maddi durumu iyi mi? belki zor zamandan geçiyordur.
yok maddi anlamda darda değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maddi durumu iyi mi? belki zor zamandan geçiyordur.
yok aynı yerdeyiz. evi benim evime 2 km.
Hediye almayabilir belki tamam ama kısa mesajla kutlamak nedir, arasın bari değer verdiğini göstersin. Sevmedim bu hareketi
10 aydır
öküz. ben de farklı şehirdeyse hani nelki görüşünce verecektir hediyeyi dedim ama katıksız öküz. insan bari yüz yüze kutlar sanki okyanus ötesindesin bir de telefon ediyor 10 dk zaman ayır da yanına gelip kutla bari. büyük konuşmayayım ama hediye neyse de telefonla kutlama olayını ben sevgilimin burnundan getirirdim.
Eli açık adam hediye almaz mı canım.. o zaman sana değer vermiyor hediye almaya layık görmüyor demektir bence .. erkek adam sevdiğini mutlu eder. Hediye almaktan memnun olur benceasla cimri değil, eli açık
10 ay uzun bir sure ve sizin neyden hoslanip, hoslanmicagini bilmesi gerekir.
Bana gore affedilir bir sey deil amaaa, maddi durumu ne durumda birsey diyemem. Belki yok anina denk geldi birsey yapamadi, tölere edebilrim belki.
Fakattt sizin o kadar dusunceli davranip, gun icinde kendini ozel hissettirmeniz ve onun o gunu basit birgun gibi gormessini edemem.
Bilmiyorum da size ayril diyemem fakat, restinizi koymanizi soyleyebilirim.
Kimi insan bole ozel gunlere ozen gostermeye bilir fakat ben gosteririm ve eşimde bunu bildigi icin yilbasindan tut, 14 subat, dogum gunu, evlilik yil donumu vs gibi seyleri asla es gecmez.Ki bende gecmem.
Sevgilinizin hic durumu yoksa kucuk bir pasta alip, yada 2 dal cicek alip sizi mutlu edebilirdi ki, dogum gununu bilip, birikim yapip size guzel bir hediye mutlaka almasi gerekirdi.
Sonucta siz yapmissiniz, sizin verdiginiz degeri, onunda size vermesi gerekirdi..
Siz bu konuyu ona actiniz mi, yada bir cicek alamadim dediginde ne dediniz neden alamamis bunlari soledi mi ?
Parası olmayan adam kağıttan uçak yapar onu getirir yani olay o değil. Bence mesajla yazdıysanız daha fazla bu konuda bir şey söylemeyin, hatasını anlayana kadar da mesafeli davranın sıcak olmayın, gönlünüzü almak zorunda kalsın eskisi gibi olmak için.
diğer yönlerini iyi anlatmışsın, takma kafana bence...hediyeden ziyade yüz yüze bile kutlayıp iyi ki doğdun deseydi yine çok mutlu olacaktım. bu onunla geçireceğim ilk doğum günüm olacaktı. hayatımda o insan olmasaydı umut etmezdim, ama sevdiği biri varken üstelik karşı tarafın da sevdiğine inanıyorken bunu yaşamak açıkçası bana dokundu biraz.
Maddi durumların iyi olduğunu söylediBelki şu ara maddi durumu iyi değildir. Belki büyük bir sıkıntısı vardır. Bunlardan hiçbiri değilse önemsememiş.
Bilemeyiz. O öyle söylüyor da acaba öyle mi? Böyle bir şey varsa haksızlık etmiş olursunuz. Yoksa da sana iyi davranıyor mu, değer veriyor mu, ona bak. Asıl önemli olan bunlar.Maddi durumların iyi olduğunu söyledi