Sevgilim çok pis

• Konu Sahibi Konu Sahibi ummy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgilinizi seviyorsanız karşılıklı iletişim kurarak konuşabilirsiniz bu durumu bu onu kırmak değil ona yardımcı olmaktır sevgiliniz tipik türk erkeği inanın bir sizinki pis değil çoğu aynı ama aşılamayacak bir sorun değil lütfen konuşun baktınız düzelmiyor ya kabul edin yada ayrılın

Ebola virüsü bir insan olmak isteseydi, bu şüphesiz sevgiliniz olurdu.

Hsyatınızı birleştirmek istediğiniz kişi gerçekten bu mu? İğrendim deyip hala devam etmeniz çok tuhaf. Neyiyle devam edeceksiniz bınun?

Ya emin değilim ama bir kere yatak odasının duvarında (yatakla duvar bitişik ve onun yattığı kısım) renk değişikliği var hafif kuru şeyler de var. Kuruyor muyum kafamda diyorum gerçekten seviyorum ama delirmek üzereyim. Duvara burnunu silip sürmüş olabilir mi diye düşündüm muhtemelen başka bir şey ama bıktım. Çok titiz bir insan olmama rağmen midem kaldırmıyor. Çok sadık anlayışlı iyi bir insan.

Bunu okuyunca şarkının kafamda çalması, gece gece
Yetmez, mikrobun görüntüsü de geldi gözümün önüne şahsen. Hayatımda çok kötü dönemler geçirdiğimde dahi, depresyondan kişisel bakımımı aksattığım dönemlerde bile, sürüklenerek de olsa en asgari yüzümü jelle yıkayıp günde en az bir kere diş fırçalardım. İnsan ağzında leş gibi bir tatla uyanmaktan iğreniyor. Tuvaletten çıkıyor, muhtemelen taharet yok el yıkama yok; pis mikrop gibi yaşıyor.

Ya kesinlikle. Zaten diş fırçalamayan insan mı olur? İnsanın ağzı lağım gibi olur yani, ha konu sahibinin erkek arkadaşı dışarı çıkarken fırçalıyormuş ama bunun kriteri bu mudur yani? O gün dışarı çıkılmayacaksa suya sabuna dokunulmuyor mu? Bir de özellikle erkeklerin tuvaletten sonra ekstra özenli el yıkamaları gerekiyor, malum.
Ben sabredemezdim sanırım

Yeşil veya sarıysa sümüktür.

Hayret böyle bir adamın s*çmak için tuvalete gitmesine şaşırdım salonunun ortasına da yapıyordur bu. Ne yapacaksınız tabi kii ayrılın. Ömür mü geçer bununla? Elini yıkamamak ne ya.. Bunlar daha 1 ayda gördükleriniz evlenseniz neler görürsünüz kim bilir. Neyse ki erkekler kendilerini uzun süre gizleyemiyor da açık veriyorlar.

Koşarak evine dön, 27 yaşında elin oğlunu ehilleştirecek değilsin. Koca adam bu saatten sonra temizlik abidesi olmaz sanmam

Ayrıl, bunları 7 yaşına kadar öğrenmesi gerekirdi

Tam ne demeliyim onu bilmiyorum, kişisel hijyenine dikkat et mi ? Yoksa tuvaletten çıktığında elini yıkamıyor musun tarzında bir şey mi söylemeliyim
Sizin söylemenizle yapmaz bunları kaldı ki çoktan tiksinirdim ben aşk maşk içimde hiçbir şey kalmazdı. Hijyen alışkanlığını çoktan edinmesi gerekirdi 27 yaşında ki adam kolay kolay düzelmez. Vücudunu da keselemiyordur bu. Koronavirüs gibi geziyor ortalıkta asdf

Evde kese falan görmedim sanmıyorum.

Ben göreceklerini söyleyeyim:
Baza kenarlarına yapıştırılmış kurumuş sümükler
Oraya buraya fırlatılmış kokuşmuş çoraplar
Boxerın malum bölgelerinde sararmalar
Evlendikten sonra hepten salacak, gece senfoni orkestrası konseri var
Yeni temizlediği banyonun tavanına kadar fiyonk erkek kılları.
Her yerine işenmiş klozet kapağı ve dahası…

Arkadaşım kaç kurtar kendini yahu, uzun açıklama bile yapma aslında, seni sevmiyorum, birbirimize uygun olmadığımızı gördüm de; bitir gitsin.

Ya 3 yaşında kizim var, tuvaletten cikinca ellerini yikiyor, sabah aksam dislerini fircaliyor, evde kim var kim yok temizlik asilama peşinde, eve misafir geldiginde ellerini yikamazsa bana ve kardesime dokunamazsin diyor direkt, cunku pandemi bebesi.

Sevgilinize kimse birsey asilamamis ona su videoyu izletin.

Korku filmi gibi ya sus okudukça bi tuhaf oldum
En azından açık sözlü olur hijyenine dikkat etmesi gerektiğini söyleyip ayrılırsa bi içine oturur. Düzelmez tabi o ayrı sadece '' neden ayrıldınız? '' sorusuna cevap veremez de utanır bi ihtimal.

Haklısın sümüğü de gördüm, gerçekleşmeyen 1 madde var sadece. Yarın söyleyeceğim çok pis olduğunu kendisine

Haklısın sümüğü de gördüm, gerçekleşmeyen 1 madde var sadece. Yarın söyleyeceğim çok pis olduğunu kendisine
Midenizi hepten bulandırdığım için özür dilerim. Evlenmeden beraber yaşama şansını yakaladığınız için çok şanslısınız, benim bir arkadaşım böyle pis bir herifle evlenmiş bulundu ve dayanamadı boşandı. Kızın evi ne yaparsa yapsın pis kokuyordu, kocası kuduz gibi sudan kaçıyormuş; yatak odaları ağız kokusu, ter, apış arası kokuyormuş. Hatta şok olacaksınız, af buyurun, adam büyük tuvaletini yaptığında, suyla yıkamıyormuş; diyelim o an tuvalet kağıdı yok, havluya süpürüyormuş. Hatta sanırım sepetteki kirli kıyafetleri de poposunu süpürmek için kullanıyormuş; arkadaşım makine için çamaşırları ayıklarken fark etmiş. Neler var neler. Ben burada evlenmeden beraber yaşamak çok mühim derken, boşa konuşmuyordum, biz de evlenmeden bir süre beraber kaldık; beraber yaşamak deyince sadece özgürce cinsellik geliyor insanların akıllarına. Hayatını birleştireceğin insanı her anlamda tanıyorsun, evliliğin fragmanı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…