Sevgilim çok kötü giyiniyor.

Aslında diğer konularda iyi, ama üç beş aydır birlikteyiz diye mi bilmiyorum
Boşver arkadaşım ya Türk erkeklerin çoğu cimri zaten . Hem zengin hem öz bakım yok . Anası eğitmemiş sen mi eğitcen hekim olmuşsun çok güzel daha
Önüne çıkar yeni kısmetler çıkar . öz bakımı yok hemde cimri iyi özelliği var demişsin .
İnan senin ondan daha fazladır iyiliğin

erkekler artik acun Zuckerberg gibi ayni siyah tişörtle omur geciriyor aslinda. ucuz ucuz cok alacagina kendi tarzinda az alsin hep ayni seyi giyinsin madem
benim sevgilimle on ayri ulkeden resmimiz var adamin ustunde hep ayni kiyafetler var:) istisnasiz. en son benim sehrime tasindi neyi var neyi yok arabasina doldurdu. tum gardrobu iki valizi doldurmaz :) ama kapsul gardolap gibi. mesela operaya dugune gittiğimizde pantolon askısı ve papyon takiyor (boyle deyinde salak durdu ama onunki şık), ya da bugün cumhuriyet bayrami kutlamaya gittik kirmizi tsort ustu gömlek giydi. yani dolabinda az kiyafet var ama her sey her seye uyuyor

Birde birkaç hafta önce botum yok kış geldi dedi. Ben de romantiklik olsun hem de kırılmasın diye aşkım ben kendime cat aldım sen de cat al aynı giyelim dedim.
bunun neresi romantik anlamadim. bence oldukça kaba
ayrica bir dahaki baloda bunu giy diye link atmak ayri kabalik. cok istiyorsaniz siz de alabilirsiniz. sonucta hekim maasi seni en guzel yerlerde yemege götürüp cok daha fazlasini bir gecede harcayan sevgiliye uc bine ayakkabı alamayacak kadar dusuk degil.
ayrica daha 6 aylik sevgiliye evlenince bana dyson alirsin diye temizlik isini kendine kitlemek de bir doktora Asla yakismayan bir sey.
bir de adamin maasini nereden biliyorsunuz? bunu size soyledi mi? soylediyse niye soyledi söylemediyse belki o kadar kazanmiyor. hani adam memur olsa doktor olsa polis olsa bilirsin maasini uc asagi bes yukarı. ama vergi memuru degilsen nasil bileceksin sirker sahibi adamin gelirini?

Herkes bir olmaz ancak parada cimri erkek sevgi ve saygıda da cimri oluyor ne yazık ki … cimri erkek gerçekten çok zor , yaşamayan kişiler bunu bilemez. Sizin aldiklariniza da karışır sonrasında ve bunlar tartışma sebebi olur ilerde.
Siz önerdiğinizde fikir verdiğinizde ciddiye alıyor mu? Yoksa geçiştiriyor mu - aman bunlar pahalı ne gerek var şeklinde ? Harcama konusunda eli sıkımı ? Sizi götürdüğü restoranlar genelde alışveriş yaptığı yerler vs bir çok şey fikir verir.

24 yaşındayım. Bu sene hekimlik görevime başladım
cok ilginc birkac ay once soyle demissiniz
27 yaşında mezun olup doktor olacağım ama şu an 24 üm.
goreve basladim dediğiniz staj mi?
ayrica sevgilinizle yaz ayindan beri berabermissiniz. 3-5 ay demissiniz. ortalamasini alsak haziranda baslamistir. 1 temmuzda actiginiz konuda sevgilinizin azospermi oldugunu beraber bahceci poliklinigine gideceğinizi , alife de gidebileceginizi falan yazmissiniz. yani nasil yeni başlayan iliskide ciftler tupbebek merkezi gezerler daha baslayali bir ay olmamissa.
ne bileyim cok ilginc. eski ilişkinizden ayrildiniz hemen bu beyle mi tanistiniz yoksa?
ayrica bir doktor ile babadan zengin onlisans mezunu akaryakitci iyi bir cift olamaz bence. sizin gibi bir seylere emek vermemis bir adam. en basiti o kadar zenginmis babasi parayi basip özelde okutup en azindan diplomali yapsaymis oğlunu. ona bile ozenmemis cocuk. egitimi belli ki cok gerekli görmüyor. sizinse hayatiniz dirsek curuterek gecmis ve daha gececek. ayni dünyaya bakmiyorsunuz

emin misin parasi oldugunaa bazilari isim var kariyerim var diyor amaa sirf tavlamak icin arkadaa binbir turlu oyun cevirirler senin aldiklarini neden giyiyor o zaman. onaa soyleyebilirsin bu sana yakismamiâ sevgilimm biraz boylee bu rekler mi giysen falan ne bileyimm degistirebilirsin degismezse dee boswer. bir kiyafettee degistiremiyorsan ilerdee baskaa seyler icin hic degistiremezsin

Kız bu adam paspal değil bildiğin cimri ayol bırak uzaklaş

Yine linç geliyor ama biraz gerçekler her şey kılık kıyafet değil demişsiniz de bence baya her şey kılık kıyafet ha bu her şey marka lüx olacak değil en azından temiz görünmek durumu olmayabilir üstündekiler eski de olabilir az parçası olabilir ama temiz düzenli olduktan sonra güzel görünür ben paspal insan sevmiyorum hele maddi durumu varken giyinmeyi beceremiyorsa adam cimridir kendine harcamayan kimseye harcamaz bu adamla ömür falan da geçmez yani şunu anlamıyorum biriyle sevgili olurken kriterleriniz ne ki erkek olması mı ? Yani insan bi göze hitap etsin ister bi şöyle baştan aşağıya bakar iş kadınısınız az çok girip çıktığınız ortamlar belli yani olmayanı alıp zorla oldurmaya çalışmak boş bir çaba zaten olmuşu tonla var dışarıda niye uğraşıyorsunuz ki

Yengeç siz kimsiniz? Bu kadar nokta atışı yorumlar görmedim benim de ufkum açıldı şuan

Fikir veremedim...

ilerde evlenirsen bu sefer senin her alıp giymek istediğine pahalı diyecek biliyorsun değil mi ? Kongrenin galasında giyeceksin diye o kadar para verilir mi diye kavga çıkaracak mesela.

Bizim toplumda diploma ayda 100bin tl kazandırmıyorsa okumak, kültürlenmek gereksiz gibi bir algı var ama para kazanmak tek başına vizyon getirmiyor maalesef. Ne kadar kazanırsa kazansın sevgilin bir diş hekiminin sosyal ortamına uyum sağlayacak vizyonda değil. Oldurmaya çalışırsan seni de kendine benzetir, iyi düşün taşın bence.

Bakın çok net bir örnek vereyim - bu bardağı taşıran son damlaydı benim için; iki tane kahve aldım akşam yürüyüşe çıkmıştık. Kahvelerini çok sevdiğim bir yerden tanesini 120 liraya aldım - ona da ikram edeyim sana canım dedim sevinerek verdim eline. Baktı hmmm güzelmiş tadı kaç para verdin buna dedi; 120 lira dedim. Durdu biraz bekledi anlamaya çalışır gibi yaptı sonra dedi ki - sen bir bardak kahveye 120 lira mı verdin? Sen bu kafayla gidersen biz " nah " ev alırız dedi.

İkimizin de geliri çok şükür iyiydi ve ev almak için birikimimiz vardı o sıralar ev bakıyorduk..

Zihni , gönlü, ruhu cimri insanın herşeyi cimri oluyor - ben buna kanaat getirdim kendi ilişkimde..

Yani benim ona aldığım şeyler oluyor ama adamı baştan aşağı sürekli benim giydirmem bir noktadan sonra hoş olacağını sanmam. Ayrıca dyson istedim ama o an süpürge muhabbeti geçiyordu evindeki süpürge bozulmuştu, hem gülerek hem şaka yapar gibi söyledim. Ayrıca doktor olduysam bir kadın olarak bunu kendim için yaptım. Kadınlar bana göre çalışmak zorunda değiller ama çalışıyorlarsa bu kendileri içindir. Evlilik muhabbetini kendisi sıkça açıyor, eğer böyle bi durum olursa bir erkeğin, ben ortaya üç koyuyorsam onun beş koyması gerektiğini düşünüyorum. Bu benim hayata bakış açım, çoğu şeyi o halletmeli, ben de arada bir şeyler yaparım tabii. Onun dışında bana söylediği benden çok kazandığı yönünde. Benim onunki gibi ne arabam ne evim var. Ama belki son zamanlarda işleri kötüdür bu konuyla ilgili yalan söylüyor olabilir

Ekim atamalarından haberiniz yok sanırım. Ondan öncesinde de özelde başlamıştım zaten. Daha da özel bilgilerimi bu denli sorgulamak sizi ilgilendirir mi emin değilim

Ekim atamalarından haberiniz yok sanırım. Ondan öncesinde de özelde başlamıştım zaten. Daha da özel bilgilerimi bu denli sorgulamak sizi ilgilendirir mi emin değilim
ekim atamalarinda ne oluyor, 3 sene sonra mezun olmasi gereken insanlara "cok acil doktor ihtiyacımız var gel basla" mi diyorlar??
ayrica oncesinde ozel sektorde hekim olsaniz bunu doktorluktan saymiyor musunuz da mayis ayinda böyle demissiniz
27 yaşında mezun olup doktor olacağım ama şu an 24 üm. Önceden çok üzülüyordum ama şu an herkesin zamanının farklı olduğuna inandığım mutlu bir hayatı seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…