araman ya da mesaj atmak onu daha da egolu yapıcaktır. bence arama ve mesaj da atma tatlım.
senin içinden de aramak geliyo.bi kere konuşmanız gerekir yoksa hep keşke konuşsaydım dersin
içinden ne geliosa onu yap canım eğer hala devam etmek istiosan aç konuş ama kesin bitti diosan da gerek yok bence.
kızlar napmaya çalışıyr bu:S dün aradı msj attı 1 tane sustu sabah msj attı konuşlım diye bende ikmizinde müsait oldugu bi zamanda konuşuruz biz haketmesekte geçirdigimiz 4 yıl bunu hak ediyor dedim oda konuşalım dün akşam dayanamadım artık seni çok özlüyorum....dedi bende evap atmadıım hiç sabah attı ve hala sess seda yok napmaya çalışıyor anlamıyorum:Sben ar4tık istemiyorum cok sviyorum ama istemiyorum napaym???????bakınlütfen
kızlar içim çok sıkılıyor kalbimin kırıklıgı hemen geçsinrabbim yardımcıız olsun
bu kalp kırıklığı geçicek mi birgün bilmiyorum,yoksa bu şekilde sürekli üzülerek,öfkelenerek, geçmişi düşünerek yaşamak çok zor canım ben artık çok bunaldım hep bunları düşünmekten. zamana ihtiyacımız var ama her şeyi zamana bırakmaktan da nefret ediyorum
hayy sen cok yaşaa.. bende nefret edıyorum... zaman zaman dıyoruz bı bakmısız omrumuz gecmıss.. ama elde var 0 yaniiiiiiii...
ben ılahı adalate guvenıyorum.. sıgınıyorum... bılıyorum bu dunyada olmasa da dıger dunyada karsıma cıkıcak ...
kızlar dün gece msj atmıştı seni çok seviyorm....ben karanlık gceyim sen ışıdayn ay gel diyorum sana gelll yazmştı cvp vermedim günde bana böle şeler deme dedim o yazdı bişiler bende yazdm sora sustuk konuşmadık içim sıkılıyorr çokk çok pişmannnnnn oolsunnnnnnnnnnnn kızlar erasmusuda arastrdım erkeklerin hepsi orda bşiler yaşıyormuş orda bunları düündükçe çıldırıyorum
canım bu dünyada illa ki çıkacak , bir şekilde insanlar yaptıklarının cezasını bu dünyada da ödüyor son nefesinde bile olsa. adalet yerini bulacak. bir bakmışız biz gülerken onlar perişan haldeler....
canım en iyisini yaptın. çok daha pişman olacak... seninki şimdiden pişman darısı başıma... bırak gitsin erasmusuna. eğer bişeyler yaşayacak kadar adiyse orda, seni seviyorum derken, zaten kokusu çıkıyor bir şekilde yanına kalmıyor. daha çok sürünecekler. sakın arama sen de benim gibi kendine engel koy. ne kadar kaçarsan öyle geliyorlar işte....
tabiki çıkacak 4 yıl dile kolayy her anlarında yanlarındaydık tabikde bir boşluga düşücekler ama şimdi degill onlar şimdii dar düşünüyorlar bbiz acıımızı cekerken gülüp eglenyorlar ama sonra nolucak? piman olsunlar çok pişman olsunlar bzde sabırlı olalım..benmki piman olsada çok katıdır çok gururu var bu msjı bile atması büyük bişi ama öfkem gemez onaa...erasmus 4bucuk ay dönüp dolascagı yer yine aynı yer mutlaka bi gün karşılaşırız içi acır...ama bende o ordayken onu düşündügümde acıcaak içim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?