Sevgilim deniz astsubaylığını kazandı aklımda bazı sorular var

Pitircik13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
24
5
26
Merhaba 5 yıldır sevgilim var ve deniz astsubaylığını kazandu gemilerin seyirleri en fazla kaç ay oluyor evlenmeyi düşünüyoruz fakat evlilikte düzen nasıl oluyor deniz astsubayı eşleri cevaplarsa sevinirim

Merhaba 5 yıldır sevgilim var ve deniz astsubaylığını kazandu gemilerin seyirleri en fazla kaç ay oluyor evlenmeyi düşünüyoruz fakat evlilikte düzen nasıl oluyor deniz astsubayı eşleri cevaplarsa sevinirim
3 ay olur diye biliyorum kuzenim evliydi ordan biliyorum ama daha uzun olurmu bilemem

Benim kuzenimin esi oyle.ve iki cocuklari var. Cocuklar icin daha zor. Cunku surekli annelerine anne bizim babamiz neden gece eve gelmiyorlar diye soruyorlar uzuluyorlar. Isi de birakamiyor bildigim kadariyla belli bi.sure bitmeden birakirsa yuklu miktarda para odenmesi gerekiyor ama.emin degilim

Benim bir arkadasım var eşi denizci astsubay 3 ay gelmiyor 1 ay kadar evde diyo biliyorum tayin yerleriniz hep deniz olan yerler olacak en guzel yanı bu bir cocuklari var kız icin esi uzakta olması sorun degil daha cok ozluyor ama iclerini bilemiycem.. benim esim havacı astsubay ama oyle uzak kalabilecegimi dusunmuyorum... kisiden kisiye gore degisir yani onlar birbirlerinden uzak kaldikca ozler ve disardna bakınva mubtesem evlilikleri gorünur bende yalniz kalmayı sevmedigimden esimi hep yanimda isterim yine sizin duygulariniza bagli

Aslında çok mutluyum.. ama içimde de bir tedirginlik var acaba birbirimizden uzaklaşır mıyız diye düsünüyorum
Sen birbirinden uzaklaşmayı bırak da evde bir arıza olduğunda halledebilecek misin, evde tek başına çocuklarına bakabilecek misin mesela bunları düşün... kendine güveniyorsan şimdiden hayırlı olsun erkek arkadaşının mesleği. Şu sitede de bir uzaklaşır mıyız muhabbetidir gidiyor. Evlenince evet illa ki uzaklaşacaksın, aşkın 8 sene sonra sekiz katına çıkmayacak. Gençler ve hayalleri pöfff🙄

Burada bir üyenin-eski bir üyeydi- eşi denizciydi ama nickini hatırlamıyorum. 🙄

Kuzenim denizci assubaydi, seyir sureleri war diye biliyorum. Evet bir gidiyordu baya gelmiyordu ama belirli bir sure sonra, bitiyor seyirleri sonra normal gorev yapmaya basliyorlar diye aklimda kalmiş. Tamda emin degilim.
Zor bir yaşam olur sizin icin ama alısirsiniz bir sure sonra sonucta seviyorsaniz herseye deger.

Sürekli seyirleri olmuyor; gemi görevinin de branşa göre süresi var, kara birliklerinde de görev yapacak ama seyir süresi diye bir şey yok 1 gün de olabilir 4 ay da zaten uzun süreli seyirleri herkes dört gözle bekliyor paralı çünkü maaş haricinde bi ton seyir parası alınıyor ciddi meblağlardan bahsediyorum

Valla uzun seyir sureleri olur genelde denizcilerin
.bir arkadasimin esi gemide muhendisti ordan duymustum. Deniz astsubayligini bilmiyorum ama sonucta iki gun degil uc gun degil. Uzun suren ayriliklar olacak. Boyle bir duzene hazir misiniz? Ben asla yapamam. Sabahtan aksama kadar bile merak ediyorum ozluyorum esimi.

X