Sevgilim çok kötü giyiniyor.

Sevgilimle yaz aylarından beri birlikteyiz. Kendisi çok hoş biri genelde ama çok kötü giyinmesi en başından beri gözüme batıyor aslında. Düzelir mi acaba diye düşündüm ve neler giymesini istediğimi bazen gösteriyorum ama hep çok pahalı diyor. İkimizin de kariyeri güzel, onunki benden çok daha iyi. Maddi bir sıkıntısı yok ama sanırım yetişme tarzı mıdır aileden midir kıyafete ayakkabıya verilen parayı gereksiz buluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Her şey kılık kıyafet değil elbette ama benim gerek iş çevrem gerek ailem böyle şeylere çok dikkat ederler ve ben şu an onu kimseyle tanıştıramıyorum. O tanışmak istiyor, bende bu durumu düzeltip tanıştırırım diye düşünmüştüm ama hiç oralı değil. Birkaç kez ben ona bir şeyler aldım ama sürekli ben alacak da değilim :KK43: fikir alabilir miyim kızlar
Cimri olabilir. Oyle yetismis duzeltirim diyince olmuyor isler maalesef. Cimri hep cimri, zevksiz hep zevksiz, tembel hep tembel kalir. Ya sevgilinden utanmayacaksin boyle tanistiracaksin ya da ayrilacaksin. Kaldiki onu bu sekilde kabul etmissin simdi degistirmeye calismak niye?
Bir de erkekler kadinlarin kiyafetine karisinca ortalim WOAAEWWWW sen nasil karisirsina donerken bu yaptiginizda kismen ayni sey gibi

24 yaşındayım. Bu sene hekimlik görevime başladım, onun da bir şirketi var. Davetlerim balolarım oluyor götüremiyorum. Daha bir saat önce önümüzdeki balo için ona ayakkabı attım aşkım sana bu çok yakışır bunu alalım mı baloda giyersin diye. Bana ayakkabı 3 bin lira diye dediğimi yanlış anlama ama çok pahalı diye çıkıştı. Benim marka takıntım yok ben ucuzcudan alıyorum ayakkabılarımı dedi. İnan geliri beni ikiye üçe katlar. Ben de onu öyle bir ortama nasıl sokacağımı düşünüyorum şu an kara kara
Geliri konusunda dürüst değil söze borcu falan vardır ya da cimri. Cimri insan çekilmiyor cidden bunu değerlendirin gerekirse konuşun

Buna bende dikkat ediyorum ya, yanımda bakımlı erkek istiyorum, hatta marka vs neyse de ayakkabısı kirli diye reddettiğim adamlar oluyor, bizde mi sorun onlarda mı bilmiyorum ama ben o şekilde date’e bile çıkamıyorum
Yoo onlarda sorun var. Biz bir date icin 2-3 gun hazirlanirken bir zahmet pespaye sekilde gelmesinler Allahin capsizlari

Sadece merakımdan soruyorum nasıl giyniyoki bu kadar kafanıza taktınız?
Yani geçen bi gömlek almış , gömleğin kumaşı çok garip süet gibi bi şey. Kenarlarından dikiş ipleri sökülmüş , bana yeni aldım nasıl olmuş dedi. Ben de bi şey diyemedim pek. Ayakkabı desen garip bez gibi ucuzcudan aldım olarak nitelendirdiği ayakkabılar giyiyor. Daha da bot almadı bakalım. Benim ailemde düzene böyle şeylere çok bakar. Beymenden giyinsin demiyorum ama inanın LCw dan falan alsa en azından düzenli tertipli durur

Bence sen hiç sorma Zemheri. 🥹
Vallahi bana fazla bu fiyatlar, haklısın. Geçen yıl 2400liraya bir bot aldım eşimin ısrarıyla, giymeye kıyamadım, zorla 1 defa giydim işte, kızım ellerini oğuşturuyor 'bana kalacak, yaşasın' modunda 🤣 ama uygun fiyatlı da buluyorum yaaaa ben gerçekten giyim kuşama çok harcamam ama kaliteliyi de kesinlikle bulurum. Becerikliyim bu konuda. Aldığım her şeyi sorarlar 'nereden buldun?' Diye

Tabiki beymenden giyin demiyorum ama bir maviden giyinebilir
Hayır beymenden de giyinebilir o kadar iyiyse durumu. Bu adam evlenirse eve ne alışveriş yapılsa torbaları karıstorır hesap sorar . Baya cimri. Üç bine ayakkabı da şu dönemde normal yani üç sene önce ben bine almıştım

Hayır beymenden de giyinebilir o kadar iyiyse durumu. Bu adam evlenirse eve ne alışveriş yapılsa torbaları karıstorır hesap sorar . Baya cimri. Üç bine ayakkabı da şu dönemde normal yani üç sene önce ben bine almıştım
Kendimi suçlamayı bıraktım yorumlar sayesinde cidden teşekkürler

Yani geçen bi gömlek almış , gömleğin kumaşı çok garip süet gibi bi şey. Kenarlarından dikiş ipleri sökülmüş , bana yeni aldım nasıl olmuş dedi. Ben de bi şey diyemedim pek. Ayakkabı desen garip bez gibi ucuzcudan aldım olarak nitelendirdiği ayakkabılar giyiyor. Daha da bot almadı bakalım. Benim ailemde düzene böyle şeylere çok bakar. Beymenden giyinsin demiyorum ama inanın LCw dan falan alsa en azından düzenli tertipli durur
Bu dediğin sinir bozucu, benim kastettiğim kesinlikle bu değil.

Bence herkes birbirini olduğu gibi kabul etmeli. Çünkü kimse kimse için değişmez sadece miş gibi yapar. Beğenmiyorsan hiç ilerlememelisin bence

Ben biryila aşkın biriyle görüşüyordum ayağında aynı ayakkabı iş yerinde de aynı giyiniyormuş.eekeklweinde özen gostermesi gerekiyor en azından kendisine ne kadar saygısı var görebiliyorsunuz

bu cimrilik de değil bence
başka türlü bir psikolojik/davranışşal bozukluk (tanı değil tabi ,sadece kendi fikrim)

adam rakılı mekanlara götürüyormuş bir rakı sofrası 3bin liradan he türlü fazla tutar

"normal" bir insan ayda 1 kere rakı sofrasına gidip 5-6 bin lira veriyorsa o ay bi 5-6 bin lirayı da botuna, montuna bir şeylerine verebilir.

ha dışarı çıktığında tavuk döner zurna yiyelim aşkım ne gerek var derse iş üç sahibi bir insan (öğrenci değil yani bunlar) ona cimri derim.

bu daha başka bir şey...bu nerede nasıl giyinmesi gerektiğini bilmemek mesela, yetişkin kişilerin sahip olması gereken bir özellik bu.

+ şirketi olan belli bir sosyal ortamı olan bir kişi
hani okul yeni bitmiş asosyal mühendis çocuk da değil ki bu daha hiç "giyinmesi gereken ortamı" olmamıştır desek.

illa sürekli ütülü gömlek kumaş pantalon giymez memur olmayan erkek, normal. ama 2-3 tane bi ortam olunca giyilecek kıyafeti düzgün papucu montu da olur yani.

burada insanlar normalde parmak arası terlik, şort, polo tişört çalışıyor mesela yaz boyu :KK70: ama önemli bir toplantı davet bişey varsa o beyaz/mavi gömlekler düzgün pantalon ayakkabılar giyiliyor ki burası ülkenin en relaks yeri....

Konuşmalı mıyım açıkça
Konuşursun, konuşmalısın da ama anlar mı bilemedim. Daha kaliteli duran ama pahalı da olmayan şeyler var, bu gömleğin kumaşı güzel ama çok özensiz dikilmiş, sen bence bundan daha iyisini bulabilirsin, istersen beraber bakalım demeyi deneyebilirsin. Muhtemelen defolu ürün satan yerleden bahsediyor 'ucuzcu' derken.

bu cimrilik de değil bence
başka türlü bir psikolojik/davranışşal bozukluk (tanı değil tabi ,sadece kendi fikrim)

adam rakılı mekanlara götürüyormuş bir rakı sofrası 3bin liradan he türlü fazla tutar

"normal" bir insan ayda 1 kere rakı sofrasına gidip 5-6 bin lira veriyorsa o ay bi 5-6 bin lirayı da botuna, montuna bir şeylerine verebilir.

ha dışarı çıktığında tavuk döner zurna yiyelim aşkım ne gerek var derse iş üç sahibi bir insan (öğrenci değil yani bunlar) ona cimri derim.

bu daha başka bir şey...bu nerede nasıl giyinmesi gerektiğini bilmemek mesela, yetişkin kişilerin sahip olması gereken bir özellik bu.

+ şirketi olan belli bir sosyal ortamı olan bir kişi
hani okul yeni bitmiş asosyal mühendis çocuk da değil ki bu daha hiç "giyinmesi gereken ortamı" olmamıştır desek.

illa sürekli ütülü gömlek kumaş pantalon giymez memur olmayan erkek, normal. ama 2-3 tane bi ortam olunca giyilecek kıyafeti düzgün papucu montu da olur yani.

burada insanlar normalde parmak arası terlik, şort, polo tişört çalışıyor mesela yaz boyu :KK70: ama önemli bir toplantı davet bişey varsa o beyaz/mavi gömlekler düzgün pantalon ayakkabılar giyiliyor ki burası ülkenin en relaks yeri....
Ay tam dediğin gibi mekanlara tek gidişimizde 3-5 bin lira veriyor ki benim öyle bi talebim olmuyor yarım bardak rakı içiyorum ya da içmiyorum zaten

Konuşursun, konuşmalısın da ama anlar mı bilemedim. Daha kaliteli duran ama pahalı da olmayan şeyler var, bu gömleğin kumaşı güzel ama çok özensiz dikilmiş, sen bence bundan daha iyisini bulabilirsin, istersen beraber bakalım demeyi deneyebilirsin. Muhtemelen defolu ürün satan yerleden bahsediyor 'ucuzcu' derken.
Deniyim bakalım

Acikca konus kocaman adam belliki cimri fakirlikten kalmis kendini gelistirememis ortama gurerken ne giyecegini bilmiyorsa 30 yasindaki adama sizmi ogreteceksiniz cok sacma cekilmez. Bu devirde ucuzluk kovalayan giyinmeyi bilmeyen maddi durumu iyi adammi olur belliki keko ve cimri

Benim kadar eğitimli değil ama şirket sahibi geliri iyi benden
Tatlım geliri senden iyi ama vizyonsuz eğitimsiz bı nargileciyi düzeltmeye çalışmak için sen fazla donanımlı değil misin sence? Bırak kendine göre bı ev kızı veya öğretmen filan bulsun mutlu mesut yaşasın...Ne şirketi var sevgilinin merak ettim. Pamuk tüccarı filan mı?

X