- 24 Mayıs 2019
- 1.155
- 441
- 25
-
- Konu Sahibi disperisiru
Benimkid eöyleydi zamanla değişti hep ben mi aldım evet hep ben aldımSevgilimle yaz aylarından beri birlikteyiz. Kendisi çok hoş biri genelde ama çok kötü giyinmesi en başından beri gözüme batıyor aslında. Düzelir mi acaba diye düşündüm ve neler giymesini istediğimi bazen gösteriyorum ama hep çok pahalı diyor. İkimizin de kariyeri güzel, onunki benden çok daha iyi. Maddi bir sıkıntısı yok ama sanırım yetişme tarzı mıdır aileden midir kıyafete ayakkabıya verilen parayı gereksiz buluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Her şey kılık kıyafet değil elbette ama benim gerek iş çevrem gerek ailem böyle şeylere çok dikkat ederler ve ben şu an onu kimseyle tanıştıramıyorum. O tanışmak istiyor, bende bu durumu düzeltip tanıştırırım diye düşünmüştüm ama hiç oralı değil. Birkaç kez ben ona bir şeyler aldım ama sürekli ben alacak da değilimfikir alabilir miyim kızlar
Ya ben de hani alıyorum da , onun kendine aldıklarını beğenmiyorumBenimkid eöyleydi zamanla değişti hep ben mi aldım evet hep ben aldımyıl dönümelri dogum günleir sevgilielr günü her özel günde kıyafetler alırdım ki ben magazada çalışırken her ay maaş yatınca alırdım takım takım yapardım. Şimdi ben paspalım ev hali işte o giyiniyor. Sizde ancak zamanla beyaz gömlekler al o onu baya kurtarır beyaz tshirt sweat ben bunla başladım bide dar giyinirdi dar baskılı tshirt nedir ya haha
Mayıs ayında mezun olmamıştım hanımefendi. Takıldığınız mevzuya bakın :) isterseniz numaramı veriyim, kimlik bilgilerimi mezuniyet tarihimi, hangi branşta çalıştığımı... Hepsine siz bir bakınekim atamalarinda ne oluyor, 3 sene sonra mezun olmasi gereken insanlara "cok acil doktor ihtiyacımız var gel basla" mi diyorlar??
ayrica oncesinde ozel sektorde hekim olsaniz bunu doktorluktan saymiyor musunuz da mayis ayinda böyle demissiniz
Ne dediğinizi de tam anlamadım açıkçası , aylar öncesinde belki bir şeyi yanlış yazdım , belki o ara canım sıkkındı dikkat etmediö. Haziran sonunda mezuniyetimi verdim. Konu dışında konuşmak istemiyorumMayıs ayında mezun olmamıştım hanımefendi. Takıldığınız mevzuya bakın :) isterseniz numaramı veriyim, kimlik bilgilerimi mezuniyet tarihimi, hangi branşta çalıştığımı... Hepsine siz bir bakın
Ben insanların diş görünüsüne pek takilmam ancak hekimim, balolarimiz oluyor vs diyorsunuz.24 yaşındayım. Bu sene hekimlik görevime başladım, onun da bir şirketi var. Davetlerim balolarım oluyor götüremiyorum. Daha bir saat önce önümüzdeki balo için ona ayakkabı attım aşkım sana bu çok yakışır bunu alalım mı baloda giyersin diye. Bana ayakkabı 3 bin lira diye dediğimi yanlış anlama ama çok pahalı diye çıkıştı. Benim marka takıntım yok ben ucuzcudan alıyorum ayakkabılarımı dedi. İnan geliri beni ikiye üçe katlar. Ben de onu öyle bir ortama nasıl sokacağımı düşünüyorum şu an kara kara
O kadar kazanan adam Cat alamam ne saçma diyorsa cimridir.Ben ucuz etin yahnisi yavan olur kafasindayim.1000 liralık ayakkabı kalitesi ile 4000liralik aynı olmuyor.Ayni da görünmüyorlarBirde birkaç hafta önce botum yok kış geldi dedi. Ben de romantiklik olsun hem de kırılmasın diye aşkım ben kendime cat aldım sen de cat al aynı giyelim dedim. Bana bir ayakkabıya o kadar veremem saçmalıyorsun diye bozuk attı. Bu abartım mı benim
O hayat okulunu 1.likle bitirmişYengeç siz kimsiniz? Bu kadar nokta atışı yorumlar görmedim benim de ufkum açıldı şuan
Aylar öncesi yaşınızın 27 olduğunu ve mezun olduğunuzu mu yanlış yazdınız ?Ne dediğinizi de tam anlamadım açıkçası , aylar öncesinde belki bir şeyi yanlış yazdım , belki o ara canım sıkkındı dikkat etmediö. Haziran sonunda mezuniyetimi verdim. Konu dışında konuşmak istemiyorum
Benim eşim de alamıyor, benim aldığıma da karışmıyor. Kendine cimriO kadar kazanan adam Cat alamam ne saçma diyorsa cimridir.Ben ucuz etin yahnisi yavan olur kafasindayim.1000 liralık ayakkabı kalitesi ile 4000liralik aynı olmuyor.Ayni da görünmüyorlar
Sanırım birileri yalanı ortaya dökülünce peri tozu olduekim atamalarinda ne oluyor, 3 sene sonra mezun olmasi gereken insanlara "cok acil doktor ihtiyacımız var gel basla" mi diyorlar??
ayrica oncesinde ozel sektorde hekim olsaniz bunu doktorluktan saymiyor musunuz da mayis ayinda böyle demissiniz
muhtemelen önceden maddi yetersizlikler içinde büyüdü acıyor giden paraya değişmez benimde var ailemde öle hala aynı kabıl edersen öyle et yoksa yapacak birşey yok24 yaşındayım. Bu sene hekimlik görevime başladım, onun da bir şirketi var. Davetlerim balolarım oluyor götüremiyorum. Daha bir saat önce önümüzdeki balo için ona ayakkabı attım aşkım sana bu çok yakışır bunu alalım mı baloda giyersin diye. Bana ayakkabı 3 bin lira diye dediğimi yanlış anlama ama çok pahalı diye çıkıştı. Benim marka takıntım yok ben ucuzcudan alıyorum ayakkabılarımı dedi. İnan geliri beni ikiye üçe katlar. Ben de onu öyle bir ortama nasıl sokacağımı düşünüyorum şu an kara kara
Neyi düşünüyorsun ben düşündüm sen uygula deYa ben de hani alıyorum da , onun kendine aldıklarını beğenmiyorumkonuştum, bu söylediklerini düşüneceğim dedi sadece , bakalım düşünsün konuşuruz yine
o ne demek?İzmirde 'karşıyakalı' diye bir kavram vardır, aklıma onu getirdiniz, siz sağ olun
Maddi olarak yetersiz olduğu halde en pahalısını giyip en pahalısında yaşamaya çalışano ne demek?
teşekkürler bilgi için :)Maddi olarak yetersiz olduğu halde en pahalısını giyip en pahalısında yaşamaya çalışan