Kızlar sevgilim cok sorumsuzdur ben normalde sabırlıyım ama istanbula ve sonra baska sehire gitti cok daha sorumsuz oldu dayanamadım artık bna zarar veriyrsun artık dedim bi süre uzak kal dedm ok dedi ve umrsamadı bende 3gün tlfnumu kapattım numarasınıda engelledim (cünkü gece 2 olmustu aradım acmadı msj attm geri d9medi sora aradı acmadım msj attı işte dustaydım ve sacma sapan bahanelerle sana ulasamadım dedi)neyse dün gece kardeşimin facenden baktım benim facem kapalı neyse 3gün konusmadık dün facende ilişkisini kaldrmıs fotolarımızı kaldrmıs kızları eklemiş cok zoruma gitti bu sabah aradım actı neden böyle bişi yaptın biz ayrılmadık ayrılsak bile 3günde yapılırmı bu niye yaptın dedim seni aradım ulasamadım numaramı engellemiştin böyle misileme yaptım dedi bana bukadar basitmi dedim hersey kızlar bide 2 ay sora erasmusla gidicek onun rahatlgıda var neyse daha ayrıntılı konsuruz müsait degilim dedi bana napayım şimdi dün gece düşündüm bu umursamazlıgından bıktım kızlar umrunda degilim sevgi tek yetmiyor ben hep aramızı düzelttim bu ana kadar dün gece yaptıgıda zoruma gitti hemen kızları eklemiş fotolarmızı silmiş ilkskisini kaldrmıs insan 3günde yaparmı bunu