Sevgilim çok kötü giyiniyor.

anadolu şehirlerinde gezersen imalatçı yerlerde filan var

bencede illa marka olmasına gerek yok bu arada
ama mesela benim bulunduğum şehirde (muğla) zaten ucuz bir şey yok
memleketimde ise büyük deri sanayisi var mesela, erkek için siyah deri ayakkabı gibi "standart" bir şeyi oradan alacak olsam eminim bir derimod'un fiyatının yarısının altındadır
ya da yine erkek için klasik bir takım konfeksiyon sektörü olan yerlerde beymenin 5te biri hatemoğlunun filan yarısına bulunuyor

ama mesela kadın şort arasam orada bulamam (orada yaşayan kuzenlerim de gelip buradan alıyor) ya da çok tasarım şeyler de genelde yoktur --ha bazen minik dükkanlarda olabiliyor ama ona da gezemem vaktim yok senede 3-5 gün memlekete gidiyorum ancak nişan düğün cenaze katılıyorum, vakit kalırsa ev gezmesi yapıyorum. illa bir şey bulcam diye dükka gezemem.
ha ama dediğim gibi "standart erkek ürünü bulmak daha olası...

+
konu için
giyinmeyi bilmeyen dükkan gezip olmayan zevkine (!) göre şey bulmakla zaten uğraşamaz
bari gitsin işte bilindik yerlere, çok pahalısına değil de orta kararına
oralarda zaten kombinli satıyorlar, danışmanlar var vs. alsın çıksın işte 3-5 parça.

Kendimi gördüm sende .o sıkınca benim daha fazla harcayasim geliyordu en son ayrıldım

Paspal derken nasıl paspal, örneğin kıyafeti yırtık mı, ya da ayakkabısı delık ve eski olmasına rağmen mi giyiyor.? Kıfafete para harcamayı sevmeyen adama 3000 tl ayakkabı bence de fazla gelir. Erkek ayakbaları zaten hep aynı model , kemeraltı veya benzeri yerlerden sahte marka ayakkabılar var, onlardan giysin yeter. Bir de şirketi var demişsiniz ama tam olarak be iş yapıyor , iş alanı ne?

Pahalı demek kaliteli demek değil demeye gelmiştim ama söylediğiniz şeyler zaten normal fiyatlarda pahalı değil ki. Ayakkabılar 3 binden başlıyor sizde o civarlarda önermişsiniz zaten. Bu adam bunları bile alıp giymiyorsa ne giyiyor? (Durumu çok iyi dediğiniz için diyorum)
Sökük şeyler giyiyor diyorsunuz, gördüğünüzde uyarın kıyafetinin burası sökülmüş diye. Ama bu adam değişmez bence hiç uğraşmayın.

Bence cok abartilacak birsey deil nazikce uyarirsaniz eyer daha dikkatli olur bence.
Benimde eşim evlendigimizde bol paça giyerdi bende çok hoşlanmadığım için birgun giynip geldiginde nasıl oldu dedi olmamış çok bol diyince ogünden sonra daha dikkatli olur

Bence asıl sorun kiyafete ayakkabiya verilen parayi gereksiz bulacak kadar cimri olması. Kendine verdigi degeride gosteriyor bu. Para yemeden icmeden vede bazende kiyafetten kesilmez. Ileride sizede cok baski huzursuzluk yapabilir bu kisi. Genelde cimrilik gecmeyen bi huy ama bundan zamanla emin olabilirsiniz, umarim degisir.

açıkçası tuhaf bir tiple karşı karşıyasın konu sahibi

yani hani önlisans mezunu, akaryakıtçı, rakılı mekan seven abi direkt siyah dar gömlekler giyer, bmw ye biner, dyson fiyatı da bilmez diyeceğim mesela

doktor bir kadın olarak "bana dyson alırsın" demeniz de tuhaf ayrıca. hani bir takıdan kozmetikten size özel birşeyden filan bahsetseniz neyse, dyson evli kişilerin ortak alacağı bir ev eşyası, erkeğin kadına alacağı bir hediye değil ki....şimdiden evlenirsek şu bu diye konuşmak apayrı zaten.

neyse uzun uzun şeyapmaylaım öyle veya böyle kafanızdaki kadın-erkek şablonuna uymuyor sizin dinamikleriniz, böyle anlıyorum. bunu zorla uydurmak da imkansıza yakın. buradan görünen o.

Yani giydiği ayakkabılar çol basit duruyor. Bense çok dikkat ediyorum. Bir gömlek giyiyor orası sökük burası sökül
Sökük gömlek giyiyorsa durum fena, benim bir müvekkilim vardılarımı zengin apartmanları , tarlaları külçe altınları vardı, ama pantolonunun fermuarlı bozulunca çengelli iğne ile kapatırdı , çorapları delik, gömleği pantolonu çok eski olurdu . Bazılarının özellikle yaşı büyük olanların giyimde falan gözü yok. Sizinki bildiğiniz pasaklı bence, insan koskoca CEO oğlunun evden sökük gömlek ile çıkarmaz. Siz demiyor musunuz gömleğin sökülmüş falan diye. ? Genç adam eğer çok kısa boylu ve aşırı şişman değilse, bir açık mavi gömlek, bir bej pantolon , kemer ayakkabı takımı gayet şık olur. İyi de bu adamın akrabalarının düğünü , nişanı da mı olmuyor , bu gibi yerlerde ne giyiyor?

valla ben de bana alırsın demesine takıldım
kadın dysona sarılıp mı yatacak? eve alınır ev eşyası, niye kadına alınıyor ve erkek alıyor? daha 25 yaşında olmayan kadının evlenip bana dyson alırsın demesi de aşırı tuhaf.

benim anladığım bu kız daha böyle janti, maskülen ve kadınıma feda olsun diyen bir tiple mutlu olacak.

Ben de bu durumu düzeltebilir miyim diye düşünmüştüm
Bunun düzeltilecek bir yanı yok karşınızda şirket sahibi belli yas üstü ,akıllı sosyal çevresi olan bir adam var.Yırtik , sökük giymesi büyük sorun bu durumu giyinmeyi bilmiyor diye basitleştirmek.Boynuzlu atın varlığına inanmakla aynı şey.Adam bariz sorunlu ama bunu siz görmezsiniz görmek istemiyorsunuz.....

O yaştaki adamın önceden kalan botu mutlaka olmalı , yoksa gerçekten cimri deme ki. Bir de anladığım kadarı ile direk çok pahalı deyip bozuluyor , trip atıyor. Sence evlenirseniz , sen marka buzdolabı alalım yıllarca kullanırız dediğinde , bu kadar para verilmez gel spotçudan alalım derse cimriliği anlarsınız

Basta anlamadim gunluk hayatta spor giyiniyor sandim ama bir erkegin en az duzgun bir takimi olur, o tarz yerlere giymek icin.

Sevgilinizin maddi durumu sizden kat kat iyi olmasaydı bu tarzda, bu görünüşte, bu bakış açısına, bu yaşam tarzına sahip biriyle birlikte olur muydunuz?

Bence olmazdınız.

Evet her insan değişebilir, gelişebilir, çiftler birbirinin hayatına dokunabilir ama sürekli maddiyat konuşulan, bu haliyle ailemle tanistirmaya cekiniyorum, ortamlara birlikte girmek istemiyorum dediginiz biriyle mutlu olabilir misiniz, bunu iyi düşünün bence.

Galiba haklısınız

Giyiminden utanacak kadar ne giyiyor çok merak ettim ne yapiyor mesela kot pantolonla sivri burun kundura mi giyiyor ? Ya da eski püskü rengi kaçmış tişört falan mı ?

Giyiminden utanacak kadar ne giyiyor çok merak ettim ne yapiyor mesela kot pantolonla sivri burun kundura mi giyiyor ? Ya da eski püskü rengi kaçmış tişört falan mı ?
Ya hayır ama giydiği ayakkabıların eski ve basit olduğu çok belli oluyor. Dikişleri sökük gömlekler gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…