• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim dansöze para taktı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mafoldumben losapçiğim seninkide böyle yaparmıydı
hayır bana taksa böyle üzülmezdim

Şimdi sen sevgilinin sana para takmadığına mı üzülüyorsun paranın gittiğine mi üzülüyorsun yoksa kıskandığından mı anlamadımmmm:uhm:

siwrisneklerde ağzının tadını bilio hee-tatlicadiarzu-
bi seninki bilemedi kıymetini:delphin:

Ayy ben bu isimleri daha yeni duyuyorum walla
Bütün gün KK dayım demek ki uyuyormuşumm haberim yokmuşşş,
Neyse paralasaydın yaa sevgilini ama daha sevme aşamasına gelmemişsiniz kaydirigubbakcemile3

Makkaş topiiinde kaşını gözünü boyuycaaana..çık dışarı bak az..neler oluyor...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bak takmıo dio üzülüon sonra konu açcan "sewgilim bana Taktıı..." die:delphin:

harbi ilginç konular açıyosun kıs zampiş...
Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
sivaslı58, 2006model, baby_dilay, bambusi, epaq, esmerguzeli06, furdevs, losap, maniac, PeSpEmBe, süperanne, tuce, xgelincikx, ÖZÜMBÜŞ, ¤ decemBer ¤

sevgilim bardaki dansöze 100 lira taktı sonra aradan zaman geçti dansöz eğilip göğüslerini bize doğru sallayınca(para takın anlamında)sonra erkek arkadaşım tabi ehlikeyf oldu.
sonra bir 100 lira daha taktı içim gitti,kıskandım :gitme:
bende oynardım öyle sanki çok önemli bi figür yaptıda.
sizin sevgiliniz yada eşiniz dansöze para taksa kıskanırmısınız? -tatlicadiarzu-

akıllı dansöz nereye gideceğini iyi kestirmiş:icecream::icecream:

kıskanacaksam öyle ortama neden gideyimki şakkıdı

gidiyorsam sonucuna katlanacağım demektir :ecrin_bebek:

gitmeyince bak 200 tl. cebime kar kalıyor kaptırmıyorum alınterimibuyrunnnnnnnnn

bune be yorum yaptım yorumumu okuyamadan yorum doldu kızım sana bravo böylesi konuları nerden buluyosun biz açsak bukadar talep görmez

harbi ilginç konular açıyosun kıs zampiş...
Konuyu Toplam 17 Kullanıcı okuyor. (15 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
sivaslı58, 2006model, baby_dilay, bambusi, epaq, esmerguzeli06, furdevs, losap, maniac, PeSpEmBe, süperanne, tuce, xgelincikx, ÖZÜMBÜŞ, ¤ decemBer ¤

öyle ilginçki 3 misafir bile var :roflol:

eyvah deşifre oldum kayıt altına alındım:1shok:

ben bu zampuşun sogukkanlılığına bayılıyom..ne kadar rahat cevaplar veriyor öyle...

Back