• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim dansöze para taktı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yatıyorum zampukum
arkadaslarım ıyı geceler
görurusuz ıyı konular ıyı sohbetler ...

:roflol::roflol:bida konu açınca bana lütfen link atın:asigim:çok alemsin sen yaa..kendi kendine neler dio:roflol::roflol:

Onunda amaci bu zaten canim....burda böyle topikler aciyor ve milletin birbirine düsmesini izliyor....:delphin:

En kötüsüde basariyor birde acikcasi....

evet sultanım başarıyor...
yapmayın arkadaşlar.gaza gelmeyin
genel geçer bi lafı etti diye bu kadar üzerinde durup kırıcı olmayın

Konuyu Toplam 34 Kullanıcı okuyor. (33 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
elif_ba, 2006model, April, baby_dilay, bambusi, Bammbik, Çenebaz, cinsilatif, cloudy, elisaa, emcan01, emossss, esmerguzeli06, feen, furdevs, Gamzei, Gülsüm Sultan, gönülyarası+, helene27, lady34, losap, magiclowe, midimidi15, mltm87, Mrs.Sönmez, mucella70, nevbahar+, office, okypete, Satrapi, zampule, _AsO__

yoğunsun kız zampule

ne kaynatiyosunuz gene:olmaz:
konu gene mi zampule, pat diye dustum konuya yazilanlari da okumadimkaydirigubbakcemile3

Tamam canim....ama dikkat edesin ha...nikleri karistirmayasin sakin....:delphin:

Zampusun nikinle losap olarak yazarsan rezil olursun tüm KK ya...:olmaz:

Iyi kafa buldugnu saniyorsun dimi?

Buluyonda kiz gercekten....baksana kac kisiyi birbirine soktun burda...helal sana:delphin:
losap ayrı ben ayrı :olmaz: :sinifsinif: höf kuranı kerim ağzımızı yamultsun dedim kaç kere.
losapede yazık şimdi kızı azarlama bari :olmaz:

çok ilginç bir konu
yaa ben bu tavır ve davranışları bi yerden hatırlıyorum sanki
yada bu bir dejavu
bi tek bana mı oluyo bu dejavu yaa

la kilodi bajım bende bir yerlerden hatırlıyorum ama nirden çıkaramadım..CADIARZU

valla zampule çok ekşınlı yaşıyosun.biz evimizde köskös oturuyoruz.sende hergün bir macera var

o zaman aptal demeyeceksin. hakaret etmeyeceksin. herkes ağzından çıkana dikkat edecek. artık uzatmasanda konuya dönsek ne dersin. bir özür dilemeyip hala yaptığınla israr etmekte bu işte...

Kazen ve reklami yok mukaydirigubbakcemile3

Kk topiklerinde kız kalmadı inanın ki..heppücü burda....:1shok:

Zampule,losap mosap her kimsen şaka bir yana sana gerçekten üzülüyorum ..
Tıp gelişti ama o kadar da değil be güzelim ..

zampule konuyu açtın neden sorularımıza cevap vermiyorsun

Bence losap çıktığı için heyecanını yitirecek olan başlığa Dansözler Odası Başkanı gelsin.
Ekmek paramızla oynamayın desin.
Adrenalin tavan yapsın.

la kilodi bajım bende bir yerlerden hatırlıyorum ama nirden çıkaramadım..CADIARZU

valla benim burnuma keskin bir kolonya kokusu geliyo
ya akrabalar yada yada yadaa
bilmiyom yada sını :1ninca::1ninca:

ben bilmem beyim bilir diye iğrenç bir espiri yapardım ama evli deelim kuzu :roflol::roflol:

losap ayrı ben ayrı :olmaz: :sinifsinif: höf kuranı kerim ağzımızı yamultsun dedim kaç kere.
losapede yazık şimdi kızı azarlama bari :olmaz:

Kiz allasen yapma kiz:kedi::kedi:...aramizda kalicak bak...inan kimseye demicem...benden laf cikmaz...:1ninca:

Söyle sen ablaya...yerimseniben

Adam bi sana bakmıştır bi dansöze, yanımdakine yedirceğime dansöz yesin demiştir. Sen de kalkıp etseydin dans belki sana da başkası yapıştırırdı paracıkları.

Back