Sevgilim çok pis

• Konu Sahibi Konu Sahibi ummy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ummy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2025
7
15
3
26
Arkadaşlar benim 2 yıllık bir ilişkim var. 26 yaşındayım sevgilim de 27 yaşında. 1 aydır aynı evde yaşıyoruz, onun evine taşındım. Önceden aynı evde yaşamadığımız için fark etmemiştim, parfüm sıkar, ter kokmazdı ve titiz olduğunu söylerdi. Son zamanlarda evlilik düşündüğümüz için aynı evde yaşamaya başladık aslında hiç titiz değilmiş. Sevgilim dişlerini fırçalamıyor sabah ve beni o şekilde öpmeye çalışıyor. Rahatsız oluyorum kalkıyorum hatta anlasın diye diş fırçalayıp geliyim böyle rahatsız oluyorum diyorum fırçaladığım zamanlarda bile. Dikkat ettiğimde tuvaletten hemen çıktığını, sifondan sonra musluk sesi olmadığını fark ettim yani elini de yıkamıyor. Odalar ve eşyaların düzeni yerinde sadece kişisel hijyen eksik. Dışarı çıktığımızda dişlerini fırçalıyor sadece. Bazen klozette damlalar görüyorum. Çok basit yani sıçradıysa bile bir peçeteyle silmek değil mi ? Tuvalet fırçasını kullanayım dedim bir kere çok kötü durumdaydı, çöpe attım. Stresten tırnaklarını yiyor, diğer eliyle koparıyor bazen ve yere atıyor. Kıyafetlerini hep koklayarak giyiyor, geçenbir önceki günkü çorabını koklayıp giydiğini gördüm. Afedersiniz ama bir kere koridordan geçerken osurduğunu duyunca son nokta oldu çünkü hiç hoşlanmadığımı biliyor. Yanlışlıkla yaptığını biliyorum ama yüzüne bakınca artık hafif iğrenmeye başladım, artık bana dokununca rahatsız oluyorum pis diye. Gerçekten hayatımı birleştirmek istediğim biri ama biraz soğudum sanırım. kırıcı olmak istemediğim için söylemedim. Ne yapmalıyım ?

Ne yapmalıyım ?

Ayrılın.

Eşyaladınızı alıp gidin. Sonrada buraya yazdıgınız gibi ben yapamıcam. Titiz degılsım deyın.

Kırıcı olmalısın biraz hakaret ederek değil de bir defa normal söylemeyi dene düzeltmezse bb

Okurken midem bulandı. Etraf dağınık olsa bin kat iyidi yani. Wc sonrası elini yıkamıyor pis pis her yere dokunuyor, kendini temizlemiyorsa dötü boklu geziyor
İyiki şimdiden görmüşsünüz, bu tipler düzelmez evlenmeden böyle saldıysa evlenince düşünemedim. Yani ben evliyim affedersin wc kullanınca kötü bi koku oluysa oda parfümü sıkmadan çıkmayız seninki ortaya salıyor. Diş konusu apayrı zaten sarımsak soğan bile yedin mi diye soruyoruz öpüşken bi çift olduğumuz için diş fırçalamamak nedir ya

Ayrıl tabi ki yol yakınken

Kırıcı olmalısın biraz hakaret ederek değil de bir defa normal söylemeyi dene düzeltmezse bb
Tam ne demeliyim onu bilmiyorum, kişisel hijyenine dikkat et mi ? Yoksa tuvaletten çıktığında elini yıkamıyor musun tarzında bir şey mi söylemeliyim

İyyy insan elini tuvaletten sonra yıkamaz mi ya geçenlerde biri daha konu açmıştı tanımadığı bir erkek, kadının evine gidiyor 1 2 hafta kalıyor yetmezmiş gibi adam, erkek arkadaşını da çağırıyor. Bu herifler klozeti hep kirli bırakıyormuş. Konu sahibi idrar görmekten çıldırmıştı. Sidikli, ter kokulu, elini yikamayan erkeklerden nefretttt. Bence ayrılın hiç düşünmeye gerek yok, böyle biriyle evlenirseniz pislikten fenalık gelir sürekli tartışma olur.

Böyle vor konu daha önce acilmadi mi yahu

Tam ne demeliyim onu bilmiyorum, kişisel hijyenine dikkat et mi ? Yoksa tuvaletten çıktığında elini yıkamıyor musun tarzında bir şey mi söylemeliyim
Soru olarak sorma soru sorunca inkar etme hakkı olur.
Kişisel hijyenine dikkat etmediğini fark ediyorum benim için böyle şeyler önemli ortak kullandığımız banyoyu temiz bırakmanı istiyorum tuvaletten sonra ellerini yıkamıyor olamandan diş fırçalama sıklığının azından rahatsızım bunlara dikkat eder misin de bırak sal bu yaştan sonra sen eğitim verecek değilsin yaptı yaptı yapmadı bb de geç

Net söylüyorum direkt ayrıl. Bak kendine saygısı olmayan bir adamın sana saygısı hiç olmaz.
Saydıklarının hepsi yapılması gereken temel kişisel bakımdır, yapmayanın da kendine saygısı yoktur.
Üstelik bu adam evlendikten sonra da devam ettirir, böyleleri değişmez, alıştığı şekilde devam eder.
Sakın onu düzeltmeye kalkma, onun annesi değilsin, yorulan sen olursun.

Bu çok önemli bir sorun, sevgiden daha önemli. Ben çok seviyorum diyorsan da, bir kere uyar konuş, rahatsız olduğunu söyle, kendini düzeltmezse o zaman ayrıl.

Üstelik evlendiğin de bu adamın arkasını toplamak zorunda kalırsın. Çorabını atar kaldırmaz, eve terli gelir duş almaz vs
Yazık etme kendine.

İyi ki de evlenmeden aynı evde yaşamışsın, Allah kurtarmış seni.

yarın söylemeyi düşünüyorum çünkü soğudum baya. Devam ederse evden bile tanışabilirim.

Ah ne güzel evlenmeden göstermiş kendini! Çok şanslısınız başınızı yakmadınız. Benim eş müthiş gizledi kendini, birlikte yaşama şansımız da olmadı. Ev konusunda pis bir insanla evlendiğimi gördüm. Ben de pislik konusundan etkilendiğim için eskisi gibi öpmüyorum bile.

Uyardığınızda dikkat etmedi mi ? Düzelme ihtimali hiç mi yok

Uyardığınızda dikkat etmedi mi ? Düzelme ihtimali hiç mi yok
Böyle şeyler bir insana çocuklukta öğretilir yani aileden gelir, kocaman adam uyarıyla düzelmiyor. Söylüyorum mesela, birkaç gün düzeliyor sonra yine aynı. Siz de söyleyince evlenene kadar sıkar kendini sonra yine salar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…