• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim dansöze para taktı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar gerçekten çok aşırı abartıyorsunuz ben olur dediysem sizde hemen kesin olur diyemi anlayacaksınız bi an aceleden yazdım okadar yazdıklarıma dikkat etmedim burda kötü bişeyde söylemedim bukadar çıkışmanıza hiç gerek yoktu siz sarışın olabilirsiniz bu laftan sonra kendini aptalmı olarak algılıyosun sen kendini bildikten sonra nasıl yorum yapılmış fazla dikkat etmezdin demekki kendinle alakalı sorunların var sarışında olan biri varsada kendini biliyomusun açıklama yapmana gerek yok aptal değilim diye etrafındakiler sevdiğin kişilerde biliyorsa hiç sorun değil ben özellikle aysun kayacıyı örnek gösterdim gerçekten sarışın ve aptal bu herzaman söylenen bişi

aysun kayacıya aptal deme cesaretını barındıran zeka,
esmer guzelıymıs :) boya o boya, içeriğin de ortada. kımse ustune alınmasın kendını bılen bılıyor. ıyı mı bu lafım ? ... allallaaaa. nası bı cesaret delı cürretı mı denır buna ne denır. sarısınlara bunca lafı atabılen cahıl cüreyya kendıne gel.

arkadaşlar bırakın şu sarışınlığı esmerliği
konu dağılmasın ya
sanırım arkadaş düşünmeden bir laf etti ve sonu buralara geldi
zaten kendide onu yazdığına pişman oldu da işte
neyse konuya u dönüşü yapalım

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

pon pon kız gelmiş bakıyorum... :1ninca:

delikafadulden delikafadulden vereliniortak afferin kız çok zekisin sırnaşık şey
aslan erkeğinden bahsettin sen demi ama kadını ayrı erkeği ayrı yani yerimseniben

eheheh
evet tatlım
erkegını parmagında oynatmanın tek yolu onun esırı olmamak onu e zmek
boylece hep senın ustunde ıktıdat kurmak ıcın cabalıycak hep ulasamayacaktır.
asla hanedannına katıldıgını bellı etmemelısın.
aama afferın sevgılın yapmıssın elınde demektır.

dansöze de bırak taksın para sana da cok harcıycagını anlatır bu konu. :kahve:

yaa allahım ben bu kız yüzünden ban almıştım yine bu çıktı karşıma çok sevioz birbirimizi:)
bulup bulup yazıon haa.
hangi sevgilin bu canım akrıştırdım?

Onunda amaci bu zaten canim....burda böyle topikler aciyor ve milletin birbirine düsmesini izliyor....:delphin:

En kötüsüde basariyor birde acikcasi....

arkadaşlar gerçekten çok aşırı abartıyorsunuz ben olur dediysem sizde hemen kesin olur diyemi anlayacaksınız bi an aceleden yazdım okadar yazdıklarıma dikkat etmedim burda kötü bişeyde söylemedim bukadar çıkışmanıza hiç gerek yoktu siz sarışın olabilirsiniz bu laftan sonra kendini aptalmı olarak algılıyosun sen kendini bildikten sonra nasıl yorum yapılmış fazla dikkat etmezdin demekki kendinle alakalı sorunların var sarışında olan biri varsada kendini biliyomusun açıklama yapmana gerek yok aptal değilim diye etrafındakiler sevdiğin kişilerde biliyorsa hiç sorun değil ben özellikle aysun kayacıyı örnek gösterdim gerçekten sarışın ve aptal bu herzaman söylenen bişi

benim kendimle alakalı sorunlarım yok allaha şükür,ama senin olacakki bi dediğin bi dediğini tutmuyo!!dengesizce yorum yazdığının bilmem farkındamısın..ortaya bi laf atıyosun üstelik olur die kesin bir dille,bide diyosunki amma abartınız cart curtzemuszemus
sn yzarken aysun kayacı demedin!sarışınlar aptal olur dedin kafanmı güzelsositosositosonradan yazdın aysun kayacı öle geliyo die..yaptığun yorumlara dikkat ediceksin o zaman.burası msn değil arkadaşlarınla konuşmuyosun..hitaplarına dikkat et:delphin:

Zampule şimdi küsmüsünüz sevgilinle. Konuştunuzmu bunları ne cevap verdi çok merak ediyorum.
yok küsmedim ama diyemedim ona paraları niye bana takmadın diye konuşuyoruz yine.
sadece dedimki bakıyorum çok bonkörsün dedim

eeeeeeee zampule erkek arkadaşınla bar çıkışı ne oldu
ifadesini almadın mı

çok ilginç bir konu
yaa ben bu tavır ve davranışları bi yerden hatırlıyorum sanki
yada bu bir dejavu
bi tek bana mı oluyo bu dejavu yaa

Zampuleyle losap zaten birbirleriyle muhabbet içindeler.
E başlığa ne gerek vardı?
Kalabalık etmiş gibi olduk.
Kolonya'da böyle tek kişiye cevap yazardı genelde.
Hey gidi:delphin:

ben yatıyorum zampukum
arkadaslarım ıyı geceler
görurusuz ıyı konular ıyı sohbetler ...

Onunda amaci bu zaten canim....burda böyle topikler aciyor ve milletin birbirine düsmesini izliyor....:delphin:

En kötüsüde basariyor birde acikcasi....
ben silah zoruylamı dedirttim sen sarışınlara aptal deyiverde birbirinize düşün diye :jeyyar:

ulaaaaaaaaaaa kocam dansöze para takacak hemde yanımda
o paraları alır düdük yapar........... :jeyyar:

Zampuleyle losap zaten birbirleriyle muhabbet içindeler.
E başlığa ne gerek vardı?
Kalabalık etmiş gibi olduk.
Kolonya'da böyle tek kişiye cevap yazardı genelde.
Hey gidi:delphin:

dejavu dejavu işteee :roflol::roflol:
epaq sende mi kısss vallaha bende aynı şeyi düşündüm :roflol:

aysun kayacıya aptal deme cesaretını barındıran zeka,
esmer guzelıymıs :) boya o boya, içeriğin de ortada. kımse ustune alınmasın kendını bılen bılıyor. ıyı mı bu lafım ? ... allallaaaa. nası bı cesaret delı cürretı mı denır buna ne denır. sarısınlara bunca lafı atabılen cahıl cüreyya kendıne gel.

bak kızım aşırıya kaçıyosun ben dedim öyle demek istemidim bian aceleyle öyle yazdım diye sonra konu uzayınca siz sarışında olsanız kendinizi bildikten sonra ben aptal deyince aptalmı oluyosunuz bende burayı anlamıyorum hem bukadar abatmanın ne alemi var onu anlamadım sen sorunlu bir arkadaşsın belli al şimdi sende bana hakaret ettin şimdi cahil felan diye biz burda zeka yarıştırmıyoruz yorum yapıyoruz bukadar uzatma kapa o çeneni ilk söyledim aceleyle yazdım diye abartıyosunuz abartıyosunuz sanki ciddi bir sorun varmış gibi nekadar alıngan bir arkadaşsın kesin sen sarışınsın ve kendinle barışık bir arkadaş değilsin neyse uzatmayalım kusura bakmayın arkadaşlar oldumu

ben yatıyorum zampukum
arkadaslarım ıyı geceler
görurusuz ıyı konular ıyı sohbetler ...

Tamam canim....ama dikkat edesin ha...nikleri karistirmayasin sakin....:delphin:

Zampusun nikinle losap olarak yazarsan rezil olursun tüm KK ya...:olmaz:

Iyi kafa buldugnu saniyorsun dimi?

Buluyonda kiz gercekten....baksana kac kisiyi birbirine soktun burda...helal sana:delphin:

Back