabiliyorum ve buna rağmen hiç bir şey hediye etmedi. birkaç gündür bu durumdan dolayı kendimi kötü hissetmem normal mi? Sizce bundan sonraki süreçte nasıl davranmalıyım? Lütfen değerli yorumlarınızı bekliyorum.
yok, iki gündür sessiz. ne yazdı ne de aradı, ne de birbirimizi gördük, ben de aynı şekilde sessizliğimi koruyorum
Maddi sıkıntısı olsa bile insan bir kaç güzel satır yazar ya???
Ne bileyim içten sıcak bir mesaj yazar, seni seviyorumla kapar falan
Gelir kapına bir sarılır, öper
benim icin boyle gunlerin bir anlami olmadigi icin uzerinde durmazdim
okudukça gözlerim doluyor
yok arada pek sık almıyor çoookkk nadir, ddim ya bir çikolata falan. ben daha çok sey almışımdır ona7 yıldır esımle dogum gunu gecırdık ben ılk yıl aldm ondan bekledım almadıbende artık bıraktm kutlamayı. Esım hedıye almaz ama bazen gıder ıstedıgım bırseyı alır gelır o daha cok hosuma gıdıyor. Adam hıc kendını bozmadı ya yapmacık olmadı ılk yıllar alıp sonra almamızlık etmedı helal olsun benıde alıstırdı beklemıyorum. Tamamen beklentıyle alakalı bırde arada alıyorsa hedıye o gunde almayıversın canım ne olmus
acaba senden mi uzaklaştı diyeceğim ama bunu doğum gününde mi anladı yani. aslında çok basit bir açıklaması da olabilir bir konuşabilseniz. hayırlısı diyelim ne diyelim.
Ne diyecek bakalım açıklama olarak
olayı büyüttüğümü düşünürse hata eder. çünkü normal şartlarda olayları büyüten biri değilim.
korkarımki bana da öyle geliyor
Bende cok sey aldm sanıyordum basta bır ıse gırdı masallah bır suru sey aldı sagolsun yanı bu senle alakalı canm kadınlar ısterler ama anlasıyorsanız tek bu yuzden canını sıkma tabıkı sor ona neden almadıgını ama belkı aklında baska bırsey var. Sevgılıykeb esım dedı bak benden sevgıler gunu dogum gunu bırsey bekleme bende sen kutlamazsan bende kutlamam dedımyok arada pek sık almıyor çoookkk nadir, ddim ya bir çikolata falan. ben daha çok sey almışımdır ona
Öf o zaten klasik erkek bahanesi
"Çok büyütüyorsun"
Onun arkasına sığınıyorlar hemen
Hiç büyütmüyorsun
Sonuçta bana neden elmas kolye almadın alınganlığı değil bu
Neden iki sıcak cümle yazamıyorsun 10 aylık sevgiline alınması