- 4 Ekim 2012
- 16.120
- 31.490
-
- Konu Sahibi disperisiru
Lisans mezunu değil miBenim kadar eğitimli değil ama şirket sahibi geliri iyi benden
Benim eşim esnaf. Ortalama bir gelirimiz var ama eşimin kendine aldığı ayakkabı bu sene 4 bin den aşağı olmadı. İnanın bu daha kötü24 yaşındayım. Bu sene hekimlik görevime başladım, onun da bir şirketi var. Davetlerim balolarım oluyor götüremiyorum. Daha bir saat önce önümüzdeki balo için ona ayakkabı attım aşkım sana bu çok yakışır bunu alalım mı baloda giyersin diye. Bana ayakkabı 3 bin lira diye dediğimi yanlış anlama ama çok pahalı diye çıkıştı. Benim marka takıntım yok ben ucuzcudan alıyorum ayakkabılarımı dedi. İnan geliri beni ikiye üçe katlar. Ben de onu öyle bir ortama nasıl sokacağımı düşünüyorum şu an kara kara
ÖnlisansLisans mezunu değil mi
Bence de öyle olmalı. Kaliteli bir şey alırsın hem uzun süre giyersin hem şık durur. Ben açıkça söylemeye karar verdimBenim eşim esnaf. Ortalama bir gelirimiz var ama eşimin kendine aldığı ayakkabı bu sene 4 bin den aşağı olmadı. İnanın bu daha kötü
Şirket düşündüğünüz kadar büyük çaplı olmayabilir mi?Önlisans
Aynen katılıyorum. Bizim bir komşumuz vardı Adam Doktordu ama hayatı ailesinin burnundan getiriyordu. En büyük harcaması iki çocuğunu özel okulla yollamasıydı.Valla cano bence psikolojik problemli bir insan. Neden dersen bazı aileler çocuklarını paramız yok yok yok diyerek yetiştiriyorlar, o tarz yetiştirilen insanlar para olsa da harcayamıyor, bazı konularda cimri oluyor. Durumu iyi olmayan ailelerden gelen bazı insanlar da para harcamayı bilmiyor veya para harcamaya kıyamıyor. Seninki üst başa para veremiyor, peki tatile veya yeme içmeye yaklaşımı nasıl? Haklısın tabi, koca doktorsun. İlerde evlenince paranız olduğu halde paraya sebep size uymayacak muhitte oturmak isteyebilir, ev eşyasında ucuza kaçabilir, ne bileyim çocuğun eğitime para koymak istemeyebilir ... diğer konularda parayla arası nasıl?
Çamoluk otomotiv gibi bir sey çıkmasın da sonraŞirket düşündüğünüz kadar büyük çaplı olmayabilir mi?
Yani evi arabası falan gayet iyi güzel. Akaryakıt şirketi gelirinin benden çok daha iyi olduğuna eminim. Zaten çok para peşinde değilim ama kendine bakması açısından da durumu oldukça iyiŞirket düşündüğünüz kadar büyük çaplı olmayabilir mi?
İşte her şeyin parayla olmadığının kanıtı.Yani evi arabası falan gayet iyi güzel. Akaryakıt şirketi gelirinin benden çok daha iyi olduğuna eminim. Zaten çok para peşinde değilim ama kendine bakması açısından da durumu oldukça iyi
Ay öylesi de çok zorAynen katılıyorum. Bizim bir komşumuz vardı Adam Doktordu ama hayatı ailesinin burnundan getiriyordu. En büyük harcaması iki çocuğunu özel okulla yollamasıydı.
Onun dışında ne gezmek ne Tatil bilirlerdi. İşi dışında da durumları iyiydi. Eşi de kocasının huyuna alışmıştı ama sesi çıkmıyordu garibin.
Değil , hayata dair bir şeyleri bilmek başka bir şeyİşte her şeyin parayla olmadığının kanıtı.
Bu öyle bi şeyse hepten yandık. Ama şimdi ben ayrılmaya kalkınca da çok peşimden gelecek onu da bilşyorum. O yüzden açıkça söylemem gerek galibaDeğişeceğini pek sanmam kendini düşün bir sürü kıyafetin olmasına rağmen hep içinde rahat ettiklerini giymiyor musun
Bence sen hiç sorma Zemheri.Cat bot kaç para bilmiyorum, o yüzden bir şey diyemem
Sadece merakımdan soruyorum nasıl giyniyoki bu kadar kafanıza taktınız?Sevgilimle yaz aylarından beri birlikteyiz. Kendisi çok hoş biri genelde ama çok kötü giyinmesi en başından beri gözüme batıyor aslında. Düzelir mi acaba diye düşündüm ve neler giymesini istediğimi bazen gösteriyorum ama hep çok pahalı diyor. İkimizin de kariyeri güzel, onunki benden çok daha iyi. Maddi bir sıkıntısı yok ama sanırım yetişme tarzı mıdır aileden midir kıyafete ayakkabıya verilen parayı gereksiz buluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Her şey kılık kıyafet değil elbette ama benim gerek iş çevrem gerek ailem böyle şeylere çok dikkat ederler ve ben şu an onu kimseyle tanıştıramıyorum. O tanışmak istiyor, bende bu durumu düzeltip tanıştırırım diye düşünmüştüm ama hiç oralı değil. Birkaç kez ben ona bir şeyler aldım ama sürekli ben alacak da değilimfikir alabilir miyim kızlar
Aha bak demiştim skdkdkkdVallahi bana da pahalı
Bunu ben de çok merak ettim. Mesela en son bulustugunuzda ne giydi?Sadece merakımdan soruyorum nasıl giyniyoki bu kadar kafanıza taktınız?
CimriSevgilimle yaz aylarından beri birlikteyiz. Kendisi çok hoş biri genelde ama çok kötü giyinmesi en başından beri gözüme batıyor aslında. Düzelir mi acaba diye düşündüm ve neler giymesini istediğimi bazen gösteriyorum ama hep çok pahalı diyor. İkimizin de kariyeri güzel, onunki benden çok daha iyi. Maddi bir sıkıntısı yok ama sanırım yetişme tarzı mıdır aileden midir kıyafete ayakkabıya verilen parayı gereksiz buluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Her şey kılık kıyafet değil elbette ama benim gerek iş çevrem gerek ailem böyle şeylere çok dikkat ederler ve ben şu an onu kimseyle tanıştıramıyorum. O tanışmak istiyor, bende bu durumu düzeltip tanıştırırım diye düşünmüştüm ama hiç oralı değil. Birkaç kez ben ona bir şeyler aldım ama sürekli ben alacak da değilimfikir alabilir miyim kızlar