Sevgilim çok sorumsuz

mutlumus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
243
0
46
Kızlar sevgilim cok sorumsuzdur ben normalde sabırlıyım ama istanbula ve sonra baska sehire gitti cok daha sorumsuz oldu dayanamadım artık bna zarar veriyrsun artık dedim bi süre uzak kal dedm ok dedi ve umrsamadı bende 3gün tlfnumu kapattım numarasınıda engelledim (cünkü gece 2 olmustu aradım acmadı msj attm geri d9medi sora aradı acmadım msj attı işte dustaydım ve sacma sapan bahanelerle sana ulasamadım dedi)neyse dün gece kardeşimin facenden baktım benim facem kapalı neyse 3gün konusmadık dün facende ilişkisini kaldrmıs fotolarımızı kaldrmıs kızları eklemiş cok zoruma gitti bu sabah aradım actı neden böyle bişi yaptın biz ayrılmadık ayrılsak bile 3günde yapılırmı bu niye yaptın dedim seni aradım ulasamadım numaramı engellemiştin böyle misileme yaptım dedi bana bukadar basitmi dedim hersey kızlar bide 2 ay sora erasmusla gidicek onun rahatlgıda var neyse daha ayrıntılı konsuruz müsait degilim dedi bana napayım şimdi dün gece düşündüm bu umursamazlıgından bıktım kızlar umrunda degilim sevgi tek yetmiyor ben hep aramızı düzelttim bu ana kadar dün gece yaptıgıda zoruma gitti hemen kızları eklemiş fotolarmızı silmiş ilkskisini kaldrmıs insan 3günde yaparmı bunu

bana telefonda numarasını engelleyip sonra açmak cocukça bir davranış olarak geldi, anlıyorum sinirliydiniz..Onun intikam misillemesi de çocukça.Ben olsam devam etmem böyle bir ilişkim olsaydı.Benimle ilgilenmeyen ve sorunlarımızı açıkça konuşup çözüm arayamadığımız, ya da bazı şeyleri dürüstçe bana söylemeyen biri ile devam etmek daha çok üzülmek demek benim için.

Zaten ayrılmak istiyormuşunuz neden üzülüyorsunuz yaptıklarına? Misilleme yapıyor belli ama bu sizi ilgilendirmemeli artık...

Seni sevmediği ortada. Değer vermediği ve hiç sallamadığı da ortada.
Ayrılmak için ne bekliyorsun daha ? Ne diye seni üzen birinin saçma sapan tavırlarını çekesin ?
Sakın seviyorum ama deme. Seni sevmeyeni sevmenin bir faydası yok. Boşa vaktini tüketme.
Bir de misilleme yapmış. Ayy tam bir bebe! :)

canım bitirmek için fırsat kolluyor belli ki seninki. erasmus durumu da varmış. zor yani bu durumda ama yaptığı da çok çirkin. kızları eklemek ilişki kaldırmak falan. Uğraşılmaz böylesiyle seni moralman tüketmesine izin verme derim

bana göre numarasını engellemen çocukça.bu seni çözüme götürmez.onun hemen kızları eklemesi de ztn bu ilişkiyi çok ciddiye almadığını gösteriyo.bence onunla çok ciddi bi konuşma yap durumu anlat sorunlarınızı anlat beraber karar verin bu ilişkinin gidişatına.değişen bişey olmazsa ztn olay bitmiştir zorlamanın anlamı yoktur.

uzgunum ama yorumlar ortada..
şimdı agla bagır cagır..
nasıl rahatlayacaksan oyle yap..
kendı kendıne tabı..
herşeyı sıl,yırt at..
tel degıştır..
oyalanacak bırşeyler bul kendıne..
bu erkek olmasın sakın..
unuturum mısalı..
ıyı yonlerını duşunmeyı bırak..
adının anılmasına dahı ızın verme..
sabırlı ol..
gelır arar dıye umıt edıp bekleme..
yazdıklarındakı gıbı aramaya kalkma..
bugun omasa yarın bıtebılecek bır ılışkı bana gore..
cogumuza gore..

Kızlar ilk defa böyle bişi yaptım nosunu engelleme gibi ama artık cıldırttı beni seviyor diye düşünüyordum ama bu yaptıgını gÖrünce inanmıyorum sevdigine bende arayıp cocukmuyuz dedim niye böyle birsey yaptın dedim misilleme yaptım sen bana ulasmayınca dedi cıldrmamak elde degil.. Sabah daha detaylı konusuruz dedi hala ulasmadı... Hep ben aramaktan cok yoruldum

Zaten ayrılmak istiyormuşunuz neden üzülüyorsunuz yaptıklarına? Misilleme yapıyor belli ama bu sizi ilgilendirmemeli artık...

ayrılmak istemiyordum herseye ragmen 4 yıla dogru gidiyorduk ama bosuna gidiyormusuz dün gece o yaptıgını görünce karar verdim sadece aramız bozuktu bizim nasıl fotograflarımızı silmiş bi çırpıda gelecekte hersey daha kötü olucak böyle giderse

beni cok tüketti canım erasmusa basvurmasınıda önce istemıyordum sonra düsündüm keske demesin diye konustum tamam gitmek istrsen git dedim yok askım sözümüz hep bir olurmu ya hep yada gitmem dedi gitmicem dedi neyse gitmemeye analstk sonra 3 günlügüne sehir dısına gitti tek bi msj attı bana erasmusa basvuruyorum diye ve gelip 1 gün içinde basvurdu aramız bozuktu 3 yıl insan arkadasına bile bunu yapmaz erasmusa basvuruyorum tek bi msjla anlatmaz bunu.. Daha neler ya basta böyle degildik gayet iyidik cok iyi anlasıyorduk mutluydum gözlerime bakıp gözleri doluyordu ama şimdii alakası yok yanyanayken iyiyiz ama böyle uzaklasınca aramız cok kötü hep yanyana olmayacagız ve 4. Sınıf olduk gelecege adım atarak ilerleyecektik ben nasıl güvenip ailemin karsısına cıkarayım..napıcam kızlar

aynı benim durumum bu. bu kadar sorumsuz bu akdar ilgisiz bi adam ilerde sana ve çocuklarına sahip cıkabilir mi canım? yıllar sonra ben gidiyorum derse, önüne set çekebilicek misin? o ilk yıllardaki ilgi alakası ''cicim aylarındanmış''.... benimki öyle demişti. o kadar monoton bi hayatımız vardı ki bizim de, en son sinemaya ve yemege aylar önce gitmiştik ve ne dersem duvar gibiydi.. bizim de 4 yıllıktı ilişkimiz, ama oturup mantıklı düşündüğümde onunla bi gelecek istemediğimi farkettim ve en ufak bi hatasında bitti dedim. çünkü moralman öyle çökertti ki beni anlatamam. sürekli mutsuzdum sürekli ağlıyordum. ben yanındayken sürekli beni ezici küçük gören espriler yapıodu. ben onun peşinde koştukça o benden uzaklaşıodu. yalanları oldu yakaladım dayandım. ama en sonunda ehh dedim çektim resti ve inanılmaz mutluyum şuan :) aklın başına topla arkadaşım, ömrünü heba etme sakın sakın!!

aynı benim durumum bu. bu kadar sorumsuz bu akdar ilgisiz bi adam ilerde sana ve çocuklarına sahip cıkabilir mi canım? yıllar sonra ben gidiyorum derse, önüne set çekebilicek misin? o ilk yıllardaki ilgi alakası ''cicim aylarındanmış''.... benimki öyle demişti. o kadar monoton bi hayatımız vardı ki bizim de, en son sinemaya ve yemege aylar önce gitmiştik ve ne dersem duvar gibiydi.. bizim de 4 yıllıktı ilişkimiz, ama oturup mantıklı düşündüğümde onunla bi gelecek istemediğimi farkettim ve en ufak bi hatasında bitti dedim. çünkü moralman öyle çökertti ki beni anlatamam. sürekli mutsuzdum sürekli ağlıyordum. ben yanındayken sürekli beni ezici küçük gören espriler yapıodu. ben onun peşinde koştukça o benden uzaklaşıodu. yalanları oldu yakaladım dayandım. ama en sonunda ehh dedim çektim resti ve inanılmaz mutluyum şuan :) aklın başına topla arkadaşım, ömrünü heba etme sakın sakın!!

Büyük hata...

Bir erkeğe rest çekiyorsanız, "bir süre uzak kalalım" diyor, numarasını engelliyorsanız onun sizi döndürmesi, kendini affettirmesi gerekir, o ise umursamamış bile... Sizin blöfünüzü görmüş, "Nasıl olsa beni arar" diye düşünmüş, bunu hızlandırmak için de facebookta sizi kızdıracak faaliyetlere girişmiş çünkü sizin tepki göstereceğinizi ve ses vereceğinizi biliyordu, siz de aynen umduğu gibi davrandınız...

Üstüne bir de sitem etmişsiniz "İnsan böyle yapar mı" vs, bu laflarınız onu bunaltmak ve sizden daha çok soğutmaktan başka işe yaramaz...

Oysa tuzağına düşmeseydiniz, ses vermeseydiniz o neye uğradığını şaşıracak ve aranızı düzeltmek için uğraşacaktı...

Biraz soğukkanlı olun, kimsenin bir yere kaçacağı yok, gitmek isteyeni de tutmanın alemi yok... Birine yol verdiğiniz halde tutup onu ararsanız her seferinde sizin köprü inşa etmenizi bekler, siz de sürekli alttan almaktan, peşinde koşmaktan yorulursunuz... Bakın, öyle de olmuş zaten...

Sabah daha detaylı konusuruz dedi hala ulasmadı... Hep ben aramaktan cok yoruldum

gidene asfalt bile dökeriz maksat rahat yol alsın! bence böyle bir insanla vaktini harcama üzüldüğünle kalırsın.

ya kızlar ben sizi gerçekten anlamakta zorlanıyorum
önce adamalara blöf yapıyorsunuz..
karşı blöf yapılınca hemen yiyorsunuz ama azcık ağırdan satın kendinizi yaa
bu adamlara bu kadar yüz verirseniz elli de ister yüz daha da ister bırak istemeyi alır gider zaten

ya hayatına başka biri girmiş olmasın ya da biri akıl fln mı veriyor?? malum erkekler hemen gaza gelirler:) boşver güzelim dua et ailenin karşısına çıkarmadan görmüşsün durumu...

ya biz kadınlar regl olmaya yakın garip davranırız da erkekler ne oluyor acaba??

Sen ayrılmak istemişin akıllansın diye sanırım ama oda umursamamış ayrılığa önceden hazırmış gibi geldi bana bide bunları yapınca öyle düşündüm.

blöf degildi biraz uzak kalp düşünsün istedim ve ilk defa uzak kal dedim geçektende bende ilk defa uzak durdum ondan eminm bunada şaşırmıştr ben hemen ulaşırdım seviyorum ya aptalıkmışbiz sadece konuşmuyorduk benmle yamadıgı şeyleri 3gün kalnbim kırık diye bu yaptıgını kabullenemedim neden diye sordum?uzagım şuan ve öyle kalmayı düünüyorum destek verin lütfen

ilerde keşke dememk için tüm fedakarlıklar yaptım onun için içim rahat sevgim canımı acıtıyor ama onunacıttıgı kadar acımaz umarım ben cok sevdim ama beni çok tüketti bugün sabah k9nusrken ismimn sonuna .....ım dedi sahiplik eki bu nsıl r5ahatlıktır erkekler anlayamıyorum..hem pişman osun hemdee bu evreyi sorunsuz canımı az acıtarak geçirmem için apmam lazı? erasmus cıktı daha bi rhat gitme rahatlıgı sinmiş üstüne daha cok kırıyor eminm dödügünde barısmak için ama ben olmam artık...:S

Sen ayrılmak istemişin akıllansın diye sanırım ama oda umursamamış ayrılığa önceden hazırmış gibi geldi bana bide bunları yapınca öyle düşündüm.

evet kedni çok hazrlamış buna benim ellerimle olsun istiyordu bence onun için dah çok kırmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…