-
- Konu Sahibi disperisiru
Boşver arkadaşım ya Türk erkeklerin çoğu cimri zaten . Hem zengin hem öz bakım yok . Anası eğitmemiş sen mi eğitcen hekim olmuşsun çok güzel dahaAslında diğer konularda iyi, ama üç beş aydır birlikteyiz diye mi bilmiyorum
Konuştunuz mu ? Ne tepki verdi,?Ay yok yok ne yazık ki. Konuşucam az sonra
bunun neresi romantik anlamadim. bence oldukça kabaBirde birkaç hafta önce botum yok kış geldi dedi. Ben de romantiklik olsun hem de kırılmasın diye aşkım ben kendime cat aldım sen de cat al aynı giyelim dedim.
cok ilginc birkac ay once soyle demissiniz24 yaşındayım. Bu sene hekimlik görevime başladım
goreve basladim dediğiniz staj mi?27 yaşında mezun olup doktor olacağım ama şu an 24 üm.
emin misin parasi oldugunaa bazilari isim var kariyerim var diyor amaa sirf tavlamak icin arkadaa binbir turlu oyun cevirirler senin aldiklarini neden giyiyor o zaman. onaa soyleyebilirsin bu sana yakismamiâ sevgilimm biraz boylee bu rekler mi giysen falan ne bileyimm degistirebilirsin degismezse dee boswer. bir kiyafettee degistiremiyorsan ilerdee baskaa seyler icin hic degistiremezsinSevgilimle yaz aylarından beri birlikteyiz. Kendisi çok hoş biri genelde ama çok kötü giyinmesi en başından beri gözüme batıyor aslında. Düzelir mi acaba diye düşündüm ve neler giymesini istediğimi bazen gösteriyorum ama hep çok pahalı diyor. İkimizin de kariyeri güzel, onunki benden çok daha iyi. Maddi bir sıkıntısı yok ama sanırım yetişme tarzı mıdır aileden midir kıyafete ayakkabıya verilen parayı gereksiz buluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Her şey kılık kıyafet değil elbette ama benim gerek iş çevrem gerek ailem böyle şeylere çok dikkat ederler ve ben şu an onu kimseyle tanıştıramıyorum. O tanışmak istiyor, bende bu durumu düzeltip tanıştırırım diye düşünmüştüm ama hiç oralı değil. Birkaç kez ben ona bir şeyler aldım ama sürekli ben alacak da değilimfikir alabilir miyim kızlar
Sevgilimle yaz aylarından beri birlikteyiz. Kendisi çok hoş biri genelde ama çok kötü giyinmesi en başından beri gözüme batıyor aslında. Düzelir mi acaba diye düşündüm ve neler giymesini istediğimi bazen gösteriyorum ama hep çok pahalı diyor. İkimizin de kariyeri güzel, onunki benden çok daha iyi. Maddi bir sıkıntısı yok ama sanırım yetişme tarzı mıdır aileden midir kıyafete ayakkabıya verilen parayı gereksiz buluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Her şey kılık kıyafet değil elbette ama benim gerek iş çevrem gerek ailem böyle şeylere çok dikkat ederler ve ben şu an onu kimseyle tanıştıramıyorum. O tanışmak istiyor, bende bu durumu düzeltip tanıştırırım diye düşünmüştüm ama hiç oralı değil. Birkaç kez ben ona bir şeyler aldım ama sürekli ben alacak da değilimfikir alabilir miyim kızlar
en başından beri gözüme batıyor aslında. Düzelir mi acaba diye düşündüm
Kız bu adam paspal değil bildiğin cimri ayol bırak uzaklaş24 yaşındayım. Bu sene hekimlik görevime başladım, onun da bir şirketi var. Davetlerim balolarım oluyor götüremiyorum. Daha bir saat önce önümüzdeki balo için ona ayakkabı attım aşkım sana bu çok yakışır bunu alalım mı baloda giyersin diye. Bana ayakkabı 3 bin lira diye dediğimi yanlış anlama ama çok pahalı diye çıkıştı. Benim marka takıntım yok ben ucuzcudan alıyorum ayakkabılarımı dedi. İnan geliri beni ikiye üçe katlar. Ben de onu öyle bir ortama nasıl sokacağımı düşünüyorum şu an kara kara
Yine linç geliyor ama biraz gerçekler her şey kılık kıyafet değil demişsiniz de bence baya her şey kılık kıyafet ha bu her şey marka lüx olacak değil en azından temiz görünmek durumu olmayabilir üstündekiler eski de olabilir az parçası olabilir ama temiz düzenli olduktan sonra güzel görünür ben paspal insan sevmiyorum hele maddi durumu varken giyinmeyi beceremiyorsa adam cimridir kendine harcamayan kimseye harcamaz bu adamla ömür falan da geçmez yani şunu anlamıyorum biriyle sevgili olurken kriterleriniz ne ki erkek olması mı ? Yani insan bi göze hitap etsin ister bi şöyle baştan aşağıya bakar iş kadınısınız az çok girip çıktığınız ortamlar belli yani olmayanı alıp zorla oldurmaya çalışmak boş bir çaba zaten olmuşu tonla var dışarıda niye uğraşıyorsunuz kiSevgilimle yaz aylarından beri birlikteyiz. Kendisi çok hoş biri genelde ama çok kötü giyinmesi en başından beri gözüme batıyor aslında. Düzelir mi acaba diye düşündüm ve neler giymesini istediğimi bazen gösteriyorum ama hep çok pahalı diyor. İkimizin de kariyeri güzel, onunki benden çok daha iyi. Maddi bir sıkıntısı yok ama sanırım yetişme tarzı mıdır aileden midir kıyafete ayakkabıya verilen parayı gereksiz buluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Her şey kılık kıyafet değil elbette ama benim gerek iş çevrem gerek ailem böyle şeylere çok dikkat ederler ve ben şu an onu kimseyle tanıştıramıyorum. O tanışmak istiyor, bende bu durumu düzeltip tanıştırırım diye düşünmüştüm ama hiç oralı değil. Birkaç kez ben ona bir şeyler aldım ama sürekli ben alacak da değilimfikir alabilir miyim kızlar
Yengeç siz kimsiniz? Bu kadar nokta atışı yorumlar görmedim benim de ufkum açıldı şuancok ilginc birkac ay once soyle demissiniz
goreve basladim dediğiniz staj mi?
ayrica sevgilinizle yaz ayindan beri berabermissiniz. 3-5 ay demissiniz. ortalamasini alsak haziranda baslamistir. 1 temmuzda actiginiz konuda sevgilinizin azospermi oldugunu beraber bahceci poliklinigine gideceğinizi , alife de gidebileceginizi falan yazmissiniz. yani nasil yeni başlayan iliskide ciftler tupbebek merkezi gezerler daha baslayali bir ay olmamissa.
ne bileyim cok ilginc. eski ilişkinizden ayrildiniz hemen bu beyle mi tanistiniz yoksa?
ayrica bir doktor ile babadan zengin onlisans mezunu akaryakitci iyi bir cift olamaz bence. sizin gibi bir seylere emek vermemis bir adam. en basiti o kadar zenginmis babasi parayi basip özelde okutup en azindan diplomali yapsaymis oğlunu. ona bile ozenmemis cocuk. egitimi belli ki cok gerekli görmüyor. sizinse hayatiniz dirsek curuterek gecmis ve daha gececek. ayni dünyaya bakmiyorsunuz
Fikir veremedim...Sevgilimle yaz aylarından beri birlikteyiz. Kendisi çok hoş biri genelde ama çok kötü giyinmesi en başından beri gözüme batıyor aslında. Düzelir mi acaba diye düşündüm ve neler giymesini istediğimi bazen gösteriyorum ama hep çok pahalı diyor. İkimizin de kariyeri güzel, onunki benden çok daha iyi. Maddi bir sıkıntısı yok ama sanırım yetişme tarzı mıdır aileden midir kıyafete ayakkabıya verilen parayı gereksiz buluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Her şey kılık kıyafet değil elbette ama benim gerek iş çevrem gerek ailem böyle şeylere çok dikkat ederler ve ben şu an onu kimseyle tanıştıramıyorum. O tanışmak istiyor, bende bu durumu düzeltip tanıştırırım diye düşünmüştüm ama hiç oralı değil. Birkaç kez ben ona bir şeyler aldım ama sürekli ben alacak da değilimfikir alabilir miyim kızlar
Yani benim ona aldığım şeyler oluyor ama adamı baştan aşağı sürekli benim giydirmem bir noktadan sonra hoş olacağını sanmam. Ayrıca dyson istedim ama o an süpürge muhabbeti geçiyordu evindeki süpürge bozulmuştu, hem gülerek hem şaka yapar gibi söyledim. Ayrıca doktor olduysam bir kadın olarak bunu kendim için yaptım. Kadınlar bana göre çalışmak zorunda değiller ama çalışıyorlarsa bu kendileri içindir. Evlilik muhabbetini kendisi sıkça açıyor, eğer böyle bi durum olursa bir erkeğin, ben ortaya üç koyuyorsam onun beş koyması gerektiğini düşünüyorum. Bu benim hayata bakış açım, çoğu şeyi o halletmeli, ben de arada bir şeyler yaparım tabii. Onun dışında bana söylediği benden çok kazandığı yönünde. Benim onunki gibi ne arabam ne evim var. Ama belki son zamanlarda işleri kötüdür bu konuyla ilgili yalan söylüyor olabilirbunun neresi romantik anlamadim. bence oldukça kaba
ayrica bir dahaki baloda bunu giy diye link atmak ayri kabalik. cok istiyorsaniz siz de alabilirsiniz. sonucta hekim maasi seni en guzel yerlerde yemege götürüp cok daha fazlasini bir gecede harcayan sevgiliye uc bine ayakkabı alamayacak kadar dusuk degil.
ayrica daha 6 aylik sevgiliye evlenince bana dyson alirsin diye temizlik isini kendine kitlemek de bir doktora Asla yakismayan bir sey.
bir de adamin maasini nereden biliyorsunuz? bunu size soyledi mi? soylediyse niye soyledi söylemediyse belki o kadar kazanmiyor. hani adam memur olsa doktor olsa polis olsa bilirsin maasini uc asagi bes yukarı. ama vergi memuru degilsen nasil bileceksin sirker sahibi adamin gelirini?
Ekim atamalarından haberiniz yok sanırım. Ondan öncesinde de özelde başlamıştım zaten. Daha da özel bilgilerimi bu denli sorgulamak sizi ilgilendirir mi emin değilimcok ilginc birkac ay once soyle demissiniz
goreve basladim dediğiniz staj mi?
ayrica sevgilinizle yaz ayindan beri berabermissiniz. 3-5 ay demissiniz. ortalamasini alsak haziranda baslamistir. 1 temmuzda actiginiz konuda sevgilinizin azospermi oldugunu beraber bahceci poliklinigine gideceğinizi , alife de gidebileceginizi falan yazmissiniz. yani nasil yeni başlayan iliskide ciftler tupbebek merkezi gezerler daha baslayali bir ay olmamissa.
ne bileyim cok ilginc. eski ilişkinizden ayrildiniz hemen bu beyle mi tanistiniz yoksa?
ayrica bir doktor ile babadan zengin onlisans mezunu akaryakitci iyi bir cift olamaz bence. sizin gibi bir seylere emek vermemis bir adam. en basiti o kadar zenginmis babasi parayi basip özelde okutup en azindan diplomali yapsaymis oğlunu. ona bile ozenmemis cocuk. egitimi belli ki cok gerekli görmüyor. sizinse hayatiniz dirsek curuterek gecmis ve daha gececek. ayni dünyaya bakmiyorsunuz
ekim atamalarinda ne oluyor, 3 sene sonra mezun olmasi gereken insanlara "cok acil doktor ihtiyacımız var gel basla" mi diyorlar??Ekim atamalarından haberiniz yok sanırım. Ondan öncesinde de özelde başlamıştım zaten. Daha da özel bilgilerimi bu denli sorgulamak sizi ilgilendirir mi emin değilim
27 yaşında mezun olup doktor olacağım ama şu an 24 üm. Önceden çok üzülüyordum ama şu an herkesin zamanının farklı olduğuna inandığım mutlu bir hayatı seçtim