Erkektir kıskançtır,sakinleştirdiğinizde size minnet duyacaktır.-tatlicadiarzu-Arkadaşlar benim için çok fazla fedakarlık yaptı benim için ölüme bile gitti bana zarar gelmesin die tek derdim o sinirliyken onu nasıl orta yol bulup sakinleştirebilirim? çünkü biliyorum ki onu sakinleştirdiğimde bana minnet duyacaktır çünkü çok seviyor tek derdim onu sakinleştiremiyorum istekleri çok zor şeyler değil erkektir kıskançtır ama neyse dediğim gibi bi erkek sinirliyken nasıl sakinleştirilir ben bazen daha da sinirlendiriyorum bu konuda çok beceriksizim
kendi sinirini farkında babasız büyümüş annesi ve kızkardeşiyle başetmiş sanırım siniri burdan geliyor bana karşı hep sakin olmaya çalışıyor ama bazen tutamıyor kendini. yalnız sustuğumda hoşuna gitmiyor onu sakinleştirecek başka yollar bulmam lazım bilen varsa minnet duyarım ona
"Hayata onun gözünden bakıp isteklerini yerine getirmeye çalışıyorum"
İşte bu noktaya çok fena takıldım.
Moralini bozmayı ve seni üzmeyi asla istemem ama bu ne demek biliyor musun?
Kendinden vazgeçeceksin demek. Sen diye bir şey olmayacak demek.
Kendi fikrin, kendi kişiliğin, benliğin örselenecek demek.
Abartmıyor musun deme..çünkü abartmıyorum.
Bir kadının kendine yapabileceği en kötü şey nedir biliyor musun?
İzin vermesi.
Biz kadınlar güdü odaklı yaratılmışızdır.
Yeri gelir anneyizdir, yeri gelir evlatızdır, yeri gelir karıyızdır, yeri gelir kardeşizdir, dostuzdur.
Severiz kendimizi adamayı, sevdiğimizi hayatımızın merkezine yerleştirip onun yörüngesinde yaşamayı.
Ama işte izin veririz.
Bizi sorgulamalarına izin veririz.
Hayatımızda yaptığımız her şeyin hesabını vermek zorunda bırakılmaya izin veririz.
Arkadaşlıklarımızın, dostluklarımızın eleştirilmesine izin veririz.
Hakaret edilmesine izin veririz.
Ailemize laf söylenmesine izin veririz.
Bize hak etmediğimiz şekilde davranılmasına izin veririz.
Duygularımızla oynanmasına izin veririz.
Oyun hamuru gibi şekilden şekile sokulmamıza izin veririz.
Canımızın acıtılmasına izin veririz.
Sonra bir an gelir dur, yeter artık deriz.
Ama yüreğimize atılan çizikler artık çoktan bir resim yapmıştır bizi.
İzin verme.
Seni sen olmaktan çıkaracak hiçbir şeye izin verme.
Bu canını bile verebileceğin, onsuz nefes alamayacağını düşündüğün insan da olsa.
Sen sensen anlamı var her şeyin.
Sen sen olmaktan çıktıktan sonra.....heyhat.
Kızlar Benim Bi Derdim Var Bana Yardımcı Olurmusunuz?
Sevgilimi Çok Seviyorum Onunda Beni Sevdiğinden Eminim Yalnız Bir Sorunumuz Var Çok Baskın Ve Böyle Olmayı Sözünün Geçmesini Seviyor..
Onun İstekleri Doğru Olmalı Hayatı O En İyi Bilir İnsanları Tanır Hata Yapmamı Asla İstemez İlişkimize Zarar Gelsin Arkamdan Konuşulsun Namusuma Laf Gelsin İstemez.
Sevdiğim İçin Elimden Geldiğince Hayata Onun Gözünden Bakıp İsteklerini Yerine Getirmeye Çalışıyorum Ama Yapmadığımda Yaptıklarım Bir Kenara İtiliyor Ve Yapmadıklarım Gözüme Sokuluyor Aslında Bizim İyiliğimiz İçin İstiyor Ama Çok Asabi Kendine Hakim Olamıyor Nasıl Onu Sinirliyken Sakinleştirebilirim?
Şuan Askerde Daha da İçine Kapandı Telefonda Konuşmayı Hatta Normalde Pek Konuşmayı Sevmem O da Uzun Uzun Konuşmak İstiyor Bunu Nasıl Yapabilirim Ve Onu Sinirli Olduğu Zamanlarda Nasıl Sakinleştirebilirim Ondan Ayrılmayı Düşünmüyorum 3 Senedir Sürüyor İlişkimiz Onu Çok Seviyorum Ve Benim İçin Yaptıkları Feda Ettiklerini Görünce Beni Sevdiğinden Eminim Kıskançlığı Ve Agresifliği Olmasa Çok Mutlu Olcaz Sizlerin Fikrini Almak İstiyorum Lütfen Bana Yardım Edin..
kızlar benim bi derdim var bana yardımcı olurmusunuz?
Sevgilimi çok seviyorum onunda beni sevdiğinden eminim yalnız bir sorunumuz var çok baskın ve böyle olmayı sözünün geçmesini seviyor..
Onun istekleri doğru olmalı hayatı o en iyi bilir insanları tanır hata yapmamı asla istemez ilişkimize zarar gelsin arkamdan konuşulsun namusuma laf gelsin istemez.
Sevdiğim için elimden geldiğince hayata onun gözünden bakıp isteklerini yerine getirmeye çalışıyorum ama yapmadığımda yaptıklarım bir kenara itiliyor ve yapmadıklarım gözüme sokuluyor aslında bizim iyiliğimiz için istiyor ama çok asabi kendine hakim olamıyor nasıl onu sinirliyken sakinleştirebilirim?
şuan askerde daha da içine kapandı telefonda konuşmayı hatta normalde pek konuşmayı sevmem o da uzun uzun konuşmak istiyor bunu nasıl yapabilirim ve onu sinirli olduğu zamanlarda nasıl sakinleştirebilirim ondan ayrılmayı düşünmüyorum 3 senedir sürüyor ilişkimiz onu çok seviyorum ve benim için yaptıkları feda ettiklerini görünce beni sevdiğinden eminim kıskançlığı ve agresifliği olmasa çok mutlu olcaz sizlerin fikrini almak istiyorum lütfen bana yardım edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?