• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim çok sorumsuz

araman ya da mesaj atmak onu daha da egolu yapıcaktır. bence arama ve mesaj da atma tatlım.

yeterince egolu zaten:S ben konusmak hem cok istiyorum hem yaptklrını düşününce sesin duymak bile istemiyorum.. içimde kalanları söylemek istiyorum ama ilk msjnda aramasında olsun istmiyorum eminm bu ana kadar arayacagımı düşünüyordu hep ben aradım ben arayı düzelttim ugraşmasına izin vermedim:S

içinden ne geliosa onu yap canım eğer hala devam etmek istiosan aç konuş ama kesin bitti diosan da gerek yok bence.

senin içinden de aramak geliyo.bi kere konuşmanız gerekir yoksa hep keşke konuşsaydım dersin

senin içinden de aramak geliyo.bi kere konuşmanız gerekir yoksa hep keşke konuşsaydım dersin

son defa canımı yaktıgı için konuşmak isterim ben keşke dememk için kalbmden gelenin fazlasını hep yaptım yapardımda beni böyle yok sydıgını açık açık gör4meseydim:( ararsa eger bir daha konuşacagım zaten..ama bidaha aryacagını sanmam bende aramam.

içinden ne geliosa onu yap canım eğer hala devam etmek istiosan aç konuş ama kesin bitti diosan da gerek yok bence.

için de pişmanlıgı azda olsa hisetseydi defalarca arardı...ben hep aman kızmasın ne misilleme yapıcak diyemi beklicem:S

Senin duygularını önemsemeyen biri için bu kadar üzüldüğüne değmez..
Hayatının en güzel yıllarını egosu tavan yapmış bi adamı(!) idare etmekle geçirme..
İstanbul, başka şehirler, erasmus.. Kafası bir hayli karışmı, gözüde bi o kadar açılmış anlaşılan..
Sen burda onun için ağıtlar yakarken kim bilir o kimlerle gününü gün ediyordur.. Kim bilir..
O yüzden kendine yazık etme.

kızlar napmaya çalışıyr bu:S dün aradı msj attı 1 tane sustu sabah msj attı konuşlım diye bende ikmizinde müsait oldugu bi zamanda konuşuruz biz haketmesekte geçirdigimiz 4 yıl bunu hak ediyor dedim oda konuşalım dün akşam dayanamadım artık seni çok özlüyorum....dedi bende evap atmadıım hiç sabah attı ve hala sess seda yok napmaya çalışıyor anlamıyorum:Sben ar4tık istemiyorum cok sviyorum ama istemiyorum napaym???????bakınlütfen

kızlar napmaya çalışıyr bu:S dün aradı msj attı 1 tane sustu sabah msj attı konuşlım diye bende ikmizinde müsait oldugu bi zamanda konuşuruz biz haketmesekte geçirdigimiz 4 yıl bunu hak ediyor dedim oda konuşalım dün akşam dayanamadım artık seni çok özlüyorum....dedi bende evap atmadıım hiç sabah attı ve hala sess seda yok napmaya çalışıyor anlamıyorum:Sben ar4tık istemiyorum cok sviyorum ama istemiyorum napaym???????bakınlütfen

Hmm durumlar anlaşıldı..
Sen bi köşede bekle, o keyfini çıkarsın, özgürce gezsin dolaşsın dilediğini yapsın etsin ama sen aynı düzende bekle onu hevesini alınca kürkçü dükkanına dönsün..
Yok ya daha neler?!
Aldanma samimiyetine. Hayatını mahvetmesine izin verme.
Sevgi dediğin, aşk dediğin şey mutlu olmak için vardır. Elbet sıkıntılarınızda olur ve o sıkıntıyı el ele atlatmak size güç verir ama sizin durumunuz farklı..
Bu saatten sonra sil onu kafandan, hayatına onsuzda devam edebilirsin.. Dünya onun etrafında dönmüyor. Bunu anla.
Sonra kendine hobi edin, bişeylerle ilgilen.. Ona acı çektircem hemen ayrılmayacağım diyorsanda bu planlarını hayata geçirip onu takma.
Sabah mesaj attıysa gece cevap ver off çok yoğun bi gündü ama çok eğlendik cevap veremedim kusura bakma tarzı şeylerle aynılarını onu hissettirebilirsin..
Allah yardımcın olsun canım

benim kızarkadaşım da a vardı aynı sorun kız gitti hacıya hocaya şimdi evliler...çocugu kendine bağladı ya resmen

liseli ergen gibi davranmış sevgilin 2günde hemen kız ekle face'e resmleri kaldır fln bu kadrcık seyde böyle yapıyorsa işin var senın bunla:50:

kızlar konuşalım diyor sonra susuyor ne arıyor ne başka bişi en son ben bugün aradım açmadı msj attım napmaya çalışıyorsun artık ne oluyor diye uzun bi msj attım 3günde bunu yapıosan 1 ay 4 ay 1 sene sonra nasıl güvenicem sana benmle konusma cesaretin dahi yok vs vs söyledim cevap atmadı ya ben istemıorum ama konuşmuyor bile cok özlüyorum siyip sustu 1 defa tek aradı sustu napıcam ben bununla..hattı bnmüstüme kaytlı hat detayna baktım arkdşlaryla msjlaşms konuşmuş hep ama meela bugün msj atım an oda akadaşna msj atmış yani görmüş sallamıyor bile bu ne rhatlıktır neyi bekliyor napmaya çalışıyor ben öylede devam edemiyormki hayatıma kendni bikaçgün sora hatırlatcak biri istemyorum napıım ortak oun derdime:(

kızlar içim çok sıkılıyor kalbimin kırıklıgı hemen geçsin:(rabbim yardımcıız olsun

En çekilmez erkek tipi sorumsuz erkek tipidir bence.. Bi ömür çekmek öyle kolay değil.. A dan z ye herşeyi sen düşünmek zorunda kalınca anlayacaksın..

bu kalp kırıklığı geçicek mi birgün bilmiyorum,yoksa bu şekilde sürekli üzülerek,öfkelenerek, geçmişi düşünerek yaşamak çok zor canım ben artık çok bunaldım hep bunları düşünmekten. zamana ihtiyacımız var ama her şeyi zamana bırakmaktan da nefret ediyorum :(

hayy sen cok yaşaa.. bende nefret edıyorum... zaman zaman dıyoruz bı bakmısız omrumuz gecmıss.. ama elde var 0 yaniiiiiiii...
ben ılahı adalate guvenıyorum.. sıgınıyorum... bılıyorum bu dunyada olmasa da dıger dunyada karsıma cıkıcak ...
:43:

bu kalp kırıklığı geçicek mi birgün bilmiyorum,yoksa bu şekilde sürekli üzülerek,öfkelenerek, geçmişi düşünerek yaşamak çok zor canım ben artık çok bunaldım hep bunları düşünmekten. zamana ihtiyacımız var ama her şeyi zamana bırakmaktan da nefret ediyorum :(

kızlar dün gece msj atmıştı seni çok seviyorm....ben karanlık gceyim sen ışıdayn ay gel diyorum sana gelll yazmştı cvp vermedim günde bana böle şeler deme dedim o yazdı bişiler bende yazdm sora sustuk konuşmadık içim sıkılıyorr çokk çok pişmannnnnn oolsunnnnnnnnnnnn kızlar erasmusuda arastrdım erkeklerin hepsi orda bşiler yaşıyormuş orda bunları düündükçe çıldırıyorum:(

hayy sen cok yaşaa.. bende nefret edıyorum... zaman zaman dıyoruz bı bakmısız omrumuz gecmıss.. ama elde var 0 yaniiiiiiii...
ben ılahı adalate guvenıyorum.. sıgınıyorum... bılıyorum bu dunyada olmasa da dıger dunyada karsıma cıkıcak ...
:43:

canım bu dünyada illa ki çıkacak , bir şekilde insanlar yaptıklarının cezasını bu dünyada da ödüyor son nefesinde bile olsa. adalet yerini bulacak. bir bakmışız biz gülerken onlar perişan haldeler....

kızlar dün gece msj atmıştı seni çok seviyorm....ben karanlık gceyim sen ışıdayn ay gel diyorum sana gelll yazmştı cvp vermedim günde bana böle şeler deme dedim o yazdı bişiler bende yazdm sora sustuk konuşmadık içim sıkılıyorr çokk çok pişmannnnnn oolsunnnnnnnnnnnn kızlar erasmusuda arastrdım erkeklerin hepsi orda bşiler yaşıyormuş orda bunları düündükçe çıldırıyorum:(

canım en iyisini yaptın. çok daha pişman olacak... seninki şimdiden pişman darısı başıma... bırak gitsin erasmusuna. eğer bişeyler yaşayacak kadar adiyse orda, seni seviyorum derken, zaten kokusu çıkıyor bir şekilde yanına kalmıyor. daha çok sürünecekler. sakın arama sen de benim gibi kendine engel koy. ne kadar kaçarsan öyle geliyorlar işte....

canım bu dünyada illa ki çıkacak , bir şekilde insanlar yaptıklarının cezasını bu dünyada da ödüyor son nefesinde bile olsa. adalet yerini bulacak. bir bakmışız biz gülerken onlar perişan haldeler....

canım en iyisini yaptın. çok daha pişman olacak... seninki şimdiden pişman darısı başıma... bırak gitsin erasmusuna. eğer bişeyler yaşayacak kadar adiyse orda, seni seviyorum derken, zaten kokusu çıkıyor bir şekilde yanına kalmıyor. daha çok sürünecekler. sakın arama sen de benim gibi kendine engel koy. ne kadar kaçarsan öyle geliyorlar işte....

tabiki çıkacak 4 yıl dile kolayy her anlarında yanlarındaydık tabikde bir boşluga düşücekler ama şimdi degill onlar şimdii dar düşünüyorlar bbiz acıımızı cekerken gülüp eglenyorlar ama sonra nolucak? piman olsunlar çok pişman olsunlar bzde sabırlı olalım..benmki piman olsada çok katıdır çok gururu var bu msjı bile atması büyük bişi ama öfkem gemez onaa...erasmus 4bucuk ay dönüp dolascagı yer yine aynı yer mutlaka bi gün karşılaşırız içi acır...ama bende o ordayken onu düşündügümde acıcaak içim:(

tabiki çıkacak 4 yıl dile kolayy her anlarında yanlarındaydık tabikde bir boşluga düşücekler ama şimdi degill onlar şimdii dar düşünüyorlar bbiz acıımızı cekerken gülüp eglenyorlar ama sonra nolucak? piman olsunlar çok pişman olsunlar bzde sabırlı olalım..benmki piman olsada çok katıdır çok gururu var bu msjı bile atması büyük bişi ama öfkem gemez onaa...erasmus 4bucuk ay dönüp dolascagı yer yine aynı yer mutlaka bi gün karşılaşırız içi acır...ama bende o ordayken onu düşündügümde acıcaak içim:(

tam da benimkini anlatmışsın. ilk başta sertçe düşünmeden hareket eder sonra yaptığına pişman olur. ama gururundan adım atmaz. aslında bilmiyorum bugüne dek onun bi adım atmasına da izin vermedim ki:) bilmem sen de öylemiydin ? her kavgada ilk adımı ben attım. sessiz kaldığım zaman bile hatasını anlarsa sadece özledimdiyemesaj atardı,ama gel barışalımvs demezdi yani. yine o durumda da ilk adımı ben atardım.bu adamları çok şımartmışız biz çoook.... ama dediğin gibi onu biliyorum aynen birgün karşılaşsak bir yerde ölür üzüntüden, ama şu an umrumda değil beni bu kadar üzdü ya onu da Rabbim üzsün!

Back