farkındasın dimii çok büyük fedakarlıkta bulunucaksın..sevgi herşeymidir?? hadi diyelim evet herşeydir ve evlendiniz aynı evin içindesinizz nekadar sabredebilirsin onun bu agresifliğine sinirliliğine? kendinde diyorsun kendinde farkındasın "Onun İstekleri Doğru Olmalı Hayatı O En İyi Bilir İnsanları Tanır Hata Yapmamı Asla İstemez, Sevdiğim İçin Elimden Geldiğince Hayata Onun Gözünden Bakıp İsteklerini Yerine Getirmeye Çalışıyorum Ama Yapmadığımda Yaptıklarım Bir Kenara İtiliyor Ve Yapmadıklarım Gözüme Sokuluyor " CANIM LÜTFEN DUYGULARINLA DEĞİL MANTIĞINLA BİRAZ DÜŞÜNEMİNMİSİN YAPABİLİRMİSİN AYNI EVDE?? VE SAKIN UNUTMAA BU İNSANI ASLA DEĞİŞTİREMEZSİNN 3YILDİYORSUNN KOSKOCA 3 YIL DEĞİŞMEDİ VE SEN ONU BÖYLE KABULLENDİNN ŞİMDİ DEĞİŞMESİNİ BEKLEME..
Arkadaşlar benim için çok fazla fedakarlık yaptı benim için ölüme bile gitti bana zarar gelmesin die tek derdim o sinirliyken onu nasıl orta yol bulup sakinleştirebilirim? çünkü biliyorum ki onu sakinleştirdiğimde bana minnet duyacaktır çünkü çok seviyor tek derdim onu sakinleştiremiyorum istekleri çok zor şeyler değil erkektir kıskançtır ama neyse dediğim gibi bi erkek sinirliyken nasıl sakinleştirilir ben bazen daha da sinirlendiriyorum bu konuda çok beceriksizim
Arkadaşlar benim için çok fazla fedakarlık yaptı benim için ölüme bile gitti bana zarar gelmesin die tek derdim o sinirliyken onu nasıl orta yol bulup sakinleştirebilirim? çünkü biliyorum ki onu sakinleştirdiğimde bana minnet duyacaktır çünkü çok seviyor tek derdim onu sakinleştiremiyorum istekleri çok zor şeyler değil erkektir kıskançtır ama neyse dediğim gibi bi erkek sinirliyken nasıl sakinleştirilir ben bazen daha da sinirlendiriyorum bu konuda çok beceriksizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?