- 25 Haziran 2024
- 75
- 21
- 24
-
- Konu Sahibi disperisiru
Kaç yasindasiniz? Yani dış görünüş de bana göre önemli bir şey. Direkt olarak giyimi ile ilgili yorum yapmaktan ziyade bu tarz şeyler sana çok yakışır, birlikte alışveriş mi yapsak vs gibi tekliflerde bulunun bence. İster istemez o da fark eder durumu.Sevgilimle yaz aylarından beri birlikteyiz. Kendisi çok hoş biri genelde ama çok kötü giyinmesi en başından beri gözüme batıyor aslında. Düzelir mi acaba diye düşündüm ve neler giymesini istediğimi bazen gösteriyorum ama hep çok pahalı diyor. İkimizin de kariyeri güzel, onunki benden çok daha iyi. Maddi bir sıkıntısı yok ama sanırım yetişme tarzı mıdır aileden midir kıyafete ayakkabıya verilen parayı gereksiz buluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Her şey kılık kıyafet değil elbette ama benim gerek iş çevrem gerek ailem böyle şeylere çok dikkat ederler ve ben şu an onu kimseyle tanıştıramıyorum. O tanışmak istiyor, bende bu durumu düzeltip tanıştırırım diye düşünmüştüm ama hiç oralı değil. Birkaç kez ben ona bir şeyler aldım ama sürekli ben alacak da değilimfikir alabilir miyim kızlar
Benimde öyle biri vardı cimri çıktı dikkat et kıyafette önemli kendine dikkat etmeyenin psikolojik sorunu olma olasılığı var .dikkate alSevgilimle yaz aylarından beri birlikteyiz. Kendisi çok hoş biri genelde ama çok kötü giyinmesi en başından beri gözüme batıyor aslında. Düzelir mi acaba diye düşündüm ve neler giymesini istediğimi bazen gösteriyorum ama hep çok pahalı diyor. İkimizin de kariyeri güzel, onunki benden çok daha iyi. Maddi bir sıkıntısı yok ama sanırım yetişme tarzı mıdır aileden midir kıyafete ayakkabıya verilen parayı gereksiz buluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Her şey kılık kıyafet değil elbette ama benim gerek iş çevrem gerek ailem böyle şeylere çok dikkat ederler ve ben şu an onu kimseyle tanıştıramıyorum. O tanışmak istiyor, bende bu durumu düzeltip tanıştırırım diye düşünmüştüm ama hiç oralı değil. Birkaç kez ben ona bir şeyler aldım ama sürekli ben alacak da değilimfikir alabilir miyim kızlar
Kaç yasindasiniz? Yani dış görünüş de bana göre önemli bir şey. Direkt olarak giyimi ile ilgili yorum yapmaktan ziyade bu tarz şeyler sana çok yakışır, birlikte alışveriş mi yapsak vs gibi tekliflerde bulunun bence. İster istemez o da fark eder durumu.
Ayy evet bu konuda size hak verebilirim. Yıllar önce benim de bir erkek arkadaşım vardı. Kazancı falan gerçekten çok iyiydi. Ama kıyafetlerini gördüğümde gözüm kanardiBenimde öyle biri vardı cimri çıktı dikkat et kıyafette önemli kendine dikkat etmeyenin psikolojik sorunu olma olasılığı var .dikkate al
Benimde öyle biri vardı cimri çıktı dikkat et kıyafette önemli kendine dikkat etmeyenin psikolojik sorunu olma olasılığı var .dikkate al
Yeri geliyor ben de pazardan da alıyorum, çok pahalı bir markadan da alıyorum. Ama yerine göre giyinmesini de bilmek gerekiyor. Sizin sevgiliniz bence çok cimri24 yaşındayım. Bu sene hekimlik görevime başladım, onun da bir şirketi var. Davetlerim balolarım oluyor götüremiyorum. Daha bir saat önce önümüzdeki balo için ona ayakkabı attım aşkım sana bu çok yakışır bunu alalım mı baloda giyersin diye. Bana ayakkabı 3 bin lira diye dediğimi yanlış anlama ama çok pahalı diye çıkıştı. Benim marka takıntım yok ben ucuzcudan alıyorum ayakkabılarımı dedi. İnan geliri beni ikiye üçe katlar. Ben de onu öyle bir ortama nasıl sokacağımı düşünüyorum şu an kara kara
tarz diye yuttursun demiYahu kızım adamın eli yüzü düzgün diyorsun bırak paspal kalsın, hem yakışıklı hem janti giyinsin eee o zaman tonla karı kız gelip yazılacak dertsiz başına dert arayacaksın ... ciddiyim bırak paçoz kalsın .
Tabiki bende öyle ama onun sürekli bunu yapması hoş olmuyor artıkYeri geliyor ben de pazardan da alıyorum, çok pahalı bir markadan da alıyorum. Ama yerine göre giyinmesini de bilmek gerekiyor. Sizin sevgiliniz bence çok cimri
Aslında diğer konularda iyi, ama üç beş aydır birlikteyiz diye mi bilmiyorumDiğer konularda nasıl yer içer mi yani muhtemelen çok cimri size gerçek yüzünü göstermiyor olabilir
bi kaç kere operaya tiyatroya falan götür24 yaşındayım. Bu sene hekimlik görevime başladım, onun da bir şirketi var. Davetlerim balolarım oluyor götüremiyorum. Daha bir saat önce önümüzdeki balo için ona ayakkabı attım aşkım sana bu çok yakışır bunu alalım mı baloda giyersin diye. Bana ayakkabı 3 bin lira diye dediğimi yanlış anlama ama çok pahalı diye çıkıştı. Benim marka takıntım yok ben ucuzcudan alıyorum ayakkabılarımı dedi. İnan geliri beni ikiye üçe katlar. Ben de onu öyle bir ortama nasıl sokacağımı düşünüyorum şu an kara kara
Oralara giderken de o kendi bildiğini giyer almıycam diye tutturdu az öncebi kaç kere operaya tiyatroya falan götür
mecbur giyince anlar belki
Giyim tarzından kastınız marka giyinmek mi? Eğer öyleyse çok üzgünüm ama yanlışsınız. Üzerine yakışması yeterli. Güzel giyinmek marka giyinmek değildir. Eğer derdiniz buysa salın adamıSevgilimle yaz aylarından beri birlikteyiz. Kendisi çok hoş biri genelde ama çok kötü giyinmesi en başından beri gözüme batıyor aslında. Düzelir mi acaba diye düşündüm ve neler giymesini istediğimi bazen gösteriyorum ama hep çok pahalı diyor. İkimizin de kariyeri güzel, onunki benden çok daha iyi. Maddi bir sıkıntısı yok ama sanırım yetişme tarzı mıdır aileden midir kıyafete ayakkabıya verilen parayı gereksiz buluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Her şey kılık kıyafet değil elbette ama benim gerek iş çevrem gerek ailem böyle şeylere çok dikkat ederler ve ben şu an onu kimseyle tanıştıramıyorum. O tanışmak istiyor, bende bu durumu düzeltip tanıştırırım diye düşünmüştüm ama hiç oralı değil. Birkaç kez ben ona bir şeyler aldım ama sürekli ben alacak da değilimfikir alabilir miyim kızlar
Bence uzak dur evlenince senin aldıklarına da karışabilir hastalık bu .iyi bak ölç ben cimri bir insandan ayrıldım artık yeter dedim en ucuzu ne bulurum diye sürekli geziyor .geleceğimi dusundum .24 yaşındayım. Bu sene hekimlik görevime başladım, onun da bir şirketi var. Davetlerim balolarım oluyor götüremiyorum. Daha bir saat önce önümüzdeki balo için ona ayakkabı attım aşkım sana bu çok yakışır bunu alalım mı baloda giyersin diye. Bana ayakkabı 3 bin lira diye dediğimi yanlış anlama ama çok pahalı diye çıkıştı. Benim marka takıntım yok ben ucuzcudan alıyorum ayakkabılarımı dedi. İnan geliri beni ikiye üçe katlar. Ben de onu öyle bir ortama nasıl sokacağımı düşünüyorum şu an kara kara
Ben 24 o 28. Bulunuyorum ama az önce red verdi. Üstüne gitmeli miyim?Kaç yasindasiniz? Yani dış görünüş de bana göre önemli bir şey. Direkt olarak giyimi ile ilgili yorum yapmaktan ziyade bu tarz şeyler sana çok yakışır, birlikte alışveriş mi yapsak vs gibi tekliflerde bulunun bence. İster istemez o da fark eder durumu.