• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim çok sorumsuz

Canım bişiler yaşayacak erkek burda da yaşar imkanını bulduğunda, erasmustan kaynaklı bişi olmaz o. Ama işte sana güven vermesi gerek. Sen söyledin mi ben sana değer verdiğim için içim içimi yiyor, bana güven vermen lazım fln diye ? Yani ben seven erkek sevdiğine kıyamaz, senin için rahat değilken onunki de rahat etmemeli diye düşünüyorum. Ciddi bir konuşma geçti mi aranızda sorunlarınıza dair ?

tam da benimkini anlatmışsın. ilk başta sertçe düşünmeden hareket eder sonra yaptığına pişman olur. ama gururundan adım atmaz. aslında bilmiyorum bugüne dek onun bi adım atmasına da izin vermedim ki:) bilmem sen de öylemiydin ? her kavgada ilk adımı ben attım. sessiz kaldığım zaman bile hatasını anlarsa sadece özledimdiyemesaj atardı,ama gel barışalımvs demezdi yani. yine o durumda da ilk adımı ben atardım.bu adamları çok şımartmışız biz çoook.... ama dediğin gibi onu biliyorum aynen birgün karşılaşsak bir yerde ölür üzüntüden, ama şu an umrumda değil beni bu kadar üzdü ya onu da Rabbim üzsün!

tatlım aynıadamla beraber degilizdir dimi:D bende hiçç izin vermedim erasmustada bana tek bi msjl anlattı gitti yaptı basvurusunu cok hatalıydı ben kapısına kadar gittim hiç çabalamasına izin vermedim yormadım paşay:ı tabiki böyle olucaktı sonu:)aynı şeyleri yaşamışız valla anammm:)

tatlım aynıadamla beraber degilizdir dimi:D bende hiçç izin vermedim erasmustada bana tek bi msjl anlattı gitti yaptı basvurusunu cok hatalıydı ben kapısına kadar gittim hiç çabalamasına izin vermedim yormadım paşay:ı tabiki böyle olucaktı sonu:)aynı şeyleri yaşamışız valla anammm:)

haa yok benimki üni demezunolalı çok zaman oldu aynı kişiolamazlar :D valla aynı şeyler yaa şok oldum:) benimki iş için şehir değiştirme olayını bana üstün körü söyledi ben kızdım başta sonra ayağına kadar gittim tamam istediğini yap yeter ki mutlu ol yeter ki kalbin benimle olsun dedim :D ama yok kıymet bilmiyorlar işte anaları gibi davrandık işte şimdi de bi tarafları kalktı, adiler yaaaa!

Canım bişiler yaşayacak erkek burda da yaşar imkanını bulduğunda, erasmustan kaynaklı bişi olmaz o. Ama işte sana güven vermesi gerek. Sen söyledin mi ben sana değer verdiğim için içim içimi yiyor, bana güven vermen lazım fln diye ? Yani ben seven erkek sevdiğine kıyamaz, senin için rahat değilken onunki de rahat etmemeli diye düşünüyorum. Ciddi bir konuşma geçti mi aranızda sorunlarınıza dair ?

zeytincim hernekadr suan bitme yolunda olsakta beni cok sevdigini biliyorum..cok dürüst gerçekten ne olsa anlatır bana buna eminimde bu zamana kadarda yanlş bişeyini yani kızlarla başka durumlarını duymadı görmedim ki ben çok herşeyi didik didik ederim cıkan seler cıkıyor hatt adıma kayıtlı ben netten my vodafondan aradıgı msjatgı noları görebılıyorum arkadş nolarıda bende hepsi ortak arkadaşlarımız.. aramız bozuk diye son 5 gün baktım napmış diye abisi babası arkadşlaryla konşmuş sadece ve benim böle bişi yaptıgımı tahmi bile edemez o konuda güvniyorum ama bana ulaşamadı diye 3 gün konuşmadım diye 2 kız ark ekledi hemen fotolarmızı sildi ilişkimizi kaldrdı zoruma gitti cok hemde...erasmus olayına gelince tabiki insan heryerde yapar bu zamana kadar yapmadı buna eminnim ama orada ortam rahat kızlar rahat tipi düzgün ne biliyim içim sıkılıyor bunları düşündükçe:( konştu benimle canım günlerce bıkmadan konuştu gelecegimiz için olucak bu ilerde iş hayatında 1tık önde olucam bana güvenmeme sebebin ne şmdiye kadar tek bi hata yaptmmı sana karşı bizi 4 bucuk ay bitiremez hergün konuşacagz söz ne olsa maille konuşmadgımz gün atıcam sana facem sende olucak arrıcam seni fırsat oldukça vs vs vs konştu:( içimi rahatlattı ama son zamanlarda cok rahatdavrnır oldu 8 gün geçti özlüyorum dayanamıyorum cok seviyorum aydınlıgımsın demeler başladıı...erasmusu kafamda çok büyütmelimiyim sence?

bu aradasadece 5 gün tek baktım kimle konşmu etmiş diye başka zaman kurcalamm öyle....cok nadirdir yani kurcalamalarım:)

canım çok da ciddi olay olmamış aslında sizin ama sen yine de biraz çektir. her zaman elinin altında diye düşünmesin. ama seninki şansı hak edebilir.

haa yok benimki üni demezunolalı çok zaman oldu aynı kişiolamazlar :D valla aynı şeyler yaa şok oldum:) benimki iş için şehir değiştirme olayını bana üstün körü söyledi ben kızdım başta sonra ayağına kadar gittim tamam istediğini yap yeter ki mutlu ol yeter ki kalbin benimle olsun dedim :D ama yok kıymet bilmiyorlar işte anaları gibi davrandık işte şimdi de bi tarafları kalktı, adiler yaaaa!

:D:D aynısı valla... işte çntada keklik oldugunu hisettrmicen valla yüz vermiceksin bunlara

canım çok da ciddi olay olmamış aslında sizin ama sen yine de biraz çektir. her zaman elinin altında diye düşünmesin. ama seninki şansı hak edebilir.

canım yordu beni sorumsuzluguyla hep benim ugraşmamla her defasında bi misilleme yapmasıyla ugraşmak istiyorsa artık o ugraşsın ozaman düşünürüm:( canım aa senin ciddi yelkenleri fora verme olurmu lütfen:S

Back