ya hayatına başka biri girmiş olmasın ya da biri akıl fln mı veriyor?? malum erkekler hemen gaza gelirler:) boşver güzelim dua et ailenin karşısına çıkarmadan görmüşsün durumu...
ya biz kadınlar regl olmaya yakın garip davranırız da erkekler ne oluyor acaba??
beni cok tüketti canım erasmusa basvurmasınıda önce istemıyordum sonra düsündüm keske demesin diye konustum tamam gitmek istrsen git dedim yok askım sözümüz hep bir olurmu ya hep yada gitmem dedi gitmicem dedi neyse gitmemeye analstk sonra 3 günlügüne sehir dısına gitti tek bi msj attı bana erasmusa basvuruyorum diye ve gelip 1 gün içinde basvurdu aramız bozuktu 3 yıl insan arkadasına bile bunu yapmaz erasmusa basvuruyorum tek bi msjla anlatmaz bunu.. Daha neler ya basta böyle degildik gayet iyidik cok iyi anlasıyorduk mutluydum gözlerime bakıp gözleri doluyordu ama şimdii alakası yok yanyanayken iyiyiz ama böyle uzaklasınca aramız cok kötü hep yanyana olmayacagız ve 4. Sınıf olduk gelecege adım atarak ilerleyecektik ben nasıl güvenip ailemin karsısına cıkarayım..napıcam kızlar
Boşver canım ya diyorum ya uğraşılmaz böyleleriyle. İlk de değilmiş baksana erasmus konusunda bile siz kavgalıyken başvurması etmesi... Anladığım kadarıyla sizin tartışmalı olduğunuz her zamanı kendi çıkarı için kullanmış. Şimdi bunu yapan yarın birgün nişanlanınca evlenince de yapar. Huy bu değişmez. Aman eşim sinirlenmesin yine delice birşey yapar diye diye ömür mü geçer. bugün kavgalıydık ekledim diyen adam evlendiğinde kavgalıydık aldattım der altından kalkamazsın.
yaptıklarına bakılırsa dünden razıymış sanki ayrılmaya...
seni çok isteseydi, peşinden koşar, kaybetmemek için mücadele ederdi...
bu adam için kafa yormaya değmez arkadaşım..
buna benzer birşey benimde başıma gelmişti...
biz burda kahrolurken, onlar çoktan yeni aşklara yelken açıyorlar bile...
gitsin yoluna boşveeeerrr
Canım benimde sevgilim çok umursamazdı aynı senin anlattıgın tarzda beni asağılamaya herkesin içinde rencide etmeye başladı ayrılık imaları da etti çok kötü kavga etmiştik ertesi gün buluştuk o benden barışmayı umarken ben ayrılık konusması yaptım buna bir güzel ağzını acıp tek bir laf edemedi son zamanlarda resmen umursamaz ayrılma mesajları veren insan konusmadan sonra gözleri doldu bastım gittim tabi ben onu mu bekleyecegim...arkasından arkadaşım gitti bir güzel aglamış arkadasımın omzunda şoklar içinde...
aradan zaman gecti barıştık ve bana şöyle dedi;ben seni garanti olarak görüyordum ayrılmassın sanıyordum hiç birşeyin garantisi yokmuş. neyse evlilik lafları ediyorduk falan ama barışmamızdan sonra genellikle alttan alan taraf o oluyor taviz vermiyorum her dedigini yapmıyorum evlilik lafı etmiyorum o ediyor hatta
çok fazla taviz vermek alttan almak bu noktaya getirmiş seni aynen bende oldugu gibi nitekim resimleri kaldırmış kızları eklemiş hemen sen biz ayrılmadık ki niye böyle yaptın falan demişsin kafasına dank ettireceksin erkeklerin sen olsanda olur olmasanda imajı vereceksin...
şimdi biz çok iyiyiz maşallah...sizde öyle olursunuz inşallah...
canım sakın arama sorma o arayana kadar yeter alttan aldıgın elbet arayacaktır arayacam dedi cünkü birde neden aramadı hep arardı düşüncesiyle merakından arar...
konustugunuzda ayrılmak cok basit bir kelime o kelimeyi kullanmadan da herşey biter ben zor olanı secip mücadele ettim ama senden bi adım göremedim falan gibi seyler söyle...erkeklerin beyni biraz gec basıyor o an yaptıgı sacma gelmesede yada kırıcı vb gelmesede sonradan anlıyorlar ama bazıları söyleyemiyorlar işte gurur meselesi yapıyorlar...
ya tatlım hatırladım ben senı konusmustuk
çook uzuldum yaa yaptıgı buyuk bı terbıyesızlık .
eger erasmusa gıdıorum dıe boyle yapıosa sana zaten er yada gc kapına gelıcek
asla ama asla affetme 4 yıllık ılıskın bıde bu erkek mılletı varya .........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?