• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim dansöze para taktı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sarışınlar aptal olur ya ondan sormuştur konuya bakınca bian benimde aklıma gelmedi değil
ama oldumu şimdii bu sitede sarışınlar var o kadar bide kendine esmergüzeli yazmışsın hava atarcasına demek sen sarışınları çekemiyosun
akıl saçın rengindemikine -tatlicadiarzu-

aslan burcunda kendisi
hava atmayı çok seviyor cokacimcoook

e ondandır hayatım ıyı işte, gezıp eglendırıyor para harcıyor
hem dedıgın gıbı kısılıgınde var hava atmayı sevıyor
o da oyle memnun oluyor hayattan. bıra k yapsın
ılerde sen de ınsan ıcınde oynarsın sana da para tomarla atar kafandan kaydirigubbakcemile2

Dansöz sarı ama 200 ü o kapmış sen ne kapabildin bakim onu söyle zampülecimzemuszemus

Demek ki iş renkte değilmiş:umursamaz:

alkışlamama ve 200 tl takmama izin verirmisin nevbahar alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortak

parayı dur kazanayım takacağım az bekle:jeyyar:

sevgilim bardaki dansöze 100 lira taktı sonra aradan zaman geçti dansöz eğilip göğüslerini bize doğru sallayınca(para takın anlamında)sonra erkek arkadaşım tabi ehlikeyf oldu.
sonra bir 100 lira daha taktı içim gitti,kıskandım :gitme:
bende oynardım öyle sanki çok önemli bi figür yaptıda.
sizin sevgiliniz yada eşiniz dansöze para taksa kıskanırmısınız? -tatlicadiarzu-

Eh kaksaydin ya hemen...iki göbek atsaydin sende söyle....sonrada o dansöze bir kalca atip yere firlatsaydin....zemuszemus

Kiz patiska....allah iyligni versin senin....:roflol:

Dansöz sarı ama 200 ü o kapmış sen ne kapabildin bakim onu söyle zampülecimzemuszemus

Demek ki iş renkte değilmiş:umursamaz:
ben kapamadım çünkü dansözün dekoltesiyle göbeği açıktı figüreleri daha belirgindi ben siyah giyinince ne yaptığım belli olmuyodu sağa sola dönen karabasan gibi kaldım dansözün yanında :1ninca:

ama oldumu şimdii bu sitede sarışınlar var o kadar bide kendine esmergüzeli yazmışsın hava atarcasına demek sen sarışınları çekemiyosun

çok haklısın resmen hakaret etti sarışınlara....

Hadiii bakalııııım..Esmer sarışın çatışmasına dönmesin ltf.konudan uzaklaşıyoruz ama olmuyo böööle...

Zampuş, ama sende kendi konunu kendin daaatıyon...

belkı baska bı sebepten yazmıstır tatlım
sarısınlaraaptal dıcek kadar aptal oldugunu kabul etmez heralde arkadas. :umursamaz:

ben kapamadım çünkü dansözün dekoltesiyle göbeği açıktı figüreleri daha belirgindi ben siyah giyinince ne yaptığım belli olmuyodu sağa sola dönen karabasan gibi kaldım dansözün yanında :1ninca:

KArabasan gibi dans edince iyi bide borçlu çıkmadın be:roflol::roflol:

Öyyle yerlere giderken siyah mı giyilir be tatlım...Ağır protokol gibim...

Fuşyalar sarılar yeşiller fosforlu turanjlar giyseydin yaaa...
:olmaz:

:roflol: len zampule sende adam gibi şöyle namuslu,dürüst,seni ipleyen bi adamın yer aldığı hayal yok mu yahu sırnaşık şey anam habire bi bunalım,paso bi öküzlük ......
öyle adamlar normalde de var baydın artık bizi,bence sen senaryolar üzerinde biraz daha çalış,şöyle çok kibar,dürüst,romantizm fışkırtan bi adam oluştur hade bakim heyecanla bekliok naniknanik

Bu konunun olay örgüsü çok sade kalmış.
Usta senariste yakıştıramadım.
15 sayfada kalıverdi.

losap, zampule çok kıskandım samimiyetinizi. :gitme:

:roflol::roflol::roflol: bayılıyorum sana ya. bence yeni nickin karabasan olsun hadi anket açalım arkadaşlar zampulenin yeni nicki ne olsun benden A şıkkı karabasan

arkadaşlar benim sarışınlara bişey dediğim yok hemen konuyu saptırmayın öyle bir tabir var mesela aysun kayacı bana çok aptal gelir ama her sarışında böyle diye birşey söylemedim kendimle barışık bir insanımdır esmerimdir ama güzellikle esmerliğimle hava atmam neyse yorum yazasımda gelmedi yalnış anlamaya müsait bir topik

Back