Canım benimde sevgilim çok umursamazdı aynı senin anlattıgın tarzda beni asağılamaya herkesin içinde rencide etmeye başladı ayrılık imaları da etti çok kötü kavga etmiştik ertesi gün buluştuk o benden barışmayı umarken ben ayrılık konusması yaptım buna bir güzel ağzını acıp tek bir laf edemedi son zamanlarda resmen umursamaz ayrılma mesajları veren insan konusmadan sonra gözleri doldu bastım gittim tabi ben onu mu bekleyecegim...
arkasından arkadaşım gitti bir güzel aglamış arkadasımın omzunda şoklar içinde...
aradan zaman gecti barıştık ve bana şöyle dedi;ben seni garanti olarak görüyordum ayrılmassın sanıyordum hiç birşeyin garantisi yokmuş. neyse evlilik lafları ediyorduk falan ama barışmamızdan sonra genellikle alttan alan taraf o oluyor taviz vermiyorum her dedigini yapmıyorum evlilik lafı etmiyorum o ediyor hatta
çok fazla taviz vermek alttan almak bu noktaya getirmiş seni aynen bende oldugu gibi nitekim resimleri kaldırmış kızları eklemiş hemen sen biz ayrılmadık ki niye böyle yaptın falan demişsin kafasına dank ettireceksin erkeklerin sen olsanda olur olmasanda imajı vereceksin...
şimdi biz çok iyiyiz maşallah...
sizde öyle olursunuz inşallah...