Sevgilim çok kötü giyiniyor.

Benimkid eöyleydi zamanla değişti hep ben mi aldım evet hep ben aldım yıl dönümelri dogum günleir sevgilielr günü her özel günde kıyafetler alırdım ki ben magazada çalışırken her ay maaş yatınca alırdım takım takım yapardım. Şimdi ben paspalım ev hali işte o giyiniyor. Sizde ancak zamanla beyaz gömlekler al o onu baya kurtarır beyaz tshirt sweat ben bunla başladım bide dar giyinirdi dar baskılı tshirt nedir ya haha

Ya ben de hani alıyorum da , onun kendine aldıklarını beğenmiyorum konuştum, bu söylediklerini düşüneceğim dedi sadece , bakalım düşünsün konuşuruz yine

Mayıs ayında mezun olmamıştım hanımefendi. Takıldığınız mevzuya bakın :) isterseniz numaramı veriyim, kimlik bilgilerimi mezuniyet tarihimi, hangi branşta çalıştığımı... Hepsine siz bir bakın

Ne dediğinizi de tam anlamadım açıkçası , aylar öncesinde belki bir şeyi yanlış yazdım , belki o ara canım sıkkındı dikkat etmediö. Haziran sonunda mezuniyetimi verdim. Konu dışında konuşmak istemiyorum

Ben insanların diş görünüsüne pek takilmam ancak hekimim, balolarimiz oluyor vs diyorsunuz.
Katıldığınız ortamın neyi kaldıracağini gerekliliğini siz daha iyi bilirsiniz.
Karşınızdaki insanda nereye gideceginin biraz farkinda olmali bence.
Eskiden benim babaannemde mahalle arasında kara lastik giyerdi ancak gezmelik iyi ve kaliteli eşyalari her daim olurdu anneminde gezmelik kiyafeti ayakkabisi vs ayridir vs.
yani tamam her zaman marka giyinmesin ama girip cikacagi belirli ortamlar olan insanların en azından böyle ortamlarda düzenli tertipli ve oradaki insanlara uyumlu olmak icin bir iki parcada olsa duzenli bir seylerinin olmasini beklerim bende açıkçası.
bu şekilde söyleyebilirsiniz bence, yani evet benim icinde normal hayatta onemli degil ancak girecegimiz ortam buna uygun degil bunun için daha düzenli ortama uygun bir seyler giymeni istiyorum diyebilirsiniz bence.

O kadar kazanan adam Cat alamam ne saçma diyorsa cimridir.Ben ucuz etin yahnisi yavan olur kafasindayim.1000 liralık ayakkabı kalitesi ile 4000liralik aynı olmuyor.Ayni da görünmüyorlar

Yengeç siz kimsiniz? Bu kadar nokta atışı yorumlar görmedim benim de ufkum açıldı şuan
O hayat okulunu 1.likle bitirmiş neredeyse 10 yaş büyüğüm ondan ama onun ufkunun genişliğine yetişemiyorum. Çok okuyan değil çok gezip yaşayan biliyor

Aylar öncesi yaşınızın 27 olduğunu ve mezun olduğunuzu mu yanlış yazdınız ?

Benim eski erkek arkadaşımda kötü giyinirdi.Yani kötü derken eski tip ( dar paça pantolon düşünün :) korkunçtu bana göre ) ama ben birkaç kez bu şekilde giyim tarzından hoslanmadıgımı söylemiştim. Onu değiştirmek için değil de fikrimi söylemiştim. Cidden değiştirmek gibi bir talebim olmadı gözlerim aşktan kördü galiba :)

Bir kaç söylemişim fark etmiş galiba sonrasında beraber alısverıse cıkmayı teklif etti ama hep yine istediğini alıyordu falan. Sonra sonra biraz toparladı kılık kıyafetını amannnn sonuç ne olru ?
Eski sevgilim işte. Karakterini düzeltmedikten sonra neye yarar .

Gözünüze cok batıyorsa ki eşinizle dostunuzla tanıstırmayacak kadar begenmiyosunuz. Değmez kimse için uğraşmaya.
Salın gitsin.

Sanırım birileri yalanı ortaya dökülünce peri tozu oldu

adam cimri. sizi üzer, yıpratır. bir süre sonra da beni değiştirmeye çalışıyorsun der. gezme tozmaya, dışarıda yiyip içmeye nasıl bakıyor, her detaya dikkat edin. cimri olduğuna kanaat ederseniz de ayrılın gitsin. gerçekten çekilmez. bir ömür yorar sizi.

muhtemelen önceden maddi yetersizlikler içinde büyüdü acıyor giden paraya değişmez benimde var ailemde öle hala aynı kabıl edersen öyle et yoksa yapacak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…